canım benim ikinci gebeliğim kızımda böyle bişey olmadı...
herkeste kanama olmuyo bildiğim kadarıyla di mi
Bakalim doktor ne diyecek ins. Guzel haberlerle gelirsin bize :) meraklandirma sakin bizi hemen yaz olur mu gunduzleri calisiyorum ben yazamayabilirim ama aksam mutlaka bakicam allahim guzel hbrle donsunhasretim nolurrrRandevun guzel gecicek hic stres yapma cnm bnm. Anneannem geldi bizede. Bizde o vesileyle disardaydik bi kac gundur ama bu sicakta disari cikmamak en iisi soliim sana :) buyuk bir heyecanla batimi bekliyorum onun haricinde.aslinda bu bekleyiste bizi strese sokuyor. Hic dusunmemek gerek.aslinda hic bir belirtim olmadigi icin cokda umitsizim,ama insan genede mrk ediyor :)[/QUOT
sağol canım ya yarın inşş herşey yolunda gider tedayların da buraya yazarımöyle valla canım dışarısı cehennem gibi yanıyo odüm kopıyo dışarı çıkacam diye felaket sıcak var
ahh şu merakla heyacanla umutla beklenen bat günleri yok mu çileden çıkartıyo bizi meraktan çatlatıyo
benim de dün olmam gerekiyodu ya bana kaderin bi oyunu yine ya davalla offff çok çelişkili bi durum benim de bi belirtim yok
Randevun guzel gecicek hic stres yapma cnm bnm. Anneannem geldi bizede. Bizde o vesileyle disardaydik bi kac gundur ama bu sicakta disari cikmamak en iisi soliim sana :) buyuk bir heyecanla batimi bekliyorum onun haricinde.aslinda bu bekleyiste bizi strese sokuyor. Hic dusunmemek gerek.aslinda hic bir belirtim olmadigi icin cokda umitsizim,ama insan genede mrk ediyor :)[/QUOT
sağol canım ya yarın inşş herşey yolunda gider tedayların da buraya yazarımöyle valla canım dışarısı cehennem gibi yanıyo odüm kopıyo dışarı çıkacam diye felaket sıcak var
ahh şu merakla heyacanla umutla beklenen bat günleri yok mu çileden çıkartıyo bizi meraktan çatlatıyo
benim de dün olmam gerekiyodu ya bana kaderin bi oyunu yine ya davalla offff çok çelişkili bi durum benim de bi belirtim yok
Bakalim doktor ne diyecek ins. Guzel haberlerle gelirsin bize :) meraklandirma sakin bizi hemen yaz olur mu gunduzleri calisiyorum ben yazamayabilirim ama aksam mutlaka bakicam allahim guzel hbrle donsunhasretim nolurrr
Aaaa bnm mesajim ndn hasretiminkinin ustunde cikti anlamadim bn
Selam kızlarr ben bugün üye oldum nerden nereye nasıl yazıcağımı bile bilmiyorum. Yazdığınız günler ne günleri onuda anlamadım ben 10 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz ama adetim 3 gün gecikti bide akıntımda oluyo son 3 ,, 4 gündür çok uykum geliyo önceden uyumazdım bide bu ay adet belirtilerim yok denecek kadar az gögüslerimde ağmıyor sadece zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyo hamile olmak olasılığım olabilirmi ?
Uyeligin hayrli olsun oncelikle blinay.bazi belirtiler acikcasi hamilelikle baglantili belirtiler, siz neyle korunuyordunuz cnm ? Ben senin yerine olsam merak dan catlat simdiye kan testi idrar testi hepsine bakmistim vallai :))
Burcincim sana bisi sorcam ayrica , sen kizina hamisken belirtiler nasildi hatrliyor msn gerci ustunden 2,5 sene gecmis hatrlamiyorda olabilirsin ama bende mesela 9 gun kaldi adetime ama hafif bir gogus agrisi disinda hic belirti yok.ben umitlenmessem mi acaba diyorum o yuzden .o gogus agricida uclarda degil baski yaptigimda adetteki gibi genelinde bir agrim var sen ne diyorsun umitlenmiyeyim heralde degil mi cnm?
Bu belirtiler adet gununde mi olmustu piki ? Cok soru sordum de micanım bende adet olacakmış gibi kasık ağrısı olmuştu göyüslerimde değişiklik yoktu ama kasık ağrısı baya vardı sanki her an adet olacakmış gibi oluyordu...UMARIM HEPİMİZ HAMİŞİZDİRRR..
Bakalim doktor ne diyecek ins. Guzel haberlerle gelirsin bize :) meraklandirma sakin bizi hemen yaz olur mu gunduzleri calisiyorum ben yazamayabilirim ama aksam mutlaka bakicam allahim guzel hbrle donsunhasretim nolurrr
tabi yazarım bitanem inşş güzel haberler duymayı nasip olur
az önce annemle konuştum babannem benim adıma fal bakmış ikizlerim olacakmış benim çok yakındane demişler fala inan ma falsız da kalma umut dünyası işte
ama bu ara da yengem hamileyken ona da fal bakmıştı bebekler ikiz demişti 1 hafta sonra dr gittiklerin de gerçekten ikiz olduklarını öğrendik şimdi 7 yaşındalar maşallah hepimiz şok olmuştuk
tabi yazarım bitanem inşş güzel haberler duymayı nasip olur
az önce annemle konuştum babannem benim adıma fal bakmış ikizlerim olacakmış benim çok yakındane demişler fala inan ma falsız da kalma umut dünyası işte
ama bu ara da yengem hamileyken ona da fal bakmıştı bebekler ikiz demişti 1 hafta sonra dr gittiklerin de gerçekten ikiz olduklarını öğrendik şimdi 7 yaşındalar maşallah hepimiz şok olmuştuk
OyhhhBabannen bnada bi fal bktirsa ya kizzz
geri çekilme diyim kısaca :) yani aslında hamile olmam % belki 1 ihtimal bnce çnkü hiç aktığına ihtimal vermem ama böle olmasıda beni düşündürdü konu böle olunca test yapmakta istemedim çünkü bebek isteryerek olması gerektiği gibi birlişmem olsa hemen test yaparım ama durumda olmasını istemem çünkü korkuyorum özürlü falan olur diye
bu belirtiler adet gununde mi olmustu piki ? Cok soru sordum de mi
Geri çekilme diyim kısaca :) yani aslında hamile olmam % belki 1 ihtimal bnce çnkü hiç aktığına ihtimal vermem ama böle olmasıda beni düşündürdü konu böle olunca test yapmakta istemedim çünkü bebek isteryerek olması gerektiği gibi birlişmem olsa hemen test yaparım ama durumda olmasını istemem çünkü korkuyorum özürlü falan olur diye
OyhhhBabannen bnada bi fal bktirsa ya kizzz
ne demek canım yeter ki sen iste
yok canımm ne demek seve seve cevaplandırırmm...aetten 1 hafta öncesinde hafiften başladıı hatta bir ara kaşığıma bıçak saplıyorlar zannetmiştimm...adet gününde ise baya fazlalaştı..sonra uçup gitti 2 hafta sonraya yerini mide bulantısına bıraktıı..ve o mide bulantılarıı 9 ay boyunca beni terketmemiştii..
Geri çekilme diyim kısaca :) yani aslında hamile olmam % belki 1 ihtimal bnce çnkü hiç aktığına ihtimal vermem ama böle olmasıda beni düşündürdü konu böle olunca test yapmakta istemedim çünkü bebek isteryerek olması gerektiği gibi birlişmem olsa hemen test yaparım ama durumda olmasını istemem çünkü korkuyorum özürlü falan olur diye
canım inan bana böyle düşünme allah verdiyse bile şükret rabbine aratmadan oldu diye niye özürlü olsun ki allah istedikten sonra olmayacak şey yok sen galiba paniklemişsin biraz canım bi düşünsene yıllarca tedavi gören insanlar biz ya biz keşke olsun diye bakıyoruz ahhh kazala yada kendiliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?