TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

cnm tedavin hayirli olsun insaallah rabbim en yakin zamanda sana mujdeni versi

cnm insaallah hakkinda hayirlisi olur senin icin rabbim en kisa zamanda mujdeli haberler versin sana

Merhaba kızlar
Bende gün satıyorum muhtemelen 6 ile 8 temmuz arası dondurulmus embriyo transferim olacak :) heyecanla bekliyorum ilk denememiz olacak

Kızlar bugun 8. Gunum rahim kalınlıgı 9.5 ml olmus nasıl sizde 03.07.2017 de tekrar kontrolun var sizlerin nasıl

Merhaba, 31 martta 8+4 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj ile alındı. Eşimde sperm morfolojisi %1 olduğu ve benimde amh 1.2 çıktığı için tüpe yönlendirildik. Kürtaj sonrası 3.adetim dün başladı. Bugün doktorumla iletişime geçeceğim. Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız

Gecmiş olsun canım ilk tüp bebek denemeniz olacak ozaman değilmi ?

Canım kalbinin durmasıyla ilgili araştırma yaptınmı ? Benim bebeğimde turner sendromu varmış, bendede trombofili paneli testi mthfr a1298c homozigot çıktı. Gebelik oluşursa iğne ve coraspin başlayacağız

6. haftada tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik aynı kesede birinin gelişimi geri ve kalbi atmıyordu diğerini de etkilemiş oldu

iğne ve coraspirin zaten kullandım tedavi gören herkes kullanıyor bildiğim kadarıyla

EweT bazı Klinikler her ihtimale karşı kan sulandırıci ve coraspirin kullandiriyor ama bazı kliniklerde kan pihtilasma sorunu var ise kullandiriyorlar

Merhaba arkadaşlar ben de temmuzda ilk dondurulmuş transferimi olacağım. Pazar günü son doğum kontrol hapımi kullandım adet olmayı bekliyorum...
Merhaba bende temmuzda ilk tup bebegimi dondurulmus embiryolarimla olacagim insallah ohss oldugum icin transferi erteledi dr suan adet olfum 2. Adetimi bekliyorum

Kızlar bişey soracağım. Bugün puregon iğnesinin 5.sini oldum. Çok akıntı geliyor şeffaf şeffaf. İlk tüp bebek denemem. Bilgisizim yani. Normal mi? Bi de ohss den çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…