selamlar bende temmuzda tüp bebk yaptrcam nasip olursa
yaşımız 26 bende sorun pko ve ilk denememiz olucak
tubbaby
tatlim benim bu ucuncu denemem olacak
sana zahmet duzeltebilirmisin
ay o listede adımı görmek bile gözlerimi yaşarttı.. ııııııbi garip hissediyom kendimi yav. sempatiksalakcinni
merhaba güzel anne adayları nasılsınız bakalım ıyı hafta sonları hepınızekaydirigubbakcemile2
Merhaba canıımm ;
Benim karnım ağrıyor regli oldum( ve çalışıyorum bu sıcakta hiç çekilmiyor (
Sen nasılsın ?? Kimsecikler yok bugün a.s.a.s.
Cnm benim inşş kürler işee yararda göbişin böyle olur :CüvCüv:
Ayyy inşALLAH arkadaşım...
Ama hiç umudum yok 1 yıldır tık yok, bu streste hiç sanmıyorum...
Durdurmaya calışıyoruz tayini... Dua edinde kalalım burda.
Ne güzel yapmışıtk planları...
Uffff ki ne uffff ..
Bende maya da dÜŞÜnÜyorum ınŞ nasİp olursa
Düzeltim hayatım alışıcam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ıns canım dondurursun hayellerıne ve bebegıne kavusursun canım temmuzda baslarsın nasıp olursa tatlım dualarımız senınlea.s.
günaydın..evet canım..arkadaşımın yaşı 34 ..onun yaşına göre epey yumurtası varmışş..faydasını görmüş..sana kürün tarifin veriyim:
8-9 adet kuru inciri üzerindeki beyaz tozunu yıkadıktan sonra ikiye bölüp tencereye at..500 ml suda 15 dakika kaynat..
21 gün boyunca günde 1 kez iç..Allah ın izniyle faydasını görürsün..
nerde deneyeceksiniz canım..ben ankara maya da deniycem tekrar..yaşın kaçtı..sizde problem ne?bizim sperm düşüklüğü ve rahim incelmesi
günaydın canım.ben antalyada deniycem.ilk denememiz olacak.32 yasındayım.yumurta rezervlerim azalmış ve yumurtalarım azalmış.,erken menepoz teşhisi onuldu.kur tarifi içinde teşekkür ederim.arkadasının incir küründen sonramı yumurtaları artmıs.bu konuda da beni bilgilendirirsen sevinirim.sen nerde tup bebegi yaptıracan.bizimde burda tutmazsa bizde ankara yada istanbulu düsünüyoruz.kurede hemen başlayacagım insallah bende faydasını görurum.
arkadaşlar hepimize kolay gelsin. ynei gelen arkadaşlarımız varmış. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
ben çok kiloluyum tüp bebekte başarıyı etkiler mi sizce bu,zaten kilomda pko dan ve aldığım ilaçlardan oldu 1 senede 20 kg aldım
bu yüzden moralim çok bozuk
vermek istiyorum ama veremiyorum....çok çaresizim
günaydın canım.ben antalyada deniycem.ilk denememiz olacak.32 yasındayım.yumurta rezervlerim azalmış ve yumurtalarım azalmış.,erken menepoz teşhisi onuldu.kur tarifi içinde teşekkür ederim.arkadasının incir küründen sonramı yumurtaları artmıs.bu konuda da beni bilgilendirirsen sevinirim.sen nerde tup bebegi yaptıracan.bizimde burda tutmazsa bizde ankara yada istanbulu düsünüyoruz.kurede hemen başlayacagım insallah bende faydasını görurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?