benim kilom 59 biraz fazla banada kilo ver dediler .eşimle hergün 1 saat yürüyüş yapıyoruz. diyette ekmek ve şekeri kestim.
eşimde düzenli evicap kullanıyor.
ankara_06 cım maalesef tedavide olan herkesin sorunu kilo. bazısı 5 bazısı senin gibi 20 kilo alabiliyor. pkolusun kilo alımını biraz daha kolaylaştırıyor bu durum. moralini bozma. ama madem kendini o kadar kötü hissediyorsun bir kaç kilo verebilirsin. benden tavsiye şok diyetleri şu an yapmayın vücut vitaminsiz kalmasın. artık bebişlerimiz için yavaş yavaş beslenmeye başlıyacağız. midye ve dip balıklarını yemeyi bıraktım civanın atımı zor olduğu için artık yememiz gerekiyor.yine light içeceklerde artık çok zararlı onların da vücuttan atımı zor. onları da bir kenera bırakıyoruz. bol bol taze sebze ve meyve.. aklımıza geldikçe paylaşalım.
Ayşe Aydın'ın Anneee Anne Oluyorum ve Mustafa Bahçeci ve Aytun Akman ın Beni leylek getirmedi kitaplarını okuyan var mı ? tedavi sürecinde moral olacaksa almak istiyorum ama salt tedaviyi analatan bir kitap ise almak istemiyorum. varsa bilginiz paylaşalım. ben tedavi sürecinde okuyacak kitap ve izlenecek film arıyorum. fikirlerinizi bekliyorum. madem istanbula gideceğim unutmadan bir eyüp sultan a da gideyim. maneviyatı da bırakmayalım. 41 meryem suresine de kısa zamanda başlamak lazım. anca bitiririz. hepimize kolay gelsin...
tupbaby başlıktaki tasarımına hayran kaldım aferin sana süpersin sevgili arkadaşım :lepi:
eskişehirli tüp baby, ankara_06 ve diğer arkadaşlarım. bu gün doktora gittim rahm filmi çekmek için. aslında ben rahim filmi felan vermiştim kasım da dedim ee dediler hemen çıkartalım onu tekrar kullanalım. allahtan tüm belgeleri yanımda taşıyordum. hemen başladık heyet raporuna. sadece evlilik cüzdanının fotokopisi yoktu. bi şey olmaz dediler işlemlere başladılar. 2 saatte bi baktım tüm işlemlerim tamam. yarın evlilik cüzdanının fotokopisini vereceğim ve saat 10 da heyete gireceğim. :sm_cool: bebişim çok heyecanlı galiba hemen kavulmak istiyor. her işim o kadar düzgün gitti ki, benim için çok fazla bile dedim. yalnız eski doktorum biz senin kan pıhtılaşmana bakmamışız yeni doktorun istemedi mi dedi yooo dedim. olmaz dedi. hemen ona da bakalım. gittim hemen kanımı verdim. en geç çıkanı 3 hafta sonra dediler. sorun çıkarsa bir ay öncesinden heparin iğnelerini kullanmak gerekecekmiş. neden daha önce kan pıhtılaşmasına bakmadım diye kendimi azcık yedim. ama rapor sürecini sıfır stres ile bitirdim. rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hepimizin işlerini.
tüp baby topiğimize
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
diye başlayalım ne dersin yerimseniben
kitaplar hakkında yorumlarınızı aynen aldım.
ama ne yapıcaz o sürede bi şeyler bulmak lazım. filmlerden
ani aksiyonları olmayan - ne olur ne olmaz birden heyecan yaparız
yazık la bi kaç günlük bebişlerimize a.s - önerilerinizi bekliyorum.
benim en favori filmim ilk 50 öpücük, bridget jones ın günlüğü1-2
ama izleye izleye baydım
romantik komdedi film önerilerinizi bekliyorum.
YA ARKADAŞLAR SABAHTAN BERİ SİTEDE BULAMADIM
25 haziranda tedaviye başlayacam.
Bunndan sonra neler yapılcak hangi ilaçlar kullanılacak ve hangi iğneler vurulacak sırası ile bilen varsa yani aranızda yeniyim ilkdefa olacak .
gün be gün neler olcak ?
simten raporu nerde çıkartıyorsun birde raporda ssk kaç gün olması gerekiyormuş
rapor çıkartınca kaç tl fark oluyor
biz 4 yıllık evliyiz
yaşım 26
ama ssk da sorun olablir
rahim filmi son 6 ay mı olması gerekiyormuş
merhaba canım nasılınız ıkıgundur gıremedım neler yaptınız eskıyı bı okuyayımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
eskişehirli tüp baby, ankara_06 ve diğer arkadaşlarım. bu gün doktora gittim rahm filmi çekmek için. aslında ben rahim filmi felan vermiştim kasım da dedim ee dediler hemen çıkartalım onu tekrar kullanalım. allahtan tüm belgeleri yanımda taşıyordum. hemen başladık heyet raporuna. sadece evlilik cüzdanının fotokopisi yoktu. bi şey olmaz dediler işlemlere başladılar. 2 saatte bi baktım tüm işlemlerim tamam. yarın evlilik cüzdanının fotokopisini vereceğim ve saat 10 da heyete gireceğim. :sm_cool: bebişim çok heyecanlı galiba hemen kavulmak istiyor. her işim o kadar düzgün gitti ki, benim için çok fazla bile dedim. yalnız eski doktorum biz senin kan pıhtılaşmana bakmamışız yeni doktorun istemedi mi dedi yooo dedim. olmaz dedi. hemen ona da bakalım. gittim hemen kanımı verdim. en geç çıkanı 3 hafta sonra dediler. sorun çıkarsa bir ay öncesinden heparin iğnelerini kullanmak gerekecekmiş. neden daha önce kan pıhtılaşmasına bakmadım diye kendimi azcık yedim. ama rapor sürecini sıfır stres ile bitirdim. rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hepimizin işlerini.
tüp baby topiğimize
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
diye başlayalım ne dersin yerimseniben
kitaplar hakkında yorumlarınızı aynen aldım.
ama ne yapıcaz o sürede bi şeyler bulmak lazım. filmlerden
ani aksiyonları olmayan - ne olur ne olmaz birden heyecan yaparız
yazık la bi kaç günlük bebişlerimize a.s - önerilerinizi bekliyorum.
benim en favori filmim ilk 50 öpücük, bridget jones ın günlüğü1-2
ama izleye izleye baydım
romantik komdedi film önerilerinizi bekliyorum.
valla 5 yıllık sigorta ve 900 iş günü diye biliyorum ben. 8 yıldır çalıştığım o konuya çok dikkat etmedim. ben umut tüp bebekte yapıcam raporlu ilaç dahil 1350 raporsuz ise 5000
diye biliyorum. ama sizin merkezde ne kadar fark edebilir öğrenmek lazaım. rahim filmi son 6 ay içinde olması gerekiyor. ama rahim filminin üzerinde kaç yıllık olduğu yazmıyordu. her tarafına iyice baktım. ben bunu beş yıl sonra götürsem kim anlayacak diye tarih isim felan hiç bir şey yoktu.
Fiyat farkı ne kadar çok kızlar yaaa şok oldum şuan .
Benim ilk denemem ve daha önce aşılama falan yaptırmadım ben rapor çıkartmak istersem işlemler ne kadar sürer fisfisfisfisfisfis
Fiyat farkı ne kadar çok kızlar yaaa şok oldum şuan .
Benim ilk denemem ve daha önce aşılama falan yaptırmadım ben rapor çıkartmak istersem işlemler ne kadar sürer fisfisfisfisfisfis
geçenlerde leyla yı aldım okumadım. iyi ki okumamışım şimdi. açlık oyunlarını duydum ama bakmadım. amin maalouf un ışık bahçeleri ve beatrice'den sonra ilk yüzyıl kitaplarını almıştım. okumadığım iki romanı umarım diğerleri kadar iyidir. ama ben şimdi okuyamam :uhm: ayın 26 sında sınavım var harıl harıl çalışmam lazım -tatlicadiarzu- ben de çoook çalışıyom zatii.:1shok: ayın 29 unda da istanbula uçacağım galiba.. iyice dağıldım yaa :1ninca:Ben bugün başlayacağım Kitabı mı aldım :) "Açlık Oyunları" tavsiye eden birkaç arkadaşım oldu.Eğer beğenirsem ve tedavi sürecinde okunacak kitap olduğuna ikna olursam sizede tavsiye ederim hihoyyyt
geçenlerde leyla yı aldım okumadım. iyi ki okumamışım şimdi. açlık oyunlarını duydum ama bakmadım. amin maalouf un ışık bahçeleri ve beatrice'den sonra ilk yüzyıl kitaplarını almıştım. okumadığım iki romanı umarım diğerleri kadar iyidir. ama ben şimdi okuyamam :uhm: ayın 26 sında sınavım var harıl harıl çalışmam lazım -tatlicadiarzu- ben de çoook çalışıyom zatii.:1shok: ayın 29 unda da istanbula uçacağım galiba.. iyice dağıldım yaa :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?