eskişehirli senin ne kadar oldu canım nasıl gidiyor.? iyimisin?
oldu cnm yarın Allah kısmet ederse
CANIM YARINMI TRANSFERIN HADI GOZUN AYDIN INS OLUMLU SONUC ALACAKSIN BEN EMINIM KENDINE COK DIKKAT ET BEKLEME SURESINDE GUZEL BESLEN POZITIF DUSUN MELEGIN YARIN SENINLE INS DUALARIM SENINLE INS BEN HAMISIM DIYE BURAYA YAZARSIN HAYATIM :CüvCüv:sırnaşık şeyopuyorumnanaktan
oldu cnm yarın Allah kısmet ederse
canıııııııııııııııııııııııııııııım nasılsın seni çook merak ettim herşey yolundaymış harikaaa.
Yarın transferim var dua et bana lütfen((
Unutmayıp destek verdiğin içinde çok teşekkür ederim . Yarın müsait olduğum anda sizlere yazıcam öpüyorum arkadaşımm a.s.
kızlar, doktorum aradı, 9 tane embriyom varmış, 2. gün transfer edelim diyor. Bana erken gibi geldi, en azından 3. gün transfer edilmesi daha iyi değil mi? 2 tane yerleştirecekler, 7 tanesinide donduracaklar. 2. gün transfer ile ilgili bilgisi olan var mı?
ne zaman gideceksin emre beye yeniden?
ay maşallah shecim ya ne güzel Allahın izniyle 9 tane bebişiniz var zemuszemus canım bence de 3.gün olsa daha iyi tabi ama yine de doktrun daha iyi bilir yani embriyoların gidişhattına göre:)) ama canım iyisini düşünelim; bak iki bebişinde hayırlısıyla tutar inşallah canım
doktorla konuştuk, 4 tane embriyo kütüre tabi tutulacak ve kalitesine göre 2 tanesi çarşamba yerleştirilecek. kalan 5 tanesi de kütür işlemi görmeden dondurulacak. hepsini kütüre tabi tutmayalım dedi doktor, ne kadar az ellenirse embriyo o kadar iyi olurmuş.
allah eksikliklerinide göstermesin ama ellerine de düşürmesin şu hastanelerin, onlar için çok sıradan bir işlem bunlar, dolayısı ile hiç önemsemeden anlatıyorlar, doktorumu kast etmiyorum, hemşireleri kast ediyorum. sanki ben her gün tüp bebek yaptırıyormuşum gibi davranıyorlar, herşeyi bildiğimi düşünüyorlar ve detaylı anlatmıyorlar, çok sinir oldum.
9 tane embriyon var, dondurmak için 700 lira vermeniz gerekiyor diyo hemşire, yahu bi durun dimi önce 9 tane embriyonun olduğunu algılayayım, sevineyim. çok mu para gözler yoksa ben mi çok hassasım anlamadım.
cnm bisi sorucam sana anladigim kadariyla 2 adet embriyo konacak, ama eyni yasa fln simdi artik tek embriyo koyuyolar, ben florance metropolitan gayrettepe ye gidiyorum da oyle dediler bana, ancak 35 yas ustu ve 3 kere basarisiz denemeden sora 2 ve/veya 3 koyuyolarmis......??????????
tüpbaby nasıl geçti canım. kendini iyi hissedince yazarsın. bol bol istirahat et.çok öpüyorum
güzel haberi almaya 12 gün sayalım şimdi
evet bekliyorum:ecrin_bebek::CüvCüv:
tupbaby bu arada embriyolar kaça bölünmüş,en kalitelisi nasıl oluyor?ayrıca kaç günlük cinsel perhiz olmuştu,yumoş toplandığı gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?