amiiiin canım inşş hepimiz bebeğimize kavuşuruzBen de temmuzda hamile kalmak istiyorum. Isteyen herkesin bebegi olur insallah.
çok sağol bitanem allah razı olsun hepimiz pozitif haberler alalım hep bebek haberlerini kutlayalıminşallah tez zamanda pozitif haberini paylaşırsın bizlerle bizde çook sewinirizzz
amiiiinn cnm inş
slm canlar nasılsınız?? adetim geceli bugun 4 gün oldu.. ama ara ara sancılanıyorum sanki adet olcakmıs gibi.. bi yanımda olmucaksın diyo.. bilmiyorum test yapmakta istemiyorum kendime söz verdim en az 10 gün gecmeden yapmıcam.. dua edin hayırlısı neyse o olsun inşallah.
ayy hadi inşallaaah
inş. canım ama ne bilim sürekli korku var içimde ya bilmiyorum böle karısık durumlardayım işte..
yok bn 2.5 yıldır evliyim ama son 6 aydır dusunuyoruz...
canım hayırlı sonuçlar alırsın canım dualarımız seninleslm canlar nasılsınız?? adetim geceli bugun 4 gün oldu.. ama ara ara sancılanıyorum sanki adet olcakmıs gibi.. bi yanımda olmucaksın diyo.. bilmiyorum test yapmakta istemiyorum kendime söz verdim en az 10 gün gecmeden yapmıcam.. dua edin hayırlısı neyse o olsun inşallah.
evet çok haklısın huysuz melek pozitif düşünelim ki herşey pozitif olsun bacımmmilk önce sakin ol, geleceği yoksa da getirme yanihayırlısını dile zor bir durum anlıyorum seni ama bu hamile kalma olaylarında relaxlık ilk başta geliyormuş bnde yeni yeni okuyup aklıma alıyorum sakin olmak gerekmiş,tabi bu kadar beklerken dilerken nasıl sakin olunabilir ki sende haklısın
ama biz yine de pozitif düşünelim ki sonuç pozitif olsunhadi inşallaaah
bacııııım bizde 15 gün önce mersindeydikcanlar nasılsınız bgüünn
ya memleketten geleli 1 hafta oldu ,bu c.tesi bi mersin daha yapalım diyoruz .. regl bitti bgün az bişe oda biter ztn .. artık çalışmalara başlarız da,denize hawuza girsem bişe olur mu yani tabi hemen hamile kalmayabilirim ama ihtimali düşünüyorum yine de
hadi kaldım diyelim bayram da arife gününden samsuna gidicez düğün war 3.cü günü ,denize fln girer gezeriz diye arifeden çıkıcas hamile olursam denize girsem bişe olur muu
ya ihtimaller üzerine konuşuyorum ama naaaapimmmyoksa bu ay çalışmaları erteleyelim diye soruyorum walla
yok bn 2.5 yıldır evliyim ama son 6 aydır dusunuyoruz...
Arkadaslra test yaptim iki cizgi cikti yarin bir tane daha test yapcam sonra kan testi darisi isteyenlerin basina
evet çok haklısın huysuz melek pozitif düşünelim ki herşey pozitif olsun bacımmm
bacııııım bizde 15 gün önce mersindeydikdeli gibi sıcak vardı yandık tutuştuk valla offff detirtecek cinsten di
canım ben de hala denize girmedim korkuyorum ya enfeksiyon kaparım diye heralde bu kadar şeyin üstüne bi o eksik olur bide onunla uğraşmak istemiyorum ama zor duruyorum valla sıcaktan kavruldukya bilemeden olursa ya kötü bişey olursa allah korusun kendimize dikkat etmmiz gerekiyo bi deniz keyfi uğruna aman allah yazdıyda bozsun
eee sütten ağzı yanan yorduğu üfleyek yermiş benim ki o mesele
ayyyymükemmeeeeel yaa hadi gözün aydın bitanem sağlıkla all kucağına çok sewindim
darısı isteyen herkesin başına inşaallaaaah
Kizlarrr bn geldiM ama kimse kalmamisnerdesinizzz
hoşgldin cnm burdayız :)
Ohhh senigorunce rahatladim , bugun ne guzel bir gun ilk hamisimizi vermisiz darisi isteyen herkesin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?