ben çok kiloluyum tüp bebekte başarıyı etkiler mi sizce bu,zaten kilomda pko dan ve aldığım ilaçlardan oldu 1 senede 20 kg aldım
bu yüzden moralim çok bozuk
vermek istiyorum ama veremiyorum....çok çaresizim
semos sana çok teşekkür ederim çok ilgilendim benimle Allah razı olsun,gerçekten tüp bebek merkezlerde görüyormusunuz kg lular,ben merkeze gitmeye bile utanıyorum(
41 meryem neden okunuyormuş,bende okuyayım insana moral veriyor Kuran ve dua okumak
semos sana çok teşekkür ederim çok ilgilendim benimle Allah razı olsun,gerçekten tüp bebek merkezlerde görüyormusunuz kg lular,ben merkeze gitmeye bile utanıyorum(
ankara_06 cım maalesef tedavide olan herkesin sorunu kilo. bazısı 5 bazısı senin gibi 20 kilo alabiliyor. pkolusun kilo alımını biraz daha kolaylaştırıyor bu durum. moralini bozma. ama madem kendini o kadar kötü hissediyorsun bir kaç kilo verebilirsin. benden tavsiye şok diyetleri şu an yapmayın vücut vitaminsiz kalmasın. artık bebişlerimiz için yavaş yavaş beslenmeye başlıyacağız. midye ve dip balıklarını yemeyi bıraktım civanın atımı zor olduğu için artık yememiz gerekiyor.yine light içeceklerde artık çok zararlı onların da vücuttan atımı zor. onları da bir kenera bırakıyoruz. bol bol taze sebze ve meyve.. aklımıza geldikçe paylaşalım.
Ayşe Aydın'ın Anneee Anne Oluyorum ve Mustafa Bahçeci ve Aytun Akman ın Beni leylek getirmedi kitaplarını okuyan var mı ? tedavi sürecinde moral olacaksa almak istiyorum ama salt tedaviyi analatan bir kitap ise almak istemiyorum. varsa bilginiz paylaşalım. ben tedavi sürecinde okuyacak kitap ve izlenecek film arıyorum. fikirlerinizi bekliyorum. madem istanbula gideceğim unutmadan bir eyüp sultan a da gideyim. maneviyatı da bırakmayalım. 41 meryem suresine de kısa zamanda başlamak lazım. anca bitiririz. hepimize kolay gelsin...
tupbaby başlıktaki tasarımına hayran kaldım aferin sana süpersin sevgili arkadaşım :lepi:
keykey ilgin için çok teşekkkür ederim moral oldu bana,sennle aynı hemen hemen hikaymiz,nasıl veridn o kiloyu banada anlatrmısın
simten Allah razı olsun senn sayende bu akşam başladım bende 41 meryem suresine,her yer dua üzeire ınş kabul olucaktr
neden antalya da yaptırıosunuz canım??
bence ankara yada istanbulu deneseniz daha iyi değilmi??
tabii siz bilirsiniz de yine..bize istanbuk çok yakındıı ama biz anakara ya gittik..yine oraya gidicez..küre gelince..evet canım..arkadaşım incir küründen sonra yumurtalarının çoğoldığını söyledi..ve büyümesine de faydalıymış..ama fazla kullanma sadece 21 günlük o kür..a.s
Günaydııııııııııııın şekerleeeer nasılsınız bugün ???a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?