TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

2 yıllık evli
İlk deneme
Sebep: morfoloji ve yumurta tembelliği
Merkez: ankara centrum

yumurta sperm döllenmezse sağlıklı embriyom olmazsa diye de çok korkuyorum

Tamam tatlım not alıyorum tatildeyiz şuan bayram sonrası liste yaparım takip ederiz birbirimizi kim ne zamana transfer olacak vb.sonuçlar pozitif diye inşallah :))))

Regl olan yok galiba benim yaklaşık 15 ve 20 gün arası olacak transfer beklemedeyim :))

benim reglim taa temmuz 11de canım. transefere neredeyse 1 ay var yani. transfer ve test tarihlerini de not alalım dönüşte olur mu

Merhaba kızlar benim de cumartesi transferim oldu 1tane 5.gün embriyosu gerisi dondurulmadi iyi değilmiş diye 2tanesi gelmiş 5.güne kadar onunda 1tanesi kondu iki istedik ama koymadilar burda biraz farklı oluyor bugün 2.gün ve biraz gaz var bende arada bıçak batması gibi bişey oluyor şimdilik dinleniyorum ayın 3unde test günüm inşallah güzel haberler alirimmmmmmmmmm

Inşallah cnm hayırlı olsun :)

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 gün önce iğnelere başladım. 31 yaşında pcosum. 5 kez klomen 2 kez aşılama geçirdim. Hepsi negatifti. Doktorum duruma bakacak dondurma yapıp yapmayacağına karar verecek. Eğer taze transfer yaparsa Allah izin verirse temmuz ortası gibi transfer olur tahminim. İnşallah hepimiz 9 ay sonra sağsalim kavuşuruz sağlıklı evlatlarımıza.

Merhaba kızlar,nasipse biz de haftaya adetle başlıcaz inşallah tedaviye.bizim sorunumuz tek tük sperm çıkışı var eşimde.daha önce ilk deneme de tuttu hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu.2. denemede tutmadı. bu 3 olacak. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

tedaviniz hayırlı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…