Insallah ii olur sonuc bnmde 3 saglikli daha kalmsti onlari dondurduk yoksa bnde ne vakit ne butce 1 yil zorduEvet benim de ilk deneme cok umutluyum negatif olursa isimden dolayi bi daha vakit de bulamam diger tedavi ertelenir bir yıl, korkuyorum o yuzden yıkılmaktan
İnsallah benim de dondurulmuşlarim olur. Negatif ciksa bile sil bastan tedavi gbi bir yil beklememInsallah ii olur sonuc bnmde 3 saglikli daha kalmsti onlari dondurduk yoksa bnde ne vakit ne butce 1 yil zordu
Insallah o umut biraz daha ayakta tutyr insaniİnsallah benim de dondurulmuşlarim olur. Negatif ciksa bile sil bastan tedavi gbi bir yil beklemem
En zorlu hastalrda bile mutlaka 1 tane mutlaka oluyr bnce dusunme oralariniyumurta sperm döllenmezse sağlıklı embriyom olmazsa diye de çok korkuyorum
Tamam tatlım not alıyorum tatildeyiz şuan bayram sonrası liste yaparım takip ederiz birbirimizi kim ne zamana transfer olacak vb.sonuçlar pozitif diye inşallah :))))Sayfaya girip girmemek senin tercihin tabiki fakat başlıktan anlaşılacağı gibi temmuz topiği yani herkesin temmuz adeti bekleniyor tedaviye baslamak için başlamadan da konucasak pek birsey pek yokBu arada kendi bilgilerimi yazayım topik admini başlığa not alsin :) 26 yaşındayım,1bucuk yıllık evliyim, problemimiz morfoloji ve ileri hız yavaş, ilk transfer mayıs 5. Gün embriyosu sonuç negatif. Rabbim herkese hayili evlatlar nasip etsin ..
Olur tabi aklımda güzel bir liste var detaya girmeden sadece önemli olan bilgilerin olduğu liste beraber de istişare yaparızbenim reglim taa temmuz 11de canım. transefere neredeyse 1 ay var yani. transfer ve test tarihlerini de not alalım dönüşte olur mu
Inşallah cnm hayırlı olsun :)Merhaba kızlar benim de cumartesi transferim oldu 1tane 5.gün embriyosu gerisi dondurulmadi iyi değilmiş diye 2tanesi gelmiş 5.güne kadar onunda 1tanesi kondu iki istedik ama koymadilar burda biraz farklı oluyor bugün 2.gün ve biraz gaz var bende arada bıçak batması gibi bişey oluyor şimdilik dinleniyorum ayın 3unde test günüminşallah güzel haberler alirimmmmmmmmmm
Teşekkür ederim inşallah hepimiz için iyi bir ay olur ve hepiniz hamiş oluruzInşallah cnm hayırlı olsun :)
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 gün önce iğnelere başladım. 31 yaşında pcosum. 5 kez klomen 2 kez aşılama geçirdim. Hepsi negatifti. Doktorum duruma bakacak dondurma yapıp yapmayacağına karar verecek. Eğer taze transfer yaparsa Allah izin verirse temmuz ortası gibi transfer olur tahminim. İnşallah hepimiz 9 ay sonra sağsalim kavuşuruz sağlıklı evlatlarımıza.
Tedavileriniz hayirli olsun inşallah sonuç güzel olur arkadaşlar. Hepimizin tek duası anne olmak sağlıklı sıhhatli evlatlara kavuşmak rabbim kucagimizi bos koymasıntedaviniz hayırlı olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?