temmuz ayında transferi olanlar2010

valla bak beni strese soktun senn kendien ne kadar zarar verdiğinin farkında mısınnnn kendien gel ucunda ölüm yokk meraklanma ben günüm gelesiy ekadar yapmadım hiçte tüp bebk yüzünden yatıryormuşum havası yoktu komşular gelir oturur günlerim geçerdi ama ben hiç kalkmazdımmm valla hiç takmadımm allah aşükürde hamileyimmm

BEN YAZ ANAOKULUNDA ÖĞRETMENLİK YAPIORUM AŞILAMA YAPINCA DİREK İŞE GİTTİM VEDE KANAMAM OLDU SONRA Bİ İKİ GÜN LEKE GELDİ DİNLENEMEDİĞİM İÇİN KORKUYORUMsenağlama

ah be kuzucum azcık izin alsaydınnn keşke şimdi tedirgin olmazdınnn sıkma canını bak benim görümcem normal yolla hamile kaldı 5 aylık hala leke gelir korkuyo od aama işt ebiraz dinlen bol su içççç

BEN YAZ ANAOKULUNDA ÖĞRETMENLİK YAPIORUM AŞILAMA YAPINCA DİREK İŞE GİTTİM VEDE KANAMAM OLDU SONRA Bİ İKİ GÜN LEKE GELDİ DİNLENEMEDİĞİM İÇİN KORKUYORUMsenağlama

korkmana gerek yok aşılamadan sonra 20 dakika yattıysan korkma..hiç bişey olmaz..bundan sonra dikkat etmen gerekecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…