Aşılama Temmuz Aynda alama yaptracaklar buyrun burda gelimelerimizi paylaalm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir de daha önce aşılama olan arkadaşlar,
sperm yıkama için ücret ne verdiniz? sevkle gidince devlet karşılıyor mu?
ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum aşılamayı.
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
sevgiler,,,,

Toplam 500 ytl ödedik,özel bir hastanede.Duyduğuma göre üniversite hastaneleri daha uygunmuş.Aşılamayı devlet ödemiyor diye biliyorum ben canım.Ben ovitrelle iğne kullandım,,şimdi ise bir jel,folik asit ve bebe aspirini kullanıyorum.İşlem çok kolay oldu,şimdi de hiç bir sıkıntım yok.10.günümdeyim.Hayırlısı olsun hepimiz için.

arkadaşlar pregnyl iğneyi nasıl vurundunuz?
kendiniz mi yoksa hemşire mi?
hangi bölgeye yapılıyor bu iğne?
1 tane yetiyor mu?
dr. um 2 tane yazmış bana aldım.

canım pregnyl 2 tane oluyo ama o iki tüp bir şırıngaya çekilip öyle yapılıyo ve kalçadan yapılıyo canım göbekten kendimizin yaptığı ovitrelle

500 neleri kapsıyor ilaçlar hariç mi 500?
Ayrıca cevabın için teşekkürler.

cnm bizde özele 200 verdik aşılama için herhangi para ödemedik devlet karşılamıyor fakat bize gonalf _75 verdi 8 tane ve ovitrelle çatlama ignesiymiş raporla çıkıyor ve bizim ödedigimiz 400 milyon sadece ilaçların yüzdesi biraz pahalı oda hasta katılım paylı oldugu için sperm yıkama sadece 200 milyon cnm şimdiden hayırlısı olsun inşlh olur:ecrin_bebek:

Üç yıllık evlilik süresini ve yaşı dolduruyorsan tam emin değilim ama 2 aşılamayı devlet ödüyor.Ben ilk aşılamamda 205 tl verdim (evlilikte 3 yılı doldurmamıştım)ikinci ve üçüncüsünde ise 9 tl ilk ikisi klomenle olduğu için ilaçlar bir şey tutmadı.Üçüncü de ilaçlar 127 tuttu yüzdesi tabi.Şimdi sonuç bekliyorum 2. günüm daha :)

arkadaşlar bugün benim mutlu günüm aylardır ilk defa LH değerim düştü doktorum bile inanamadı. "dünya tersine dönüyor sanki" yorumunu yaptı. çok şükür allahıım.
ayrıca solda bir yumoş daha gelişiyor 13mm olmuş sağdakide 14 etti iki.
doktorum 2 aşılama olacağımı söyledi nasıl sa o artık. uğurlu geldiniz bana . hepinize teşekkürler.
allah hepimizin kucaklarımızı sağlıklı ve hayırlı bebişlerle doldursun.
dualar da birbirimizi unutmayalım.

Canım çok sevindim.Senin için dua edicem inşallah büyüyen bu güzel yumurtaların hayırlı ve sağlıklı bebeklerin olur hatta ikiz olur inşallah.Ben de klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi arkasından çalışmalar bekliyoruz bakalım hayırlısı inşallah.

Merhaba! Aranıza yeni katıldım, ara ara takip ediyorum sizleri çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz.Ben de 3 yıllık evliyim, 1,5 yılı geçti bebek istiyoruz ama olmuyor.Hiçbir problem yok olmaması için.Bu ay ikinci aşılamamı oldum, bekliyorum .Sormak istediğim birincide hiç ilaç kullanmadım sadece çatlatma iğnesi oldum sonra da aşılama yapıldı.Bu kez klomen verdi doktor 12. gün takip için gittim yumurtanın çok büyüdüğünü çatlamış olabileceğini söyledi ve aşılamayı aynı gün yaptı.Daha önce aşılama yaptıranlar , öncesi ve sonrasında kullandıkları ilaçları görünce benimkinde bir gariplik var sanki.Bir de doktor ilk yarım saat dinlendirdi sonra günlük hayatıma dönmemi istedi.Sizler de nasıl oldu, dinlendiniz mi hani birinci tutmadıya dinlenmediğim için oldu diye düşündüm ve şu an daha tedirginim.

500 neleri kapsıyor ilaçlar hariç mi 500?
Ayrıca cevabın için teşekkürler.

Canım sadece aşılama işlemi 500 tl,ilaçlar dahil değil..Ovitrelle için yaklaşık 82 tl,bir de jel verdi o da 74 tl.Bebe aspirini ve folik asit de var ama onlar birşey tutmuyor.Ovitrelle çatlatma iğnesini rapor olmadan devlet ödemiyormuş,,jeli ödüyor.

Yâ rabbî, sen vermek isteyince kimse engel olamaz, sen ma’ni olunca, kimse birşey veremez”
Yâ rabbî, sen vermek isteyince kimse engel olamaz, sen ma’ni olunca, kimse birşey veremez”

selam kızlar ben dün aşılamamı oldum puregon iğne kullandım 6 gün 75 mlgr. Allah hepimize hayırlı olanı versin inşallah
hayırlı olsun canım inşallah melegin seninledir allahım sırasıyla önce senin sonrada bizim yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla:Saruboceq:

teşekkürler paylaşımın için allah razı olsun rabbimiz akıldakini kalbdekini hakkıyla bilendir tüm isteyenler için hayırlısıyla bir an önce doldursun kucaklarımızı amin :Saruboceq:

canım hayırlı olur inşallah seninde dedigin gibi bir probleminizin olmadıgından ilaç verilmiyordur dedigine göre gittiginde kendiliginden yumurtan büyümüş oluyo ve bu gebelik olacak kadar büyümüş oluyoki drun aşılama yapıyo benim normalde bünyem büyütmüyo 18 20 mlımı şuan igne vuruyorum 9 gün oldu igneyle bile dogru düzgün büyütemedim canım dinlenmeyle cok alakası yok vakti degilmiş hakkımızda hayırlısı olsuna.s.

merhaba kızlar canım çok sııkkın.mafoldumben biraz önce dr dan geldim.iğnelerimin 7.sini dün vurmamıştım.eşimin burda olup olmayacağı belli değil diye bu aşılama da .öyle eksik iğneyle gittim kontrole.yumoşlarım iyi ama dr nelerden şüphelendiyse benden e2 ve geçen ay yaptırdığım progesteron istedi yine.çok kötüyüm.ne düşüneceğimi bilmiyorum .moralim çok bozuk.2 de sonuç alıcam.mafoldumben

senin adına sevindim canım inşallah herşey gönlünce olur benimde yarın kontrolüm bakalım naaptı bitanecik yumişim :CüvCüv:

lmaz: canım moralini bozma e2 tamamen yumurtlamanla ilgili tahlil vermen iyi o sonuça göre doz artıp eksilebiliyo ben her kontrole gittigimde veriyorum yarın kontrolüm önce acilde e2 me baktırıp öglene drdayım

canlarım dün yoktum nette neler yazmışsınız oku cevapla katıl bitiremedim ben genelde böyle geriden takip edebiliyorum neyse bunada şükür duamdasınız şekerlerkaydirigubbakcemile5

lmaz: canım moralini bozma e2 tamamen yumurtlamanla ilgili tahlil vermen iyi o sonuça göre doz artıp eksilebiliyo ben her kontrole gittigimde veriyorum yarın kontrolüm önce acilde e2 me baktırıp öglene drdayım
saol canım yaaaa ben daha önce hiç vermedim bu tahlili benim yumurtlamam falan zaten hep normaldi onun için çok panikledim.bu sefer eşimin yurtdışında olması beni çok strese soktu.aşılamam geç olsun die dün iğnemi bile vurmadım.anlıycan kafama göre iş yaptım.şimdide cezasını çekiyorumbenneyaptımki allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…