İnşallah canım benimAyyy bi de hamile olurmuşsun :))
Çok örnek var böyle yaaa.
İnş hiç gerek kalmaz tedaviye
Hayırlı olsun canım, Allah kolaylık versin.Selam kızlar transferim yapıldı. Şimdi bekleme zamanı
Seninle aynı gün olmuş transferimiz hadi hayirlisi olsun. Allah gonlune gore versinSelam kızlar transferim yapıldı. Şimdi bekleme zamanı
8.gün kan testi yaptım 28.91 çıktı aynı gün kanamam oldu. Yarın test günüm o yüzden bir daha yapmadım. Yarını bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun insallahSeninle aynı gün olmuş transferimiz hadi hayirlisi olsun. Allah gonlune gore versin
Bu zaman kadar hiç test yaptın mı?
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım.8.gün kan testi yaptım 28.91 çıktı aynı gün kanamam oldu. Yarın test günüm o yüzden bir daha yapmadım. Yarını bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Bişi çıkmıycak,merak etme canım benim8.gün kan testi yaptım 28.91 çıktı aynı gün kanamam oldu. Yarın test günüm o yüzden bir daha yapmadım. Yarını bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Sen naptın canım?ne durumdasınİnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım.
Bugün tahlilleri verdim, doktorumla görüştüm. Sonuçlar çok iyiymiş, cuma günü transfer kesinleşti. Yarından itibaren crinone jel başlıyor.Sen naptın canım?ne durumdasın
İyiyim canım ,ölee kendimi dinliyorum gözlerim kapalıBugün tahlilleri verdim, doktorumla görüştüm. Sonuçlar çok iyiymiş, cuma günü transfer kesinleşti. Yarından itibaren crinone jel başlıyor.
Bende şu anda herşey yolunda gidiyor.
Sen nasılsın, ne durumdasın?
Ayy hadi inşallah, bende bu defa çok umutluyum hepimizden. Daha sakiniz ondan mı bilmem İyiyim canım ,ölee kendimi dinliyorum gözlerim kapalıtest günü için gün sayıyorum.2 gündür azımda 1 lira emiyomuşum gibi bi tat var azımda...annem bana hamileyken öle olmuş...işte miş mış,öle geçiyo günler...umut doluyum inşallah rabbim yüzümüzü güldürücek,evlatlarımızı kucağımıza alıcaz...
Iyi düşün iyi olsun canım.8.gün kan testi yaptım 28.91 çıktı aynı gün kanamam oldu. Yarın test günüm o yüzden bir daha yapmadım. Yarını bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Kesinnn hamilesinnnn cnmmmm8.gün kan testi yaptım 28.91 çıktı aynı gün kanamam oldu. Yarın test günüm o yüzden bir daha yapmadım. Yarını bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Var tabi ki Can'ım. Progestan iğne vuruluyor musun? Düşük önleyici. Belki bebek yer yaptığı için oluşan bir kanamadır. Ama emin ol kanama olmasa bile kaybetme endişesi hiç bitmiyor. Umarım sağlıklıdır bebeğin.Merhaba arkadaşlar hepimize Rabbim herşeyin hayırlısını versin hamile olan arkadaşlarıma da sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah bende bu ay ikinci tüp bebeğimi yaptırdım çok şükür Rabbime tuttu 9.gün kan değerim 41 di 12.gün 194 olmuş katlanmişti değer doktor gayet güzel dedi ama 15.gün öğleden sonra koyu renkte kanamam oldu biraz rengi kırmızı değildi sonra durdu ama iki gündür devamlı akıntım var siyah tortulu tortulu bazen duruyor bitti diyorum geri geliyor özellikle idrardan sonra çok afedersiniz ne yapicagimi bilemedim doktora gittim çarşambaya kadar bekliceksin dedi mejbur kese görmek için gün vermişlerdi o gün belli olucak devamlı yatıyorum çok zor durumdayım gerçekten üç gün hamileyim diye sevindim şimdi sevinemiyorum bile ne olduğunu bilmiyorum inşallah Rabbim bebeğimi bize bağışlamıştır böyle olupta bebeği duran var mı acaba
İğneyi kesmiştir doktorum jel kullanıyorum günde iki kere çok zor gerçekten bugün lekelenmem olmadı diye seviniyordum ama açık renkli çok az kan geldi esime de söyleyemiyorum hem kendimi hem onu kahrettim günlerdir bilmiyorum aklımda bir sürü soru inşallah iyidir bebeğim inşallah beni bırakmamıştır mejbur çarşambayı beklicem inşallah Rabbim çok şükür bebeğim iyi demeyi nasip ederVar tabi ki Can'ım. Progestan iğne vuruluyor musun? Düşük önleyici. Belki bebek yer yaptığı için oluşan bir kanamadır. Ama emin ol kanama olmasa bile kaybetme endişesi hiç bitmiyor. Umarım sağlıklıdır bebeğin.
İğneyi neden kesti anlamadım ki. Aksine kanama olunca iğne verilirİğneyi kesmiştir doktorum jel kullanıyorum günde iki kere çok zor gerçekten bugün lekelenmem olmadı diye seviniyordum ama açık renkli çok az kan geldi esime de söyleyemiyorum hem kendimi hem onu kahrettim günlerdir bilmiyorum aklımda bir sürü soru inşallah iyidir bebeğim inşallah beni bırakmamıştır mejbur çarşambayı beklicem inşallah Rabbim çok şükür bebeğim iyi demeyi nasip eder
İğneyi neden kestiki, benim sabah crinone jel akşam progestan iğne devam ediyor. Benimde bugün 12. Gün 12 haftaya kadar devam edecek ikiside tabi nasibimizde varsaİğneyi kesmiştir doktorum jel kullanıyorum günde iki kere çok zor gerçekten bugün lekelenmem olmadı diye seviniyordum ama açık renkli çok az kan geldi esime de söyleyemiyorum hem kendimi hem onu kahrettim günlerdir bilmiyorum aklımda bir sürü soru inşallah iyidir bebeğim inşallah beni bırakmamıştır mejbur çarşambayı beklicem inşallah Rabbim çok şükür bebeğim iyi demeyi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?