kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile senide yanımda götüreyim ben ilk sayfaya : geeeeeeeeeeeel beceremedim senağlamasenağlama
beceruksuz. :dilcikar: kız ilk sayfadaki bir mesajının altında bulunan edit kısmına tıkla. eski mesajını sil. listeyi yapıştır. KAYDET kısmını tıkla. en son kısmı söylemeyi unutmuşum galiba ya :bbo:
herkese merhabalar. bende temmuzda tedaviye başlayacaklardanım. hatta 3 gün sonra ilaçlarıma başlıcam inşallah:) acayip heyecan bastı düşündükçe nefesim kesiliyo! benide listeye eklermisiniz. mayada yaptırıcaz bizde ilk denememiz 28 yaşındayım...
ahahahahahhahhaha beceriksizim vallahiyaptım hayatıııııım :teytey::teytey: olmuş mu ???
alkisalkisalkis alkisalkisalkis vallaha olmuş. ellerine sağlık canım. artık sen kafana göre yenilersin orayı. tamam tamam beceriksiz değilsin ben de tükürdüğümü yaladım tabbii :kedi:
simteeeeeeeeeen bu seferdee çiçeklerim gitti yaa( bak ilk sayfaya 3 kişide çiçek var (senağlamasenağlama
alaaam yaa akannehir bi daha aynı şeyi yap çiçek ekle. bi de gebelik resmi de gitmiş cüvcüv yazısını sil bi daha ekle. yavaş yavaş öğrenecen bi şey olmazz.beceriksiz lafımı da geri almıyooom ona göre haa
Sana mı devretsem topiği napsam alkisalkisalkisalkisalkisalkis ben becerene kadar :bbo:
Eksik birşeyler görürseniz lütfen söyleyin arkadaşlar ben iş yerinde olduğumdan çok dikkatli bakamıyorum sizlere güveniyorum opuyorumnanaktan
Hayırlı olsuuuun cnmmm hemen ekliyorum senide listemizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yok canım ya derdimiz anlaşılıyor yane. sonra süreç içinde öğreniyon bi şey olmaz. yalnız çiçek yerine başka bir smiley eklemişin :roflol: sen öğrenene kadar bebişlerimizi kucağımıza alırız heralde :ecrin_bebek:
temmuzda tedaviye başlayacak olan arkadaşlar birbirimize destek olalım :))
hangi hastaneyi düşünüyoruz ? Kaçıncı denememiz olacak ? Yaşımız kaç? Sorunumuz ne ?
1-tupbaby-------1.deneme-------memorial-------yaş 26 a.s.
2-herzaman_seninle------2.deneme------memorial-----yaş 22 a.s.
3-eskisehirli2626-------1.deneme------anotolia----yaş 23 a.s.
4-krishazel---------2.deneme---------bahçeci a.s.
5-esmerim------2.deneme a.s.
6-elfida------- a.s.
7-keykey-----------1.deneme------bahçeci-------yaş 23 a.s.
8-pitlancik---------umut tüp bebek--------yaş 33 a.s.
9-arzum44---------yaş 27 a.s.
10-halaumitvar--------2.deneme--------yaş 29 a.s.
11-simten81--------2.deneme-------umut tüp bebek---------yaş 29 a.s.
12-blny72----------1.deneme---------cerrahpaşa tıp fakültesi ------------yaş 30 a.s.
13-semos20--------2.deneme-----ankara maya tüp bebek-----yaş 29 a.s.
14-cemrehayal-----1.deneme------maya tüp bebek----------yaş 28 a.s.
canım bu lısteye bıde yapılan kurler sorun ne onlarıdsa yaza bılırsın sımdıye kadar yapılan tedavı falan daha ıyı olur ıstersen
kız iyiden iyiye benimsedin görevini bak.tamam cnm ileriki zamanlarda yapıcam söööz kaydirigubbakcemile3
kız iyiden iyiye benimsedin görevini bak.
neyse artık yapıp yapmama kararı senin patron sensin şakkıdı
tupbaby arkadaşımmm...
Cvp yazdım ama 50 msjım olmadığpı için göndermedi forum...
O kadar da yazmıştım uzun uzun...
30 yaşındayım, ilk denememi yaptıracaktım ağustos gibi..ama eşimin şark görevi cıktı... Malesef yattı biizm planlar... İnşALLAH diyorum kullandıgımız ilaç ve kürler işe yararda oralarda hastane aramam bide aylarca
Öule işte arkadaşım ..
cıkar beni listeden artık istersen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?