TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Arkadaşlar 10 yumurtam var. Az mı? 5. Gün kontrolüne gittim. Orgalutran vurmam gerekiyormuş. Karından mı? Eşim vurabilir mi?

Daha belli değil canım. Ortalama bi zaman vermişti. O da temmuzun 10 gibi galiba.

Arkadaşlar 10 yumurtam var. Az mı? 5. Gün kontrolüne gittim. Orgalutran vurmam gerekiyormuş. Karından mı? Eşim vurabilir mi?
Benim
Benim nisan da olmuştu yumurta büyütme . Ignelerimi başta eşim yapıyo du sonra ben yaptım 31 yumurta toplandı benden 23 ü uyumlu çıktı 16 si 5.güne gitti mayısta 1 tane transfer oldu malesef test günüm geldiğinde negatif sonuç aldım sonra 1 ay ara verdim şimdi adet olmak üzereyim 2.transfer için rahim hazırlama ile bantlarla baslicam Allah nasip ederse. Yeni başlayan herkesin tedavisi hayırlı olsun .

Merhaba haziranda transfer olmayı bekkerken temmuZa kaldı transferim ,26 haziranda adetimle birlikte ilaca başladım.Dondurulmuşlarla 2. Denemem olacak muhtemelen 13 yada 14 temmuzda transfer olcak ilki düşük oldu malesef...kromozom analizi normal,MTHFR A1298C heterazigot(yani pıhtılaşma taşıyıcısı)çıktı birde era yapıldı.Bakalım bu sefer ne olcak,çok ama çok endişeliyim

Son düzenleme:
*bahar* cnm benimde temmuz ortalarda ikinci transfer olucak bende haziransan temmuz a ertendim bir kaç test yaptim d vitamini yaptirmamistim onu yaptirdim çok düşük çıktı takviye kullanıyorum birde kan pihtilasma testi ve kromozom yaptırdim ilkinden sonra çok moralim bozuldu hala ne yapabilirim başka diye düşünüyorum era için çokta iyi yorum yapmiyo lar yani doktor rahim in hazır olduğu günü tam söylemiyor mus yinede senin nasıl geçti bu süreç ? Bende yaptırsam mi ayrıca hitereskopi ve rahim cizdirme de düşünüyorum ihtimali iyice arttirmak için .. inşallah hepimize mutlu son nasip olur

Ben de bugün itibatiyle gonal f 450 ile tedaviye başladım hayırlısı inşallah
Hayirli olsun inşallah. Bu süreç sonlara doğru biraz strestli geçer yumurtalar büyüdükçe hormonlar tavan yapıyo insalalh güzel geçer sürecin temmuz hepimize uğurlu gelsin ..

Kızlar bende temmuzda ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacağım..şuan karnım ağrıyo hatta regl olmak üzereyim..
ama hiç bişe bilmiyorum bu konuda, yazdıklarınız o kadar uzak geliyor ki bana..
süreç nasıl işliyor tam olarak kısaca anlatabilirmisiniz? her gün iğne mi oluyor

Canım dondurulmuşlarla başlayınca ne iğnesi kullanıyorsun? Zaten embriyolar hazır değil mi? Merak ettim.

Valla imkanın varsa yaptır canım,biz tedbir alalım taktir Allahtan

Hayırlısı olsun öncelikle benim de ilk olacak inşallah ben de oek bişey bilmiyordum ama dün başladık tedaviye adetin ikinci günü kontrolden sonra başladık. İlk iğnemi hemen o gün vurdum sonra ise hergün bir bazen iki. Arada kontroller. Şimdilik benim de bildiğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…