Temmuz çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte takip edelim

Sende hiç göğüs ucu ağrısı oldumu peki bende bugün 11.gunum göğüs ucum ağrıyor acaba gebemiyim bilmiyorum
Ben bütün gebelik belirtilerini yaşamıştım ama sakın heerkesin böyle olmuş banada olur deme herkesi bedeni farklı inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kızlar birşey sorucam çatlatma iğnesi olanlar hepinizde ağrı oldu mu kaçıncı gün oldu soylr misin bende olmadı acaba çatlamadi mi diye düşündüm

Merhaba canım bende aynı senin gibi klomen kullandim hemen hemen tarihlerimiz yakın sonucun belli mi belirti var mı veya

Merhaba canım bende aynı senin gibi klomen kullandim hemen hemen tarihlerimiz yakın sonucun belli mi belirti var mı veya
Belirti olarak sırt ağrısı kasıklarımda ve karnımda ağrılar var kaset test yaptım anında çift çizgi oluyor ama bilemiyorum ki acaba hala taşıyor muyum iğnede ki hcg oranını yarın kan vericem sizin nasıl gidiyor peki

Benim daha yeni oldu Perşembe iğne yapıldı 15 gün var adete bekliyorum 1 gün kaşık ağrısı oldu o kadar

Arkadaşlar çatlatma iğnesi ve aşılama olup olumsuz sonuç alanlar kaçıncı gün adet oldunuz yada tam adet tarihinizde mi adet oldunuz ?

Çatlatma iğnesi sonrası ikinci adet döngümün 15 gününde lekelenmem oldu sizce edet mi oldum yoksa geçen ay vurulan iğnenin yan etkisi mi yardımcı olun lütfen

Merhabalar bende bugün oldum çatlatma iğnesi daha öncesinde klomen kullandım bu ay içinde yaptıran var mı iğne
Merhaba aynı günlerimiz seninleklomen kullanıp Perşembe günü sabah 09da 2 adet gonapeptly vuruldum aynı günün aksam 21inde de yine 2 adet gonapeptly iğne vuruldum bekliyorum bakalım bir hafta ilişki önerdi doktor gün aşırı dedi ama biz her günü değerlendirdik belirti olarak aşırı mide yanmam var dayanılmaz oluyor bulantiyla beraber. Özellikle bu sabah uyanır uyanmaz mahvoldum sade soda yudumluyorum aç karna o derece. Acayip gaz sancısı çekiyorum aynı zamanda. Çok sınırlı ve gerginim hayrolsun bu benim 3. Deneyisim ilk denememde hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken düşük yaptım 2. Tutmadı umudum bunda inşallah. Sende var mı belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…