cnm tedavin hayirli olsun insaallah rabbim en yakin zamanda sana mujdeni versiMerhaba arkadaşlar. Ben 3 gün önce iğnelere başladım. 31 yaşında pcosum. 5 kez klomen 2 kez aşılama geçirdim. Hepsi negatifti. Doktorum duruma bakacak dondurma yapıp yapmayacağına karar verecek. Eğer taze transfer yaparsa Allah izin verirse temmuz ortası gibi transfer olur tahminim. İnşallah hepimiz 9 ay sonra sağsalim kavuşuruz sağlıklı evlatlarımıza.
cnm insaallah hakkinda hayirlisi olur senin icin rabbim en kisa zamanda mujdeli haberler versin sanaMerhaba kızlar,nasipse biz de haftaya adetle başlıcaz inşallah tedaviye.bizim sorunumuz tek tük sperm çıkışı var eşimde.daha önce ilk deneme de tuttu hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu.2. denemede tutmadı. bu 3 olacak. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Ay çok sağol canım Rabbim sana da sağlıklı hayırlı evlatlar versin tez zamanda. Birbirini tanımayan insanların dua etmesi ne güzelcnm tedavin hayirli olsun insaallah rabbim en yakin zamanda sana mujdeni versi
amin insaallah cnim benimAy çok sağol canım Rabbim sana da sağlıklı hayırlı evlatlar versin tez zamanda. Birbirini tanımayan insanların dua etmesi ne güzel
yaaa kizlar bu tup bebekte doktorun rolu nedir ne kadar onemlidir embiriyoglar mi iyi olmali doktor muMerhaba kızlar️ ️
Bende gün satıyorum muhtemelen 6 ile 8 temmuz arası dondurulmus embriyo transferim olacak :) heyecanla bekliyorum ilk denememiz olacak
Bence ikiside cok önemli benimki donduruldu gecen ay umararım çözünürken problem cıkmazyaaa kizlar bu tup bebekte doktorun rolu nedir ne kadar onemlidir embiriyoglar mi iyi olmali doktor mu
Gecmiş olsun canım ilk tüp bebek denemeniz olacak ozaman değilmi ?Merhaba, 31 martta 8+4 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj ile alındı. Eşimde sperm morfolojisi %1 olduğu ve benimde amh 1.2 çıktığı için tüpe yönlendirildik. Kürtaj sonrası 3.adetim dün başladı. Bugün doktorumla iletişime geçeceğim. Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız
Canım kalbinin durmasıyla ilgili araştırma yaptınmı ? Benim bebeğimde turner sendromu varmış, bendede trombofili paneli testi mthfr a1298c homozigot çıktı. Gebelik oluşursa iğne ve coraspin başlayacağızMerhaba kızlar,nasipse biz de haftaya adetle başlıcaz inşallah tedaviye.bizim sorunumuz tek tük sperm çıkışı var eşimde.daha önce ilk deneme de tuttu hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu.2. denemede tutmadı. bu 3 olacak. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Evet ilk hayırlısı olur inşallahGecmiş olsun canım ilk tüp bebek denemeniz olacak ozaman değilmi ?
Canım kalbinin durmasıyla ilgili araştırma yaptınmı ? Benim bebeğimde turner sendromu varmış, bendede trombofili paneli testi mthfr a1298c homozigot çıktı. Gebelik oluşursa iğne ve coraspin başlayacağız
iğne ve coraspirin zaten kullandım tedavi gören herkes kullanıyor bildiğim kadarıylaCanım kalbinin durmasıyla ilgili araştırma yaptınmı ? Benim bebeğimde turner sendromu varmış, bendede trombofili paneli testi mthfr a1298c homozigot çıktı. Gebelik oluşursa iğne ve coraspin başlayacağız
Merhaba bende temmuzda ilk tup bebegimi dondurulmus embiryolarimla olacagim insallah ohss oldugum icin transferi erteledi dr suan adet olfum 2. Adetimi bekliyorumMerhaba arkadaşlar ben de temmuzda ilk dondurulmuş transferimi olacağım. Pazar günü son doğum kontrol hapımi kullandım adet olmayı bekliyorum...
Aynıyız canım bendr adet oldum ilaca baladım transfer içinMerhaba bende temmuzda ilk tup bebegimi dondurulmus embiryolarimla olacagim insallah ohss oldugum icin transferi erteledi dr suan adet olfum 2. Adetimi bekliyorum
Transfer oldumuKızlar bişey soracağım. Bugün puregon iğnesinin 5.sini oldum. Çok akıntı geliyor şeffaf şeffaf. İlk tüp bebek denemem. Bilgisizim yani. Normal mi? Bi de ohss den çok korkuyorum
Hayır olmadı dahaTransfer oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?