Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

Burcincim sana bisi sorcam ayrica , sen kizina hamisken belirtiler nasildi hatrliyor msn gerci ustunden 2,5 sene gecmis hatrlamiyorda olabilirsin ama bende mesela 9 gun kaldi adetime ama hafif bir gogus agrisi disinda hic belirti yok.ben umitlenmessem mi acaba diyorum o yuzden .o gogus agricida uclarda degil baski yaptigimda adetteki gibi genelinde bir agrim var sen ne diyorsun umitlenmiyeyim heralde degil mi cnm?

hoşgeldin canım üyeliğin hayırlı olsun

inşş bu belirtiler hamileliktendir canım ama bazen adetle de hemen hemen aynı da olabiliyo madem 3 gün gecikti çok şüpheleniyosan bi test yapsana meraktan çıkarsın :44:

Uyeligin hayrli olsun oncelikle blinay.bazi belirtiler acikcasi hamilelikle baglantili belirtiler, siz neyle korunuyordunuz cnm ? Ben senin yerine olsam merak dan catlat simdiye kan testi idrar testi hepsine bakmistim vallai :))

Geri çekilme diyim kısaca :) yani aslında hamile olmam % belki 1 ihtimal bnce çnkü hiç aktığına ihtimal vermem ama böle olmasıda beni düşündürdü konu böle olunca test yapmakta istemedim çünkü bebek isteryerek olması gerektiği gibi birlişmem olsa hemen test yaparım ama durumda olmasını istemem çünkü korkuyorum özürlü falan olur diye

canım bende adet olacakmış gibi kasık ağrısı olmuştu göyüslerimde değişiklik yoktu ama kasık ağrısı baya vardı sanki her an adet olacakmış gibi oluyordu...UMARIM HEPİMİZ HAMİŞİZDİRRR..

Bu belirtiler adet gununde mi olmustu piki ? Cok soru sordum de mi

canım çok yanlış düşünüyorsun....bebek sadece isteyince olmazzz...allahın bir hikmetidir kazaya uğruyan milyonlarca anne var ve hiçbirinin bebeği kazayla olmuş diye özürlü felanda değill...insan isteğince bebek sağlıklı olucaksa dünyada sakat insan olmazdıı....çok yanlışşşsın bu konudaaa...olmuşsa olmuşşş...bebek isteyen ve bebek sahibi olamayan milyonlarca insan var...birazda bu yandan bakkk istersen...

bu belirtiler adet gununde mi olmustu piki ? Cok soru sordum de mi

yok canımm ne demek seve seve cevaplandırırmm...aetten 1 hafta öncesinde hafiften başladıı hatta bir ara kaşığıma bıçak saplıyorlar zannetmiştimm...adet gününde ise baya fazlalaştı..sonra uçup gitti 2 hafta sonraya yerini mide bulantısına bıraktıı..ve o mide bulantılarıı 9 ay boyunca beni terketmemiştii..

Cnm neden ozurlu olabilecegini dusunuyorsun onu anlayamadim bn?

Oyyy kiyamam zor bi gebelik gecmis sanirim ama kizini eline verdiklerinde hersey ucup gitmistir aklindan degil mi :) ne kadar guzel yahu Allah bizede nasip etsin

canım inan bana böyle düşünme allah verdiyse bile şükret rabbine aratmadan oldu diye niye özürlü olsun ki allah istedikten sonra olmayacak şey yok sen galiba paniklemişsin biraz canım bi düşünsene yıllarca tedavi gören insanlar biz ya biz keşke olsun diye bakıyoruz ahhh kazala yada kendiliğinden

Blinaycim bncede biraz paniklemissin sanirim sen hasretimin syledikleri cok dogru.umarim hakkinda hyrlisi olur gebelik konusunda.zaten gebeliginde bir problem varsa erkenden gorur doktorun .ii seyler dusun sadece guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…