Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

Ben de temmuzda hamile kalmak istiyorum. Isteyen herkesin bebegi olur insallah.
amiiiin canım inşş hepimiz bebeğimize kavuşuruz
inşallah tez zamanda pozitif haberini paylaşırsın bizlerle bizde çook sewinirizzz
çok sağol bitanem allah razı olsun hepimiz pozitif haberler alalım hep bebek haberlerini kutlayalım
amiiiinn cnm inş

allahım bütün dualarımzı kabul etsin

canlar nasılsınız bgüünn

ya memleketten geleli 1 hafta oldu ,bu c.tesi bi mersin daha yapalım diyoruz .. regl bitti bgün az bişe oda biter ztn .. artık çalışmalara başlarız da,denize hawuza girsem bişe olur mu yani tabi hemen hamile kalmayabilirim ama ihtimali düşünüyorum yine de

hadi kaldım diyelim bayram da arife gününden samsuna gidicez düğün war 3.cü günü ,denize fln girer gezeriz diye arifeden çıkıcas hamile olursam denize girsem bişe olur muu

ya ihtimaller üzerine konuşuyorum ama naaaapimmm yoksa bu ay çalışmaları erteleyelim diye soruyorum walla

slm canlar nasılsınız?? adetim geceli bugun 4 gün oldu.. ama ara ara sancılanıyorum sanki adet olcakmıs gibi.. bi yanımda olmucaksın diyo.. bilmiyorum test yapmakta istemiyorum kendime söz verdim en az 10 gün gecmeden yapmıcam.. dua edin hayırlısı neyse o olsun inşallah.

ayy hadi inşallaaah

inş. canım ama ne bilim sürekli korku var içimde ya bilmiyorum böle karısık durumlardayım işte..

ilk önce sakin ol, geleceği yoksa da getirme yani hayırlısını dile zor bir durum anlıyorum seni ama bu hamile kalma olaylarında relaxlık ilk başta geliyormuş bnde yeni yeni okuyup aklıma alıyorum sakin olmak gerekmiş,tabi bu kadar beklerken dilerken nasıl sakin olunabilir ki sende haklısın

ama biz yine de pozitif düşünelim ki sonuç pozitif olsun hadi inşallaaah

canım hayırlı sonuçlar alırsın canım dualarımız seninle
evet çok haklısın huysuz melek pozitif düşünelim ki herşey pozitif olsun bacımmm
bacııııım bizde 15 gün önce mersindeydikdeli gibi sıcak vardı yandık tutuştuk valla offff detirtecek cinsten di
canım ben de hala denize girmedim korkuyorum ya enfeksiyon kaparım diye heralde bu kadar şeyin üstüne bi o eksik olur bide onunla uğraşmak istemiyorum ama zor duruyorum valla sıcaktan kavrulduk ya bilemeden olursa ya kötü bişey olursa allah korusun kendimize dikkat etmmiz gerekiyo bi deniz keyfi uğruna aman allah yazdıyda bozsun
eee sütten ağzı yanan yorduğu üfleyek yermiş benim ki o mesele
yok bn 2.5 yıldır evliyim ama son 6 aydır dusunuyoruz...

canım senin de daha çok yeniymiş rabbim aratmadan nasip eder inşş gülüm

Arkadaslra test yaptim iki cizgi cikti yarin bir tane daha test yapcam sonra kan testi darisi isteyenlerin basina

Arkadaslra test yaptim iki cizgi cikti yarin bir tane daha test yapcam sonra kan testi darisi isteyenlerin basina

ayyyy mükemmeeeeel yaa hadi gözün aydın bitanem sağlıkla all kucağına çok sewindim

darısı isteyen herkesin başına inşaallaaaah

hasretim cnm bnm inan ki 26 yıl kaldım adana da mersinde de tabi,bu seferki gittiğim gibi serinlik hissetmedim inan ki bak .. hawa yağmurluydu we accaaaip serindi şansıma denize de hawuza da girdim ama güneş yoktu bronzluk da yok,tabi ben buğday tenliyim gölgede bile hafif bronzluk kaparım ki kapmışım hiç ooff poff demedim çok şükür ...
kayseriye gelin geldim,şimdi kapı pencere kapalı ayağımda çorap oturuyorum öyle,dün akşam 6 da okeye gittik soğuktan donduk yaaa burada yaz sadece 2 ay o da sadece gündüz sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…