temmuz ayında transferi olanlar2010

Günaydın arkadaşlar,salliballi,kartopu çok üzüldüm kısmet belki birdahaki seferedir.Benimde sabah kanama başladı dr umla konuştuk yatış yapılacak hepinizin dualarına ihtiyacım var.Cenabı Allah herkesin gönlüne göre versin.Allah a emanet olun

aldolan allah yardımcınız olsun.
salliballi,kartopu ben sızlerden cok ümitliydim , umut olacaktınız bana. cok uzuldum. allah sıze ve eslerınıze sağlık versın. ıkınızınde blastosıst transferıydı dımı.offf ne denır. canınız sağolsun.

salliballi ve kartopu cok uzuldum arkadaslarım ne dıyeyım hayırlısı olsun sallıballı neden yolun sonu dıyosun ya anlamadım bu umıtsızlık neden???????????:çok üzgünüm:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz ve üzüntüme ortak olduğunuz için.

salliballi niye yolun sonu olsun arkadaşım.herşeyde bir hayır vardır.herşey kısmet ve zaman meselesi. bizim için hangisi hayırlısı ise öyle yazsın Yüce Rabbim alnımıza.

kızlar bugün berat kandili. bir senelik hayatımız yazılacak busene. hep beraber dua edelim. Yüce Rabbim Anneliği yazsın bu sene hayatımıza. hepinizin kandili mübarek olsun

Günaydın arkadaşlar,salliballi,kartopu çok üzüldüm kısmet belki birdahaki seferedir.Benimde sabah kanama başladı dr umla konuştuk yatış yapılacak hepinizin dualarına ihtiyacım var.Cenabı Allah herkesin gönlüne göre versin.Allah a emanet olun

dikkat et kendine ve bebişine arkadaşım Allah yardımcın olsun. merak etme Yüce Rabbim koruyacaktır meleğini

kızlar transferim yapıldı benim, 6 ağustosta kan testim var, dualarınızı eksik etmeyin, herkesin kandili mübarek olsun....

hayırlı kandiller herkese
bu kandiil bir dahaki berat kandiline kadar rızıkların ruhların canların yani ölümlerin dogumların taksim edilecegi bir geceymiş Yüce Allah bizim idrak edemiyecegimiz yere iner yokmu benden rızık isteyen yokmu bagışlanmak isteyen yokmu evlat isteyen yokmu yokmu yokmu diye seher vaktine kadar sorarmış bizlerde istifar ,salavat ederek namaz kılarak degerlendirelim bakarsın kabul ediverir Rabbim geniş hazinesinden bir evlatta bizlere gönderir

Zekeriyya(as)’ın duası:

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZURRİYETEN TAYYIBETEN.İNNEKE SEMİÜDDUA.”

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.(Âl-i İmran–38)

merhabalar kızlar
ilkin kandilinizi tebrik ederim
hemşiremle az önce konuştum hala değerlerim düşük bu yüzden dış gebelik veya düşük ihtimali olabilir :( dedi cok üzüldüm ...sizden ricam benim icin dua edermisiniz bu kandilin hürmetine allah hepimizin duasını kabul etsin

salliballi kartopu izindeydim yeni geldim. merak eetim sonuçlarınız ne oldu diye. Sanırım negatif inanın çok üzüldüm. benim olmadı ama size çok dua ettim. hayırlısı

soway inş. güzel haberlerini alırsın. Bizler negatif sonuçları aldıkça burdan iyi haberler görmek istiyoruz.sanırım sorunumuz aynı eşinde problem değil mi.

soway inş. güzel haberlerini alırsın. Bizler negatif sonuçları aldıkça burdan iyi haberler görmek istiyoruz.sanırım sorunumuz aynı eşinde problem değil mi.

sağol arkadaşım, bu sabah çok erkenden test yaptım negatif gördüm, moralim bozuldu, aynı teste 1 saat sonra bidaha baktım ve siilik çizgiyi gördüm inanamadım, anlamadım neler oluyor, test tarihim cuma zaten, cumaya kadar bekliycem ben, hayırlısı olur inşallah...

Back
X