TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

hayırlı olsun arkadaşım, Allah sağlıkla hemen kavuştursun inşallah.
bende hasta oldum biraz önce aradım doktorumu yarın gideceğim inşallah..
sadece iğne mi verdi size?

Kızlar ben de dün başladım iğnelere. Temmuz ortası olur transfer büyük ihtimal. İlk denemem çok heyecanlıyım. Folik asit ve antibiyotik kullanıyorum şu anda. Hep beraber pozitifleri paylaşmak ümidiyle.
Antibiyotik neden acaba? Bana omega verdi antibiyotik değil

Selam kızlad süreciniz basarili gecsin insallah.. size kısa protokol mu uygukandi kızlar. Yoksa hemen adetin 3. Günü basladiniz mi ignelere

Herkese slmlarRabbim nasip ederse temmuzun ortası gibi gitcem doktora hemn başlasın istiyorum ama bilmiyorum baslar mı..herkes için hayırlısı olsun insallh hep pozitifleri görelimAnkara gaziyi düşünüyorum kızlar jic giden bilen var mi acaba

Bende bugün başladım. Menogon ve gonal f iğne ile salıya kadar devam salı kontrol var. Bana folik asit vermedi. Ama ben kürtajdan bu yana 3 aydır kullanıyorum. Bırakmayacağım zararı olmaz diye düşünüyorum

Benim de kürtaj oldu canım bende coraspin folikasit başlıycam hic bir sakıncası yok diye biliyrm

Benim de kürtaj oldu canım bende coraspin folikasit başlıycam hic bir sakıncası yok diye biliyrm
Ben mthfr1298c homozigot taşıyıcıyım. Pozitifi görünce coraspin ve clexane başlayacakmışız. Bebeğim normal yoldan olmuştu ama 31martta kalbinin durması nedeniyle kaybettim

Ben mthfr1298c homozigot taşıyıcıyım. Pozitifi görünce coraspin ve clexane başlayacakmışız. Bebeğim normal yoldan olmuştu ama 31martta kalbinin durması nedeniyle kaybettim
Geçmiş olsun canm benim de normal yolla oldu öncesinde tup bebek yaptırmıştım.genetik test fln yaptırmadım ben bilmiyorum yaptirsamiydim cok şükür sağlıklı bi oğlum var çünkü.iste yeniden baslicaz hayırlısıyla inşallah

Merhaba ben de tüp bebek düşünüyorum, ücreti ne kadar acaba, raporla ne kadar raporsuz ne kadar?

iğne ve folik asit bukadar. Allah hepimizi biran önce kavuştursun inşallah

bende bgn gittim canım..
gonal f başlıyoruz ve folik asite devam tabiki..
dozuna 300 dedi..4 gün sonra gel dedi..
hadi hayırlısı bakalım kızlar hepimiz için..

merhaba kızlar,ben de adet bekleyenlerdenim. hangi hastanelerde yaptırıyorsunuz tüpbebeği acaba,bizimki göztepe medicalpark ama henüz karar veremedik,bülent tıraş diye bir doktor varmış acıbadem maslakta,bilginiz var mı nasıl,bir de sizdeki problemler neler,bizde tek tük sperm var daha önce hiç yoktu,pazar istanbul yolcusuyuz inşallah,eşim test verecek test sonucuna göre hareket edeceğiz..

bir de kızlar önceki tedaviden kalma ilaçlar var,bazanın altında bekledi 2 yıldır. crione jel,estrofem,cleaxene iğne..tarihleri geçmedi.bozulmuş mudur.
kullanabilir miyim sizce?

bir de kızlar önceki tedaviden kalma ilaçlar var,bazanın altında bekledi 2 yıldır. crione jel,estrofem,cleaxene iğne..tarihleri geçmedi.bozulmuş mudur.
kullanabilir miyim sizce?
2yil geçmiş belki bozulmuştur bence kullanma doktora sor diyeceğim Ama sen yinede kullanma ya bence ilaç sonuçta belki kullan dese bile özelliği de kayipolmis olabilir bu riski göze alma derim bu kadar uğraş verip te

Hayirli olsun canim..ben konyada yaptiriyorum..medicana hastanesinde..[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…