Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile senide yanımda götüreyim ben ilk sayfaya : geeeeeeeeeeeel beceremedim senağlamasenağlama

beceruksuz. :dilcikar: kız ilk sayfadaki bir mesajının altında bulunan edit kısmına tıkla. eski mesajını sil. listeyi yapıştır. KAYDET kısmını tıkla. en son kısmı söylemeyi unutmuşum galiba ya :bbo:

ahahahahahhahhaha beceriksizim vallahi yaptım hayatıııııım :teytey::teytey: olmuş mu ???

Hayırlı olsuuuun cnmmm hemen ekliyorum senide listemizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ahahahahahhahhaha beceriksizim vallahi yaptım hayatıııııım :teytey::teytey: olmuş mu ???

alkisalkisalkis alkisalkisalkis vallaha olmuş. ellerine sağlık canım. artık sen kafana göre yenilersin orayı. tamam tamam beceriksiz değilsin ben de tükürdüğümü yaladım tabbii :kedi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis vallaha olmuş. ellerine sağlık canım. artık sen kafana göre yenilersin orayı. tamam tamam beceriksiz değilsin ben de tükürdüğümü yaladım tabbii :kedi:

simteeeeeeeeeen bu seferdee çiçeklerim gitti yaa ( bak ilk sayfaya 3 kişide çiçek var (senağlamasenağlama

simteeeeeeeeeen bu seferdee çiçeklerim gitti yaa ( bak ilk sayfaya 3 kişide çiçek var (senağlamasenağlama

alaaam yaa akannehir bi daha aynı şeyi yap çiçek ekle. bi de gebelik resmi de gitmiş cüvcüv yazısını sil bi daha ekle. yavaş yavaş öğrenecen bi şey olmazz. beceriksiz lafımı da geri almıyooom ona göre haa

Sana mı devretsem topiği napsam alkisalkisalkisalkisalkisalkis ben becerene kadar :bbo:

Eksik birşeyler görürseniz lütfen söyleyin arkadaşlar ben iş yerinde olduğumdan çok dikkatli bakamıyorum sizlere güveniyorum opuyorumnanaktan

yok canım ya derdimiz anlaşılıyor yane. sonra süreç içinde öğreniyon bi şey olmaz. yalnız çiçek yerine başka bir smiley eklemişin :roflol: sen öğrenene kadar bebişlerimizi kucağımıza alırız heralde :ecrin_bebek:

puhahahhahaa keşkeee öyleee olsa ben o zaman ömür boyu beceriksiz olmaya razıyım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Kızlar valla ben avatarı ıstedıgım resmı koyamadım canım sagol sımten ama bılgısayardakı resımı koyamadım bunada sukur deyıstıya bu kadar valla ne becerıksızım

canım bu lısteye bıde yapılan kurler sorun ne onlarıdsa yaza bılırsın sımdıye kadar yapılan tedavı falan daha ıyı olur ıstersen

tupbaby arkadaşımmm...
Cvp yazdım ama 50 msjım olmadığpı için göndermedi forum...
O kadar da yazmıştım uzun uzun...
30 yaşındayım, ilk denememi yaptıracaktım ağustos gibi..ama eşimin şark görevi cıktı... Malesef yattı biizm planlar... ınşALLAH diyorum kullandıgımız ilaç ve kürler işe yararda oralarda hastane aramam bide aylarca
Öule işte arkadaşım ..
cıkar beni listeden artık istersen ...

selamlar bende temmuzda tüp bebk yaptrcam nasip olursa
yaşımız 26 bende sorun pko ve ilk denememiz olucak

ay o listede adımı görmek bile gözlerimi yaşarttı.. ıııııı bi garip hissediyom kendimi yav. sempatiksalakcinni

Cnm benim inşş kürler işee yararda göbişin böyle olur :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…