Nasil yani cnm senin bebeklerin nasil cinsiyeti belirli oluo? Bunu gorebiliomu doktorlar transfer ederken cnm???Bizde o durum geçerli değildir canım benim, tüpoşların zaten cinsiyeti belirli microçip sayesindeRabbim hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, akli melekeleri yerinde evlatlar nasip etsin cümlemize. Gerisi boş
Hayır hayatım, microçip ile yapılan tüpbebek embriyosunun zaten hazır oluyor cinsiyeti. Dilenirse seçme imkanı da oluyor genetikle. Sonradan değişmiyor yani, enjekte edilen sperme bağlı olduğundan istersek düz duvara tırmanalım, istersek sağa sola yatalımNasil yani cnm senin bebeklerin nasil cinsiyeti belirli oluo? Bunu gorebiliomu doktorlar transfer ederken cnm???
Can'ım ben pazartesiden beri gribimAynen canım benim, dört gözle bekler oldum. Hafta sonuna denk gelmez inşallah kontrol günümSen nasıl oldun, zorlu geçiyor ilk dönem demiştin
Hayır canım, olmadım. Adet günüme daha varCan'ım ben pazartesiden beri gribimhala geçmedi. Haliyle çok zorluyor beni. İlaç da alamıyorum. Umarım bir an önce geçer. Gücümün tükendiğini hissediyorum.
Bir şey yazmamışsın hala adet olmadın sanırım
Çok sağol Can'ım. Öyle yapıyorum ama geçmedi bir türlü. Geçecek inş amaHayır canım, olmadım. Adet günüme daha var
Geçmişler olsun canım, doğal antibiyotikli ve c vitaminli besinler tüketeceksin mecburen. Bol su içmeyi unutma
Hayırlı olsun canım :) rabbim kucagına almayı nasip eylesin inşamin canım inşallah.. ilk değerim 173 çıktı 12. gün 430 oldu inşallah seninde değerin çıkacak ve güzel güzel artacak allahın izniyle
Merhaba arkadaşlar temmuzda tup bebek yaptiranlar belki beni hatirlar. 11 temmuzda transferim olmustu ve 21 temmuzda kan testiyle hamile oldugumu ögrenmistim hamilelik çok şükür simdiye kadar iyi gitti ins devami da iyi geçer saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz. Simdi de cinsiyetini ögrendik tum süreci burda paylasmistim bu guzel haberi de paylasmak istedim ins. Bir kizimiz olacak :) Dualarim sizlerle Rabbim en kisa sürede herkese yaşatsın.
amin canımm inşallah allah isteyen herkese nasip etsin bizleredeHayırlı olsun canım :) rabbim kucagına almayı nasip eylesin inş
hayırlı uğurlu olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım sag salim kucagınıza almayı nasıp etsin yüce mevlam. Bende bekleyişteyim suan 7. Gunum
Amiiin ins. canim darisi senin basina ins güzel haberler alirsin sende. Ben 10.gun kan testinde ogrenmistim ve o zamana kadar idrarda belli olmamisti. Sana tavsiyem direkt kan testi yaptirHayırlı olsun canım sag salim kucagınıza almayı nasıp etsin yüce mevlam. Bende bekleyişteyim suan 7. Gunum
Can'ım mesajını gözden kaçırmışım. Sana yazmak için girdim topiğe.Yok canım, beklemedeyim
Sen nasıl oldun?
Gelişme yok canım, salı gününe kadar gelmezse tahlil yaptıracağım inşallahCan'ım mesajını gözden kaçırmışım. Sana yazmak için girdim topiğe.
Ben daha iyiyim şükür.
Sen nasılsın? Var mı gelişme?
Ayyy bi de hamile olurmuşsun :))Gelişme yok canım, salı gününe kadar gelmezse tahlil yaptıracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?