temmuz ayında transferi olanlar2010

kızlar şimdi öğrendim malesef sonucum negatif. herşeyin hayırlısı. inşallah sizin hamiş haberinizle seviniriz

Canim, cok uzuldum, Nedenir onuda bilemiyorum suanda, sayiden hayirli haberler almaya ihtiyacimiz vardi, seninde o bebise, Herseyde bir hayir vardir kardesim,,,,, Canini sikma.. Rabbim en kisa zamanda gonlune gore verir Insallah....

kartopu kader arkadaşım...sen yoluna yılmadan devam et..emi? benim için yolun sonu..sen bebegini benim yerimede kokla emi...

AAAAAA saliballi niye diyon akrdesim oyle dunyanin sonu degil, rabbim sanada nasip eyliycek annelik duygusunu buna inan, hic bir zaman hic birsey icin gec degil, Allah'in mucizeleri bitmez... Sen kendini yipratma cok zor biliyorum canim.... ama sabredeip beklemekten baska caremiz yokkkk... YILMADAN YOLA DEVAM, Taki Yavrularimiza kavusana kadar... BIR GUN MUTLAKA....

NNe kadar dunyanin sonu degil desemde, o duyguya kaplaim karmasar olmayanini bilmiyorum kardesim... AMA gecicek, ve seninde kartopununda hayirli haberlerine sevincez INSALLAH...

ayyy kartopu sallibari
çok üzüldüm inanınki mafoldumben Allah yardımcınız olsun bu çektiklerimizin elbet bi karşılığını alıcaz

KARTOPU cnm bnm, sakın üzülmee, burada kelimeler kifayetsiz kalıyor, ne yazacağımı bilemiyorum arkadaşım, ama hepimiz aynı dşünceyle yolumuza devam ediyoruz, bir gün olacak bu iş, yılmak yok...

KARTOPU SALLİBALLİ olmuyo verdiğiniz haberden çok etkilendim ve çok üzüllüyorum ya, sanki haberi kendim vermiş gibi üzgünüm, bide sözcüklerle ne söylesem tesellisi zor, ben inanmıştım ikinizinde hamile olduğuna, belki zamanı değildir daha, belki hepimiz bigün kendiliğinden hamile kalırız, bizim şu an yapmamız gereken yolumuza kaldığımız yerden devam etmek, en azından yanımızda bizleri seven hayat arkadaşımız eşimiz var, sizleri çok öpüyorum...

canlarım salliballi ve kartopu şimdi haberlerinizi aldım cokkk üzüldüm .....her işte bi hayır olduğunu unutmayın allaha tevekkül edin ....hz meryeme sebepsiz cocuk veren allah tabiki herşeye kadirdir.... bu belki sizin icin hayırlı değildi öyle düşünün belki vakti zamanı vardır hayırlı evlatların geleceği zaman vardır böyle düşünün .....kendinizi yıpratmayın biliyorum cok zorrrrrr 12 gün kendini hamile gibi hissediyorsun ve birileri negatif diyor ....cok üzgünüm allahtan umut kesilmez .....salli balli bu son şansım deme lütfen üzülmeyin inş olacak ona tevekkülünüzle başaracaksınız inş ....her zaman bi umut vardır mutlaka ....

Back
X