Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

merhaba arkadaşlar,
olumlu sonıç alan arkadaşları tebrik ederim, bize de moral oluyor...olumsuzn sonuç alan arkadaşlar da lütfen kendini çok üzmesin.şans işi biraz da...
benim gonal-f ile 5. günüm.ayrıca cetritide a da başlayacağım bugün.gonal-f baş dönmesi, kasıklarda ağrı ve bugün başlayan akıntı yaptı...doktor ve hemşire hepsinin normal olduğunu söyledi.yarın tekrar e2 ve muayene var.150 ml. gonal-f e devam edeceğim.
çarşamba İstanbula gelip (Memorail'da tedavi oluyoruz ama anlaşmalı olduğu doktorlar ile yumurta toplanana kadar süreci takip edebiliyorsunuz, biz öyle yapıyoruz), Hale hanımla devam edeceğiz sürece.Zaten doktorum o.Heyecanlıyım...Umarım hepimiz güzel haberler verebiliriz.Olumsuz olursa da yaşam devam edecek elbette...Hepinize sevgiler...

oldu cnm yarın Allah kısmet ederse

CANIM YARINMI TRANSFERIN HADI GOZUN AYDIN INS OLUMLU SONUC ALACAKSIN BEN EMINIM KENDINE COK DIKKAT ET BEKLEME SURESINDE GUZEL BESLEN POZITIF DUSUN MELEGIN YARIN SENINLE INS DUALARIM SENINLE INS BEN HAMISIM DIYE BURAYA YAZARSIN HAYATIM :CüvCüv:sırnaşık şeyopuyorumnanaktan

canıııııııııııııııııııııııııııııım nasılsın seni çook merak ettim herşey yolundaymış harikaaa.
Yarın transferim var dua et bana lütfen ((
Unutmayıp destek verdiğin içinde çok teşekkür ederim . Yarın müsait olduğum anda sizlere yazıcam öpüyorum arkadaşımm a.s.

oldu cnm yarın Allah kısmet ederse

ay canım çok heyecanlı maşallah :)),
inşallah benim bebişlerim de 5.güne dayanır:))
hadi canım Allah yardımcın olsun; yarın güzel haberlerle ve bebeğinle gel inşallah:))))):CüvCüv:

cnm simdiden tebrikler, yolun sonu, en guzel kismi yarin:))))) guzel haberlerini bekliyoruz .... bize de moral oluyorsun:))))) ha gayret! :)))):CüvCüv:

ay maşallah shecim ya ne güzel Allahın izniyle 9 tane bebişiniz var zemuszemus canım bence de 3.gün olsa daha iyi tabi ama yine de doktrun daha iyi bilir yani embriyoların gidişhattına göre:)) ama canım iyisini düşünelim; bak iki bebişinde hayırlısıyla tutar inşallah canım

ne zaman gideceksin emre beye yeniden?

catdogcum canım hadı hayırlı olsun yumoslar toplandı sanırım transferın yaklastımı
hıc senınle ılgılı yazı goremedım
nasıl gıdıyor dollenmesı yumosların caım
allahım yardımcın olsun
bende dun askam menegona basladım
cumartsı adet oldum ve yola cıktık canım bakalım kac gunde ıstenen boyuta gelıcek
sen kac gun yumos buyutme ıgnelerı vuruldun
hadı bakalım senden ve tupbeybıden ıyı haberler beklıyoruz
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2

doktorla konuştuk, 4 tane embriyo kütüre tabi tutulacak ve kalitesine göre 2 tanesi çarşamba yerleştirilecek. kalan 5 tanesi de kütür işlemi görmeden dondurulacak. hepsini kütüre tabi tutmayalım dedi doktor, ne kadar az ellenirse embriyo o kadar iyi olurmuş.

allah eksikliklerinide göstermesin ama ellerine de düşürmesin şu hastanelerin, onlar için çok sıradan bir işlem bunlar, dolayısı ile hiç önemsemeden anlatıyorlar, doktorumu kast etmiyorum, hemşireleri kast ediyorum. sanki ben her gün tüp bebek yaptırıyormuşum gibi davranıyorlar, herşeyi bildiğimi düşünüyorlar ve detaylı anlatmıyorlar, çok sinir oldum.
9 tane embriyon var, dondurmak için 700 lira vermeniz gerekiyor diyo hemşire, yahu bi durun dimi önce 9 tane embriyonun olduğunu algılayayım, sevineyim. çok mu para gözler yoksa ben mi çok hassasım anlamadım.

cnm bisi sorucam sana anladigim kadariyla 2 adet embriyo konacak, ama eyni yasa fln simdi artik tek embriyo koyuyolar, ben florance metropolitan gayrettepe ye gidiyorum da oyle dediler bana, ancak 35 yas ustu ve 3 kere basarisiz denemeden sora 2 ve/veya 3 koyuyolarmis......??????????

tüpbaby nasıl geçti canım. kendini iyi hissedince yazarsın. bol bol istirahat et.çok öpüyorum
güzel haberi almaya 12 gün sayalım şimdi
evet bekliyorum:ecrin_bebek::CüvCüv:

benim ilk denemem ama yaşım 35, belki o yüzden bana 2 yerleştirebiliyorlardır.

tüpbaby nasıl geçti canım. kendini iyi hissedince yazarsın. bol bol istirahat et.çok öpüyorum
güzel haberi almaya 12 gün sayalım şimdi
evet bekliyorum:ecrin_bebek::CüvCüv:

cnm daha gitmedim akşam 17:00 de olacak transfer daha var yanii a.s.
Ben nedense çok ümitli değilim ama bakalım işte a.s.

tupbaby nerden çıktı şimdi bu:ben ümitli değilim.neden böyle düşünüyon.ümidini kaybedecek bi durum yok,herşey süper olacak ve 12 gün sonra burada hamiş olduğunu kutlucaz.sen benim durumumda olsan ne yapardın.bende rahimin bir bölümünü işgal eden adenomyozis var,bakalım ne olacak.
sakın umutsuz düşüncelere yer verme aklında,herşey güzel olacak.

tupbaby bu arada embriyolar kaça bölünmüş,en kalitelisi nasıl oluyor?ayrıca kaç günlük cinsel perhiz olmuştu,yumoş toplandığı gün?

tupbaby bu arada embriyolar kaça bölünmüş,en kalitelisi nasıl oluyor?ayrıca kaç günlük cinsel perhiz olmuştu,yumoş toplandığı gün?

Ay canım birşey bilmiyorum benim bu rahatlığım ne olacak anlamadım.
Sadece 6 tane olduğunu biliyorum kalitelerini falan hiç sormadım herhalde bugün söylerler :gitme:
Bildiğim bugün 5. günümüz .Perhiz 3 gün oldu cnm
Ay olmayacak gibi bir his girdi içime benimde hislerim kuvvetlidir neyse yapabilecek birşey yok :gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…