- 12 Eylül 2024
- 154
- 34
- 18
- 26
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Evet benim ilk oluyo 5 ay önce yine girmiştim ovitrelle iğne vermişti bulamadık onun yerine başka verin dedik vermedi öylece yarım kaldı tedaviÜçüncü bu bundan önce ysptursığımda dış gebelik olmuştu senin ilk mi
Evet benim ilk oluyo 5 ay önce yine girmiştim ovitrelle iğne verdi bulamadık onun yerine başka verin dedik vermedi öylece yarım kaldı tedaviÜçüncü bu bundan önce ysptursığımda dış gebelik olmuştu senin ilk mi
Ben bütün gebelik belirtilerini yaşamıştımSende hiç göğüs ucu ağrısı oldumu peki bende bugün 11.gunum göğüs ucum ağrıyor acaba gebemiyim bilmiyorum
İnşallah aminBen bütün gebelik belirtilerini yaşamıştımama sakın heerkesin böyle olmuş banada olur deme herkesi bedeni farklı inşallah güzel sonuçlar alırsın
aynı canım benimdeSeninle aynı gün yapmıştık ya benim de 10 günüm ben de arkadaşlar test yapınca dayanamadım yaptım. Çok az silik çıktı belli belirsiz
Merhaba canım bende aynı senin gibi klomen kullandim hemen hemen tarihlerimiz yakın sonucun belli mi belirti var mı veyaMerhaba kızlar bende 29 temmuzda ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum onun öncesinde 5 günlük klomen kullandım doktor yumurtalıklarıma baktığında sağ 21 mm sol çatlamış olarak gördü 20 gün sonra gel dedi inşallah hayırlı haberler alırız
Belirti olarak sırt ağrısı kasıklarımda ve karnımda ağrılar var kaset test yaptım anında çift çizgi oluyor ama bilemiyorum ki acaba hala taşıyor muyum iğnede ki hcg oranını yarın kan vericem sizin nasıl gidiyor pekiMerhaba canım bende aynı senin gibi klomen kullandim hemen hemen tarihlerimiz yakın sonucun belli mi belirti var mı veya
Benim daha yeni oldu Perşembe iğne yapıldı 15 gün var adete bekliyorum 1 gün kaşık ağrısı oldu o kadarBelirti olarak sırt ağrısı kasıklarımda ve karnımda ağrılar var kaset test yaptım anında çift çizgi oluyor ama bilemiyorum ki acaba hala taşıyor muyum iğnede ki hcg oranını yarın kan vericem sizin nasıl gidiyor peki
Benim hala devam ediyor ya yapıldığı günden beri çekiyorum ben biraz mızmız bi insanım belki o yüzden de hissediyor olabilirimBenim daha yeni oldu Perşembe iğne yapıldı 15 gün var adete bekliyorum 1 gün kaşık ağrısı oldu o kadar
Merhaba benim ilk birkaç gün ağrım oldu sonradan azaldıKızlar birşey sorucam çatlatma iğnesi olanlar hepinizde ağrı oldu mu kaçıncı gün oldu soylr misin bende olmadı acaba çatlamadi mi diye düşündüm
Kan ver canım varsa çıkarBelirti olarak sırt ağrısı kasıklarımda ve karnımda ağrılar var kaset test yaptım anında çift çizgi oluyor ama bilemiyorum ki acaba hala taşıyor muyum iğnede ki hcg oranını yarın kan vericem sizin nasıl gidiyor peki
İğnenin yan etkisi kalmaz bence nasıl kanamanÇatlatma iğnesi sonrası ikinci adet döngümün 15 gününde lekelenmem oldu sizce edet mi oldum yoksa geçen ay vurulan iğnenin yan etkisi mi yardımcı olun lütfen
Merhaba canım nasıl durumlar adet oldun muaynı canım benimde
Hafif kahverengimsi
İğnenin yan etkisi kalmaz bence nasıl kanam
Merhaba benim ilk birkaç gün ağrım oldu sonradan azaldı
Benimde 1 gün ağırdı iğneyi yaptıktan 1 gün sonra oldu kontrole gittim catlamistiMerhaba benim ilk birkaç gün ağrım oldu sonradan azaldı
Merhaba aynı günlerimiz seninleMerhabalar bende bugün oldum çatlatma iğnesi daha öncesinde klomen kullandım bu ay içinde yaptıran var mı iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?