Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

ben çok kiloluyum tüp bebekte başarıyı etkiler mi sizce bu,zaten kilomda pko dan ve aldığım ilaçlardan oldu 1 senede 20 kg aldım
bu yüzden moralim çok bozuk
vermek istiyorum ama veremiyorum....çok çaresizim

canım benim üzme kendini..ilaçlardan dolayı kilo alman normal..ama benim tedavi gördüğüm yerde kilolu olupta hamile kalan çok vardı..merak etme sen olcak oldumu olur..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
diyet grupları var kilona göre gir bi topiğe sana da moral olur..herkesle zayıflarsın..ben 60-69 kilo topiğindeyim mesela..:sm_cool:

semos sana çok teşekkür ederim çok ilgilendim benimle Allah razı olsun,gerçekten tüp bebek merkezlerde görüyormusunuz kg lular,ben merkeze gitmeye bile utanıyorum(

semos sana çok teşekkür ederim çok ilgilendim benimle Allah razı olsun,gerçekten tüp bebek merkezlerde görüyormusunuz kg lular,ben merkeze gitmeye bile utanıyorum(

ne demek utanmak :mymeka:
hiç gitmedin mi merkeze görüşmeye filan..:umursamaz:
herkesin hakkı bebek sahibi olmayı istemek unutma...
önce bebişin için sonra kendin için vericeksin o kiloları tamam mıı:lepi:
bebişin annesiyle gurur duyacakk onun için çektiklerini nelerle savaştığını öğreninceolumunekankayizsmile
tedaviye başlamadan ve tedavi sırasında günlük tutt çok iyi gelioorr sanayerimseniben
olmasa bile bi hatıra oluyor..
umutlu ol tatlımm başka neyimiz var kiii elimizde..:1hug:a.s.

allah razı olsun canım benim,biz kampanyadan yararlanmak için 15 hazirana kadar ücreti yatrcaz temmuzdada gidicez nasipse bakalım

ankara_06 cım maalesef tedavide olan herkesin sorunu kilo. bazısı 5 bazısı senin gibi 20 kilo alabiliyor. pkolusun kilo alımını biraz daha kolaylaştırıyor bu durum. moralini bozma. ama madem kendini o kadar kötü hissediyorsun bir kaç kilo verebilirsin. benden tavsiye şok diyetleri şu an yapmayın vücut vitaminsiz kalmasın. artık bebişlerimiz için yavaş yavaş beslenmeye başlıyacağız. midye ve dip balıklarını yemeyi bıraktım civanın atımı zor olduğu için artık yememiz gerekiyor.yine light içeceklerde artık çok zararlı onların da vücuttan atımı zor. onları da bir kenera bırakıyoruz. bol bol taze sebze ve meyve.. aklımıza geldikçe paylaşalım.

Ayşe Aydın'ın Anneee Anne Oluyorum ve Mustafa Bahçeci ve Aytun Akman ın Beni leylek getirmedi kitaplarını okuyan var mı ? tedavi sürecinde moral olacaksa almak istiyorum ama salt tedaviyi analatan bir kitap ise almak istemiyorum. varsa bilginiz paylaşalım. ben tedavi sürecinde okuyacak kitap ve izlenecek film arıyorum. fikirlerinizi bekliyorum. madem istanbula gideceğim unutmadan bir eyüp sultan a da gideyim. maneviyatı da bırakmayalım. 41 meryem suresine de kısa zamanda başlamak lazım. anca bitiririz. hepimize kolay gelsin...

tupbaby başlıktaki tasarımına hayran kaldım aferin sana süpersin sevgili arkadaşım :lepi:

41 meryem neden okunuyormuş,bende okuyayım insana moral veriyor Kuran ve dua okumak

41 meryem suresini rabbimin bize salih evlatlar vermesi için okuyoruz canım. ilk bebişimde de çok dua etmiştim ama kısmet olmadı. hayırlısı buymuş rabbim hayırlısıysa bu tedavimde kısmet eder inşallah. hepimize....

bende cok kiloluyum tatlim
nisan da bahceciye gelmistim on kontrol icin
bizde embriyo kalite problemi var
bunun nedenini bulmak adina birtakim testler yapildi ama sundandir diyemedi
hersey normal ama aclik degerlerim cok dusukmus bunun icin ilac verdi
kilo vermemi istediler
diyetisyenleriylede gorustum kendi istegimle
ve bana kilo verirsen hamilelikte olabilecek sorunlara yakalanmazsin dedi
yani bir takim riskler siraladi
dort yillik evliyim ilk iki yilda yaklasik 20 kilo aldim
birde ben hipoluyum her ay adet gormek icin aldigim hormanlarin da etkisi var
bu zamana kadar hic zayiflamak icimden gelmiyordu ama murat berksoy la gorustukten sonra dort yildir yapamadigim seyi yapiyorum su an 20 gunde dort kilo verdim
temmuza kadar ne kadar verebilirsem o kadar iyi yani
hersey bahane bana gore Allah istedikten
sonra sadece zayiflarmi hamile dunya da
ama saglik acisindan bakarsak zayif olmak daha iyi
canim hicbirseyinden utanma biz cokbilseydik zaten doktora niye gidelim degilmi?
kendine iyi bak

Son düzenleme:

Cnm selam :)))
Bende kitap araştırmasındayım "anne anne oluyorum" hakkında güzel yorumlar okumuştum.Tüp bebek yolunda tüp bebekle ilgili kitaplar okumak ne kadar doğru olur bilemiyorum...Ben çok stresli , herşeye kafamı takan biri olduğum için yüzümü güldürecek kitap okumayı tercih ederim herhalde.
Düşünsene sende tedavide olacaksın okuduğun kitaptaki kişi de o'nun bir belirtisi olduğunda sende kafana takacaksın "acaba benim olacak mı ? Ya da oldu mu ?" ben almam herhalde a.s.
En son Leyla diye bir kitap okudum 3 gün de bitti (sakın tüp bebek yoluna girdiğinde alıp okuma) Kitaplığında dursun derim.Bosnalı bir kızın savaş sırasında yaşadığı hayat mücadelesini anlatan bir kitap ( ağlamaktan kaç mendil bitirdim bilmiyorum )
Tasarımı mı beğendiğine çok sevindim hayatım sizlere layık olmaya çalışıyoruma.s.a.s.

keykey ilgin için çok teşekkkür ederim moral oldu bana,sennle aynı hemen hemen hikaymiz,nasıl veridn o kiloyu banada anlatrmısın

simten Allah razı olsun senn sayende bu akşam başladım bende 41 meryem suresine,her yer dua üzeire ınş kabul olucaktr

25 haziranda uzzun proyokolle tüp bebek tedavisine başlayacam.biraz önce hastaneyi aradım 25 haziran saat 14 randevu verdiler.
bugun adetimin 2.günü

benim kilom 59 biraz fazla banada kilo ver dediler .eşimle hergün 1 saat yürüyüş yapıyoruz. diyette ekmek ve şekeri kestim.
eşimde düzenli evicap kullanıyor.

keykey ilgin için çok teşekkkür ederim moral oldu bana,sennle aynı hemen hemen hikaymiz,nasıl veridn o kiloyu banada anlatrmısın

tabiki
yalniz tatlim murat bey bana bir ilac verdi aclik seviyem her zaman dusukmus dedim ya
onu icin oncekine gore cok cabuk acikmiyorum
onceden cok su icmiyordum halit bey bana vitaminler vermisti onlarinda sayesinde
daha cok su icmeye basladim kahvalti aliskanligim yoktu
simdi yapiyorum olculu ama
sonra aksamlari yatmadan once pilates hareketleri yapiyorum cok faydali
yarim saat falan yapiyorum
kk da spor gorsel yasam kismi var oraya bi goz at cok guzel seyler var
beni her goren kilomla ilgili birseyler soylerdi moralim bozulurdu ama bi turlu basliyamiyordum simdi bebegim icin hirslandim
bide bu benim 3.tup bebek tedavisi diger ikisini fransa da yaptirdim
birde turkiyede deneyelim dedik insallah dogru yerdeyizdir

simten Allah razı olsun senn sayende bu akşam başladım bende 41 meryem suresine,her yer dua üzeire ınş kabul olucaktr

bende baslicam 41 meryem suresine biz elimizden geleni yapalim duamizi edelim
belki bunlarin hurmetine dualarimiz kabul olur
birde ben tanidiklarima benim icin dua etmelerini istiyorum

bu benim ilk tup bebek denemesi olacak.dr.um cok iyi.özel hastane.eğer tutmazsa istanbul yada ankara düşünüyoruz.şansımda cok az.bakalım hayırlısı.inşallah hepimiz guzel sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…