Temmuz Gebeleri !

galiba buylantıları başlayanlar var aramızda benim ilkinde hiç bulantım olmamıştı bu da öyle olacak herhalde ama felaket bel ağrılarım oluyor kızım 14 kilo ara sıra onu kucağıma almak zorunda oluyorum ondanmıdır bilmem ama , gene de şimdiden o güzel zamanın hemen gelmesi için kızımla hayaller kurmaya bşladık bu arada sizlerle bişeyler paylaşmak çok hoş arkadaşlar aynı dönemde bu kadar arkadaşın olması da sevindirici iyiki bu siteyi hazırlamışlar selamlar...bebişlerinize iyi bakın

bende de aynısı oluyor canım sabah kalktığımda midem bir garip gün içinde dahada artıyor mide bulantılarım dayanılmaz oluyor

bende de aynısı oluyor canım sabah kalktığımda midem bir garip gün içinde dahada artıyor mide bulantılarım dayanılmaz oluyor

ya ben bugun cok kötüydüm mide bulantısının yanında başım dönüyor ayakta zor duruyordum.apar topar askerı hastaneye gıttım.kesemıde gördüm cok şükür 6mm olmus.yarın sabah özel doktorumda kontrolum vardı aslında ama bugun boyle berbat halsiz bas dönmelerı falan olunca dayanamadık eşimle gittik.

aynen kızlar yaaa yemek yiyorum oda çok az yiyebiliyorum bir bulantı sormayın gitsin bende sandım sizlerin sabah kalkar kalkmaz wcye koştuğunuzu bulantıdan :)
baş dönmesi bendede var bayılcak gibi oluyorum çok fenaaa..doktor nededi baş dönmesine cnm? bende kesemi pztsi görmüştüm cnm bide bebişimizi görsek hayırlısıyla

merhaba
bende bugün çook silik bi 2. çizgi gördüm
yarın mı yapsam tekrar yoksa cmrtsi mi testi kızlar..
bakalım koyulaşacak mı..
bi kızım var 3 yaşında..
allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah..

bu arada sizlerin beklenen doğum tarihi ne zaman..
nisansa kimse nisan anneleri topiğine daha bişey yazmamış..

Bence idrar testiyle oyalanma yarın bir kan testi yaptır ve kesin sonucu al.Allah gönlüne göre versin.

adetin nezamandı canım? silik çizgide gebelik demektir hayırlı olsun.

Arkadaşlar ben de 9 temmuzda test yaptırdım 647 çıkmıştı.4 gün sonra 4500 çıktı.SAT 8 haziran.Bende temmuz gebesiyim.Herkese hayırlı uğurlu olsun.Başta görülmeyip moralim bozulmasın diye daha hiç doktora gitmedim 7. haftayı bekliyorum.daha öncede martta doğan balık burçlu suyu çok seven 3.5 yaşında bir kızım var.Bizler çok şanslıyız daha öncede yaşadığım gibi hamileliği kışın geçirmek ve mart bebeği olması çok güzel.çünkü yaza kadar toparlanıyor.Şimdiden kızımla havaya girdik.kardeşimi çok seviyorum diyor ve sürekli karnımı öpüyor.

bulantı gebelıgının saglıkla ılerledıgını gösterır canım bulantılarında umarım hafıfler 12.haftada falan kesılıyor genelde

canım hayırlı olsun.senın ıkıncı olunca bır cogumuzdaan daha deneyımlısın anlasıldıgı üzere:)masallah betahcgden süper.güzel haberlerını beklıyoruz

aynen bayılmama az kalmıstı zor tutuyorum kendımı...doktor hıc bırsey demedı bu dönemlerde normalmiş bende ınternetten okudum canım.benım aılem yanımda degıl cok zor yalnız olmak....eşinde bir yere kadar ılgılenıyor

Canım bence de ikinci testle boşuna uğraşma en yakın hastaneye gidip kan testi yaptır. İnşallah hamilesindir.

ay cnm aynı durumdayız bende ailemden çok uzaktayım anlıyorum seni yalnız olmak çok zor allah yardım etsin bize güç kuvvet versin walla

Güzel anneler.Ramazanınız mubarek olsun.Allahım bu mubarek ayın hürmetine evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın inşallah.Sağlıklarla kucağımıza almayı nasip etsin.Bütün evletlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin.

ben de bugun öğrendim arkadaşlar hepinize sağlıklı gebelikler dilerim

Merhaba arkadaşlar. Beni de yazın lütfen listeye:) dün akşam kan testiyle öğrendim.Çok mutluyum. Benim ikinci gebeliğim ama aradan 7 yıl geçti bu nedenle ilk gibi heycanlıyım.Sanki hamilelikle ilgili hiçbirşey bilmiyormuşum gibi hissediyorum. Yarın için doktordan randevu aldım.İnşallah keseyi de görürüz yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…