Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

Merhaba canıımm ;
Benim karnım ağrıyor regli oldum ( ve çalışıyorum bu sıcakta hiç çekilmiyor (
Sen nasılsın ?? Kimsecikler yok bugün a.s.a.s.

iyim canım is guc bıtmıyo ben calısmıyorum ama evın ısı bıtmıyo annemler boya yapıyoda onlara yardım edıyorum kımsecıkler yok bugun herkez gezmelerde herhalde malum hafta sonu :smiley-cool: sana kolay gelsın sıcakta cok zor calısmak bende calısmak ıstıyorum beklemedeyım bebısım daha once gelıyo ısten daha sonra dusunuyorum ıns calısmayı olsun yeterkı bebıste evde olmaya razıyıma.s.

Cnm benim inşş kürler işee yararda göbişin böyle olur :CüvCüv:

Ayyy inşALLAH arkadaşım...
Ama hiç umudum yok 1 yıldır tık yok, bu streste hiç sanmıyorum...
Durdurmaya calışıyoruz tayini... Dua edinde kalalım burda.
Ne güzel yapmışıtk planları...
Uffff ki ne uffff ..

ıns canım dondurursun hayellerıne ve bebegıne kavusursun canım temmuzda baslarsın nasıp olursa tatlım dualarımız senınlea.s.

Bende maya da dÜŞÜnÜyorum ınŞ nasİp olursa

hadı hayırlısı canım maya ıyı bı merkez burdan bıldıgım kadarıyla ama ben anotolıa da yaptırıcam kendı doktorumu dınlemem lazım yoksa bende maya derdım anotolıa demeseydı doktorum herseyın hayırlısı ıns bebısıne kavusursun canım temmuzdamı baslıyacaksın tatlım

arkadaşlar hepimize kolay gelsin. ynei gelen arkadaşlarımız varmış. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

ben çok kiloluyum tüp bebekte başarıyı etkiler mi sizce bu,zaten kilomda pko dan ve aldığım ilaçlardan oldu 1 senede 20 kg aldım
bu yüzden moralim çok bozuk
vermek istiyorum ama veremiyorum....çok çaresizim

günaydın canım.ben antalyada deniycem.ilk denememiz olacak.32 yasındayım.yumurta rezervlerim azalmış ve yumurtalarım azalmış.,erken menepoz teşhisi onuldu.kur tarifi içinde teşekkür ederim.arkadasının incir küründen sonramı yumurtaları artmıs.bu konuda da beni bilgilendirirsen sevinirim.sen nerde tup bebegi yaptıracan.bizimde burda tutmazsa bizde ankara yada istanbulu düsünüyoruz.kurede hemen başlayacagım insallah bende faydasını görurum.

Cnm topiğimize hoşgeldin senide listemize ekledim.Merkezin kesinleştiğinde yazarsan listeye ekleyeceğim kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar hepimize kolay gelsin. ynei gelen arkadaşlarımız varmış. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Cnm nasılsıııııııııııııııııııın
Bugün pazar ve benim bir dolu işim var hangisinden başlasam diye düşünüyorum :sinifsinif:

ben çok kiloluyum tüp bebekte başarıyı etkiler mi sizce bu,zaten kilomda pko dan ve aldığım ilaçlardan oldu 1 senede 20 kg aldım
bu yüzden moralim çok bozuk
vermek istiyorum ama veremiyorum....çok çaresizim

Günaydın cnm üzme kendini kk. zayıflıkla ilgili topik var bak bakalım oraya istersen.Kendini yıpratma lütfen birçok kilolu insanın hamile kaldığını okumuştum.Doktorun nediyor bu duruma ??

neden antalya da yaptırıosunuz canım??
bence ankara yada istanbulu deneseniz daha iyi değilmi??
tabii siz bilirsiniz de yine..bize istanbuk çok yakındıı ama biz anakara ya gittik..yine oraya gidicez..küre gelince..evet canım..arkadaşım incir küründen sonra yumurtalarının çoğoldığını söyledi..ve büyümesine de faydalıymış..ama fazla kullanma sadece 21 günlük o kür..a.s

şimdiye kadar gittiğim dr lar sadece kilo ver deyip durdular henüz tüp bebek merkezine gidip muayne olmadım,diyetisyene gittim elime liste tutşturdu gönderdi ilk yapınca 15 günde 1-2 kg verdim ama sonra sıkıldım bıraktım tekrar başlamak için artık çok geç tedaviye başlıyoruz

aranızda var mı benim gibi kg lu olannn????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…