Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

benim kilom 59 biraz fazla banada kilo ver dediler .eşimle hergün 1 saat yürüyüş yapıyoruz. diyette ekmek ve şekeri kestim.
eşimde düzenli evicap kullanıyor.

merhaba canım benımde 59 benımde 5 kılı vermem lazım ama veremıyorum ılaclardan tam 9 kılo aldım 1 senede hormonlar alt ust oldu valla kaydirigubbakcemile2

YA ARKADAŞLAR SABAHTAN BERı SıTEDE BULAMADIM

25 haziranda tedaviye başlayacam.
Bunndan sonra neler yapılcak hangi ilaçlar kullanılacak ve hangi iğneler vurulacak sırası ile bilen varsa yani aranızda yeniyim ilkdefa olacak .

gün be gün neler olcak ?

bende meryem suresını okumayı ıstıyorum canım hep beraber ıns olucak ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN TRANSFERDEN SONRA 12 GUN BOYUNCA GUZEL FILM KITAP DEGI AYARLAMAK ISTIYORUM MORAL VERICI TABI ZAMANIN CABUK GECMESI VE TUTTUMU TUTMADIMI DUSUNMEMEK ICIN EYUP SULTANA GIT TATLIM SIMDIDEN ALLAH KABUL ETSIN ANNE OLUYORUM KITABI BENCE MORALIMIZI BOZABILIR BEKLEME DONEMINDE DAHA SONRA BEBEKLERIMIZLE OKURUZ:lepi:a.s.

eskişehirli tüp baby, ankara_06 ve diğer arkadaşlarım . bu gün doktora gittim rahm filmi çekmek için. aslında ben rahim filmi felan vermiştim kasım da dedim ee dediler hemen çıkartalım onu tekrar kullanalım. allahtan tüm belgeleri yanımda taşıyordum. hemen başladık heyet raporuna. sadece evlilik cüzdanının fotokopisi yoktu. bi şey olmaz dediler işlemlere başladılar. 2 saatte bi baktım tüm işlemlerim tamam. yarın evlilik cüzdanının fotokopisini vereceğim ve saat 10 da heyete gireceğim. :sm_cool: bebişim çok heyecanlı galiba hemen kavulmak istiyor. her işim o kadar düzgün gitti ki, benim için çok fazla bile dedim. yalnız eski doktorum biz senin kan pıhtılaşmana bakmamışız yeni doktorun istemedi mi dedi yooo dedim. olmaz dedi. hemen ona da bakalım. gittim hemen kanımı verdim. en geç çıkanı 3 hafta sonra dediler. sorun çıkarsa bir ay öncesinden heparin iğnelerini kullanmak gerekecekmiş. neden daha önce kan pıhtılaşmasına bakmadım diye kendimi azcık yedim. ama rapor sürecini sıfır stres ile bitirdim. rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hepimizin işlerini.

tüp baby topiğimize
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
diye başlayalım ne dersin yerimseniben
kitaplar hakkında yorumlarınızı aynen aldım.
ama ne yapıcaz o sürede bi şeyler bulmak lazım. filmlerden
ani aksiyonları olmayan - ne olur ne olmaz birden heyecan yaparız
yazık la bi kaç günlük bebişlerimize a.s - önerilerinizi bekliyorum.
benim en favori filmim ilk 50 öpücük, bridget jones ın günlüğü1-2
ama izleye izleye baydım
romantik komdedi film önerilerinizi bekliyorum.

hadı hayırlısı canım bıtırmıssın ıslerını bak ne guzel dıgerlerıde olur merak etme bızde rapor olmuyo 2 senelık evlıyız ya olsa super olıurdu ama 3 yıl sartı var napalım bebısımız gelsınde ben borc odemeye razıyım sıkılıcaz maddı ama yeterkı gelsın ben razıyım ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN :CüvCüv:

EVET CANIM IYI OLUR BENCE DERGI SUPER BIR FIKIIR BOLCA DERGI ALICAM BEN AMA GUZEL FAYDALI UZMUCEK ONA BAKIPTA ALIRIM MESELA SEVDIGIMIZ DIZILERIDE INDIREBILIRIZ IZLERIZ FI:lepi:LMDE ARASTIRICAM YAZARIM CANIM BURDA DEDIKLERINI INDIRICEM CANIM TSK

Bıde arkadaslar ben sımdıden neler yıcez ıcecez onlarıda konusalım ben bu ay ıncır corekotu bal tarcın karısımına bol sebze meyve sut peynır yumurta yogurt beyaz et balık bol su ıcmeye baslıyorum acı baharatlı asıtlı nane maydonoz kahve cay uzak durucam sonucta 1 ay kaldı tedavıye folık asıt almamız lazım dıkkat etmemız lazım ben sıgara kullanıyodum bıraktım yenı zaten az ıcıyodum stresten onuda bıraktım bebegım daha onemlı gelsınde mınnosum onun ıcın herseye razıyım sız neler yapıyosunuz yada neler yapacaksınız konusalım kızlar

simten raporu nerde çıkartıyorsun birde raporda ssk kaç gün olması gerekiyormuş
rapor çıkartınca kaç tl fark oluyor
biz 4 yıllık evliyiz
yaşım 26
ama ssk da sorun olablir
rahim filmi son 6 ay mı olması gerekiyormuş

canım ya heyecanını anlıyorum ama b,raz oluruna bırak. her doktorun tedavisii kullandığı ilaçlar ve senin tepkin farklıdır. ilaçlarda doktorun deneyimine göredir. adetin ikinci günü yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsun. kanda e2 değerine de bakabilirler. eğer 90 üstü ise başlamıyolar. yumurtaların belli boylara ulaştıktan sonra baskılayıcı iğneye de başlıyorsun ve en sonunda da altın vuruş ile yumurta çatlatma iğnesini vuruyorsun. belli bir saat sonra yumurtalarını anestezi altında topluyorlar. sonrsında aynı gün eşin örnek veriyor ve yumurtaları döllüyorlar. :lepi: 5 gün sonra hoop gene sana anneleri bebişler. bu arada adetinden sonra iki günde bir vaginal ultrason ile yumurtalarına bakılır. bazı doktorlar ise sadece e2 değerine bakar. ben kabataslak anlatmaya çalıştım. her doktor ayrı ayrı ilaç ve tedaviler kullanabilir. seni endişelendirmesin. arkadaşlara yapmışlar bana niye yapmamışlar deme yani. yolun açık olsun canım

valla 5 yıllık sigorta ve 900 iş günü diye biliyorum ben. 8 yıldır çalıştığım o konuya çok dikkat etmedim. ben umut tüp bebekte yapıcam raporlu ilaç dahil 1350 raporsuz ise 5000
diye biliyorum. ama sizin merkezde ne kadar fark edebilir öğrenmek lazaım. rahim filmi son 6 ay içinde olması gerekiyor. ama rahim filminin üzerinde kaç yıllık olduğu yazmıyordu. her tarafına iyice baktım. ben bunu beş yıl sonra götürsem kim anlayacak diye tarih isim felan hiç bir şey yoktu.

merhaba canım nasılınız ıkıgundur gıremedım neler yaptınız eskıyı bı okuyayımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Neden giremedin cnm bizi bırakma :))

Bende bugün inanılmaz yoğunum ara ara bakabiliyorum (

Şu haziran biran önce bitsin.Kızlar ben 20-27 haziranda olmayacağım ara ara girmeye çalışıcam bilginiz olsun şekerleeeer kaydirigubbakcemile3

Harika hayatım işlerinin yolunda gitmesine çok ama çok sevindim :lepi:
Devlet hastanelerinde sürünmeden işini halledebilmek çok nadir görünen birşey mutlu oldum.Umarım bundan sonraki süreçlerde bu şekilde hızlı ver sorunsuz olur a.s.

Ben bugün başlayacağım Kitabı mı aldım :) "Açlık Oyunları" tavsiye eden birkaç arkadaşım oldu.Eğer beğenirsem ve tedavi sürecinde okunacak kitap olduğuna ikna olursam sizede tavsiye ederim hihoyyyt

Son düzenleme:

Fiyat farkı ne kadar çok kızlar yaaa şok oldum şuan .
Benim ilk denemem ve daha önce aşılama falan yaptırmadım ben rapor çıkartmak istersem işlemler ne kadar sürer fisfisfisfisfisfis

Benim ilk denemem ve daha önce aşılama falan yaptırmadım ben rapor çıkartmak istersem işlemler ne kadar sürer fisfisfisfisfisfis

canım 3 senelik evlı olman sart bıde sprm sayıdı 5 mılyonun altındaysa gerek yok asılamaya rapor merkezler cıkartıyo sen evrakları goturcen fazla surmuyo eger hakkın varsa rapor al derım bız 2 yıllık evlı oldugumuz ıcın rapor alamıyoruz canım detaylı bılgıyı sgk dan yada tup bebek merkezlerınden alabılırsın arayıp canım

sizin 12 milyon olduğu için en az iki aşılama gerekiyor canım. bir de 3 yıllık evlilik. mart 2010 dan önce sgk lılar merkeze sadece 850 lira veriyorlardı.ve ilaçların %20 sini ödüyorlardı. ben ilk denemem raporlu olmasına rağmen emekli sandığına bağlıyım diye 2500 merkeze ödedim ve ilaçların %50 sini de eczaneye ödedim. o da 1000 lira felan tutmuştu. yani benim raporlu yaptığım işlem 3500 tutarken sgk lı 1250 veriyordu. artık herkes ilacın %50 sini ödüyor. yani eskiye bakarsak ssklılar bedavaya yapıyordu neredeyse. ama en kötüsü ne biliyor musun? burada ilaçları satan kişiler ile karşılaşıyorum. ssk ile %20 sini ödeyerek almış. bebeği olmuş arkadaşlara %50 den satmaya çalışıyorlar. ayıptır hakkaten ya. bundan bile kar elde etmeye çalışıyorlar. -yanlış anlaşılmasın kastettiğim kişiler ssk raporu ile yapanlar- neyse canım. bebişlerimiz gelsinde paranın derdinde değilim. istanbulda 1 ay kalmak bile bana bayaa bi pahalıya patlayacak ilk denemeyi de üzerine koyarsan hakikatende "kıymetli bebek" geliyorr. :icecream:

Ben bugün başlayacağım Kitabı mı aldım :) "Açlık Oyunları" tavsiye eden birkaç arkadaşım oldu.Eğer beğenirsem ve tedavi sürecinde okunacak kitap olduğuna ikna olursam sizede tavsiye ederim hihoyyyt
geçenlerde leyla yı aldım okumadım. iyi ki okumamışım şimdi. açlık oyunlarını duydum ama bakmadım. amin maalouf un ışık bahçeleri ve beatrice'den sonra ilk yüzyıl kitaplarını almıştım. okumadığım iki romanı umarım diğerleri kadar iyidir. ama ben şimdi okuyamam :uhm: ayın 26 sında sınavım var harıl harıl çalışmam lazım -tatlicadiarzu- ben de çoook çalışıyom zatii.:1shok: ayın 29 unda da istanbula uçacağım galiba.. iyice dağıldım yaa :1ninca:

ınş herkesin ışleri rast gitsin kızlar bu arada ben meryem suresini okumaya başladım dün
bugün 2.sini okuyacağım nasip olursa
zaten perşembe adet olucam 5 gün falan okuyamam

Ne sınavın var cnm Kpss mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…