- Konu Sahibi salliballi
-
valla bak beni strese soktun senn kendien ne kadar zarar verdiğinin farkında mısınnnn kendien gel ucunda ölüm yokk meraklanma ben günüm gelesiy ekadar yapmadım hiçte tüp bebk yüzünden yatıryormuşum havası yoktu komşular gelir oturur günlerim geçerdi ama ben hiç kalkmazdımmm valla hiç takmadımm allah aşükürde hamileyimmm
Sabrım kalmadı meraktan çatlıyorum on gündür tutmadı galiba die kendimi yıpratıyorum
madem çok istiyorsun yaptır ama sonuç ne olursa olsun igneni ol..bi şans belki çıkar..ben tekrar söylüyorum çıkmama ihtimali yüksek..
BEN YAZ ANAOKULUNDA ÖĞRETMENLİK YAPIORUM AŞILAMA YAPINCA DİREK İŞE GİTTİM VEDE KANAMAM OLDU SONRA Bİ İKİ GÜN LEKE GELDİ DİNLENEMEDİĞİM İÇİN KORKUYORUMsenağlama
Ordamısınız kızlar
buradyızz cnm ama bu kadar stresle hormanlarını etkiliyorsunnnn bak eğitimcisin ve bira zsakin ollll herşey yolun agirer şurada 5 günün kaldı sabret çarşambad aburaya hamileyim yazarsın inşşş
kızlar benim yarın transferim olacak ya, hamileleiğim nezaman belli olacak peki? Kaç gün geçmesi lazım?
kızlar benim yarın transferim olacak ya, hamileleiğim nezaman belli olacak peki? Kaç gün geçmesi lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?