- Konu Sahibi salliballi
-
seni allah iyi etsin ne güldürdünnn...evet sütle kutlarızzz..kaydirigubbakcemile3:sm_cool::dance:
Sutu begenmessen portakal suyuyla kutlarizzz... bundna sonra boyle sekerim alistir kendine kahve, caymis bitki caylariymis protesto icmiyoruz...:lepi:
kuzum korkamayınnn benimde sanki grip olacağınd abatma olurya öle oluyoda kasıklarım bazen ağrı bacağıma vuruyoduuu ama demekki hepsi kuruntuu bak gör salli balli ve kartopu boşa kuruntu yapmış olacak bugün bi arkadaşım daha hamiş haberini aldım bu gün çok güzekl bi gün içim eöyle doğuyooo ikiside hamileeeee
yahuu elde degil be akrdesim, benim ucuncu yine dse elimde olmasada,,,, kismet karnim agirisda sabahtan beri buyuk tuvalet ihtiyacinda olsa gerek,,, gectiiii alllaha sukur... ASiiii sen hamilemisin canim, bende umutluyom salli balliyla karttopu ayni gun sonuc alcak bende EMELkal laayni gun sonuclar... Pozitif dusunelim, moreli yuksek tutalimkki herseye karsi dayanikli olalim...
kızlar hepiniz haklarınızı helal edin..sonuç her ne olursa olsun ..burada sööylenen güzel dualar güzel sözler hem bende hemde rabbimizin huzurunda kalıcı olacak..ALLAH cc. hepinizden razı olsun..hepinize kucak dolusu sevgiler..
Sutu begenmessen portakal suyuyla kutlarizzz... bundna sonra boyle sekerim alistir kendine kahve, caymis bitki caylariymis protesto icmiyoruz...:lepi:
olur canım benim içecekler benden...:1hug:
ayın 28 15.günün.hadi hayırlısı
canım ben hiç aşılama yaptırmadım ama ıvf de 6.günümde çıkmıştı.yinede sen bilirsin nedesem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?