- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
mrb kızlar temmuzda tüp bebek yapmayı dusunuyorum beni neler bekliyor hıc bilmiyorum ama 2. Asılammda negatıf olursa benı zorlu bi sürec bekledigi kesin ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun inşallah nerde yaptiriyorsunuzBen de tüp Temmuz ayında başlıyorum tedaviye.
Ben ankarada başlıyorum ilk olacak Sperm hareket sorunundan dolayi. Hrs de Muammer doğan beye gidicem. Zor karar vermek ama benim içime çok sindiSağol canım inşallah hepimiz için hayırlı olur. Ben karar veremedim henüz canım bir kaç doktora gittim ama kafam karıştı. Kimi doktoru sevdim hastane ve çalışanları çok prof gelmedi veya hastane iyi ama doktorla iletişim sağlayamadım.
Çarşmaba Aret beye gideceğim görüşmeye. Ama sanırım Acıbadem İnt. Fatiğ Öğüç beyde karar kılıyorum gibi.
Bahçeciye ve Bruksel Yücel beye de gitmeyi istiyorum aslında.
Sen ne zaman başlayacaksın ve hangi merkezde? Birde ilk tedavin mi olacak?
Bende Fatih beyin hastasıyım mükemmel biri bence temmzda başlıyoruzSağol canım inşallah hepimiz için hayırlı olur. Ben karar veremedim henüz canım bir kaç doktora gittim ama kafam karıştı. Kimi doktoru sevdim hastane ve çalışanları çok prof gelmedi veya hastane iyi ama doktorla iletişim sağlayamadım.
Çarşmaba Aret beye gideceğim görüşmeye. Ama sanırım Acıbadem İnt. Fatiğ Öğüç beyde karar kılıyorum gibi.
Bahçeciye ve Bruksel Yücel beye de gitmeyi istiyorum aslında.
Sen ne zaman başlayacaksın ve hangi merkezde? Birde ilk tedavin mi olacak?
İlk deneme Can'ım tüplerde biraz tıkanıklık varmış İNŞ olumlu sonuçlanır sizde problem nedir canımHayırlısı olsun Can'ım. Ben de başladım tedaviye. Ben de kendisini çok sevdim çok pozitif. Sizdeki sorun ne Can'ım kaçıncı denemeniz?
Ben erken menapoz başlangıcındaymışım yumurta rezervi az yani. Eğer sorun tüplerdeyse hiç endişe etme ilk denemede sonuç alırsın eminim...İlk deneme Can'ım tüplerde biraz tıkanıklık varmış İNŞ olumlu sonuçlanır sizde problem nedir canım
Ayyy Can'ım benim inşallah şu mübarek günlerde hepimiz olumlu sonuçlar alalım sen başladın galiba ama ben eski acıbademe gidiyim Fatih bey iki yerde görev yapıyor galibaBen erken menapoz başlangıcındaymışım yumurta rezervi az yani. Eğer sorun tüplerdeyse hiç endişe etme ilk denemede sonuç alırsın eminim...
Amin Can'ım inşallah Rabbim dileyen herkese versin. Ben Yeşilköy'e gidiyorum international hastanesine. Ben bi kaç doktora gittim görüşmeye ama en çok içime sinen Fatih bey oldu. Ben yumurta geliştirici iğnelere başladım henüz toplama falan olmadı. Yarım tekrar gidiyorum. Artık girdik bir yola Hakkı'mızda olanı Allahım hayırlı edip bize verir dilerim.Ayyy Can'ım benim inşallah şu mübarek günlerde hepimiz olumlu sonuçlar alalım sen başladın galiba ama ben eski acıbademe gidiyim Fatih bey iki yerde görev yapıyor galiba
amin Can'ım aynen çok sevdim bende zaten zan yıllar Bülent Traşla çalışmış tecrübe ve bilgi bakımından güzelmtek sıkıntı çok yoğun oradadır öylemiAmin Can'ım inşallah Rabbim dileyen herkese versin. Ben Yeşilköy'e gidiyorum international hastanesine. Ben bi kaç doktora gittim görüşmeye ama en çok içime sinen Fatih bey oldu. Ben yumurta geliştirici iğnelere başladım henüz toplama falan olmadı. Yarım tekrar gidiyorum. Artık girdik bir yola Hakkı'mızda olanı Allahım hayırlı edip bize verir dilerim.
Yok benim gittiğim hastane o kadar yoğun değil. Tabi benim gittiğim saatlerden olabilir. Ama ben pek beklemiyorum gittiğimde. Mesela bugün oradaydım ve beklemedim nerdeyse hiç. Ben beklemeye razıyım aslında yeter ki sonuç alalım Can'ımQ
amin Can'ım aynen çok sevdim bende zaten zan yıllar Bülent Traşla çalışmış tecrübe ve bilgi bakımından güzelmtek sıkıntı çok yoğun oradadır öylemi
Doğru söylüyorsun Can'ım bende şimdi adet bekliyorum işte 10 gibi gelecek bakalım nasip kısmet Buhara'da iğneler acıtıyormuYok benim gittiğim hastane o kadar yoğun değil. Tabi benim gittiğim saatlerden olabilir. Ama ben pek beklemiyorum gittiğimde. Mesela bugün oradaydım ve beklemedim nerdeyse hiç. Ben beklemeye razıyım aslında yeter ki sonuç alalım Can'ım![]()
İğne Sinek ısırığı gibi göbekten kendim yapıyorum Can'ım. Annemin sözü var zahmetsiz rahmet olmaz diye. Anne olmak için 100 tane olsa üst üste yaparım inan. Senin yumurta sorunun yoksa hiç ama hiç endişelenme Can'ım hemen tutunur bebeğin eminim. Ben de arı sütü falan herşeyi aldım deniyorum. Artık ben elimden geleni yapıyım olmazsada tevekkül edeceğim yapacak bişey yok Can'ım sağol önerin için.Doğru söylüyorsun Can'ım bende şimdi adet bekliyorum işte 10 gibi gelecek bakalım nasip kısmet Buhara'da iğneler acıtıyormu
Can'ım sen yine araştıra ben arı sütü polen bal karışımı aldım yumurta kalitesini artırıyormuş tüp bebekte belki sahada faydası olur diye söylemek istedim
İnşallah Can'ım 5 ay öncede Fatih bey laparoskopide yaptı sıvı varsa tüplerde alalım dedi yokmuş çok şükürde inşallah diyorum dua ediyoruz başka bir şey yok elimizden gelmiyor avokado birde transferden sonra ananasla kabak çekirdeği ye demişti arkadaşımda duyduğum şeyleri burada da paylaşmak istiyorumİğne Sinek ısırığı gibi göbekten kendim yapıyorum Can'ım. Annemin sözü var zahmetsiz rahmet olmaz diye. Anne olmak için 100 tane olsa üst üste yaparım inan. Senin yumurta sorunun yoksa hiç ama hiç endişelenme Can'ım hemen tutunur bebeğin eminim. Ben de arı sütü falan herşeyi aldım deniyorum. Artık ben elimden geleni yapıyım olmazsada tevekkül edeceğim yapacak bişey yok Can'ım sağol önerin için.
Sağol Can'ım her bilgi önemli bizim için. Laroskopi oldun sonra mı anlaşıldı tıkanıklık Can'ım?İnşallah Can'ım 5 ay öncede Fatih bey laparoskopide yaptı sıvı varsa tüplerde alalım dedi yokmuş çok şükürde inşallah diyorum dua ediyoruz başka bir şey yok elimizden gelmiyor avokado birde transferden sonra ananasla kabak çekirdeği ye demişti arkadaşımda duyduğum şeyleri burada da paylaşmak istiyorum
aynen canım önce hiç bir problem yok dediler eşimde morfolojide düşük biraz sonra fatih bey laparoskopi yaptı eşimin değeri iyi çıktı bende tıkanıklık bakalım inşallah olur bazen unutlanıyorum bazende kaptırmayayım kendimi diyorum hayırlısıSağol Can'ım her bilgi önemli bizim için. Laroskopi oldun sonra mı anlaşıldı tıkanıklık Can'ım?
Sakın umutsuzluğa kapılma Can'ım. Yumurta ve sperm iyiyse geriye kalan herşey önce Allahın izniyle hallediliyor. Sadece Biraz Zaman ve emek gerekiyor. Böyle anne olmanın da Rabbimin katında vardır bir hikmeti. Sen içini ferah tut. Güzel olacak de güzel olsun bol bol dua et Can'ım.aynen canım önce hiç bir problem yok dediler eşimde morfolojide düşük biraz sonra fatih bey laparoskopi yaptı eşimin değeri iyi çıktı bende tıkanıklık bakalım inşallah olur bazen unutlanıyorum bazende kaptırmayayım kendimi diyorum hayırlısı