- 21 Nisan 2015
- 10
- 0
- 86
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim de eşimin hareketli 35 hareketsiz 65 ileri hareket 7 yavaş hareket 11 yerinde hareket 17 açıkçası aşırı derecede üzüldüm çok çok mu kötü bu değerler sizce normal yoldan hamile olma olasılığı yoksa zaman kaybetmek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirimEvet eşim kullandi ama kadinlar da kullanabilir sikinti yok. Spermde dna hasarini onariyormus, hizi da artirmis demek bizde. Ama sizin kullandiklariniz da iyiymis. Hiz artmasi yikamaya mi bagli onu hic bilmiyorum inan. Mikroçipten gecirildiginde de bu degerlerin aynisi cikmis oyle soyledi doktor. Yani 43 milyondan 19 milyon kalmis geriye ama sınırda bile olsa yeterli dedi hiziniz iyi oldugu icin. Tutma oraniyla ilgili bisey demedi bize. Tutmazsa biraz dinlenip tekrar yaptiririz ya tüp bebek cok kararsizim.
Sayiniz nasil ve morfolojiniz? Tek basina bu sekilde bisey diyemeyiz ama ileri ve yavas hizli toplami en az 50 olmasi gerekiyor diye biliyorum.Canım benim de eşimin hareketli 35 hareketsiz 65 ileri hareket 7 yavaş hareket 11 yerinde hareket 17 açıkçası aşırı derecede üzüldüm çok çok mu kötü bu değerler sizce normal yoldan hamile olma olasılığı yoksa zaman kaybetmek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
73 milyon canım.. morfoloji yazmıyordu testte dandik bi test gibi geldi banaSayiniz nasil ve morfolojiniz? Tek basina bu sekilde bisey diyemeyiz ama ileri ve yavas hizli toplami en az 50 olmasi gerekiyor diye biliyorum.
Sayiniz iyi masallah ama dedigim gibi morfolojiye de bakmak gerek. Bizim 43 milyonken morfoloji ve hiz yuzunden hamile kalamiyorum mesela.73 milyon canım.. morfoloji yazmıyordu testte dandik bi test gibi geldi bana
Burada sadece 2 kisi hamile kalabildi sanirim insallah sizden olumlu haber gelir. Hayirlisi olsun. Herkesin sonuclandi pek ondan kimse yok buralarda.Mrhb kizlar ben de 6 gün önce asilama yaptrdm inş tutar dualarınızı bklyrum inş bekleyiş için de olanlarda hayırlı bir haber alır![]()
Hız kaç canım... ben bi kere hamile kaldım aslında çok da umutsuz olmaSayiniz iyi masallah ama dedigim gibi morfolojiye de bakmak gerek. Bizim 43 milyonken morfoloji ve hiz yuzunden hamile kalamiyorum mesela.
Amin inş tsklerBurada sadece 2 kisi hamile kalabildi sanirim insallah sizden olumlu haber gelir. Hayirlisi olsun. Herkesin sonuclandi pek ondan kimse yok buralarda.
Ileri hiz 0 yavas ileri 22 iken ben de hamile kaldim 6.haftada kaldi gelisimi kalbi durdu. Morfoloji yuzundenHız kaç canım... ben bi kere hamile kaldım aslında çok da umutsuz olma
Merhaba canim bayadir girmiyorum foruma ne yaptin varmi guzel haberin? Benim 2.asilamamda tutmadi gecen hafta 3.yu yaptirdik onda hic umidim yokSayiniz iyi masallah ama dedigim gibi morfolojiye de bakmak gerek. Bizim 43 milyonken morfoloji ve hiz yuzunden hamile kalamiyorum mesela.
Yok bende guzel haber bi daha denemedik valla. Eşim ameliyat oldu 3 ay sonra ancak duzelmeye baslar degerleri. Kafami yormuyorum hic bi sure :) Insallah tutar bu sefer sizin deMerhaba canim bayadir girmiyorum foruma ne yaptin varmi guzel haberin? Benim 2.asilamamda tutmadi gecen hafta 3.yu yaptirdik onda hic umidim yok
merhaba bende bu ay aşılama yaptırdım benimde rahim ağzım kapalıymış çok zorladı ve bugun1 hafta oldu hala kanamam var. zorlamasından sanırım. sizin nasıl olmuştu ve tuttumu bebişO korku hepimizde var maalesef, rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah. İlk aşılamadan deneyimliyim dedim dün aşılama esnasında nasıl acı çektim anlatamam. Rahim ağzı kapalıymış. Dönemsel olabilirmiş. Onu açıcam diye uğraştı doktorum bende deliler gibi bağırdım valla. Yani her şey olacağına varıyor. Olaya hakimim dedim beklemediğim yerde sıkıntı çektim. Hayırlısı olsun hepimiz için.