canım sakin ol bu durumda doktoruna gıtmen gerekıyor.umarım hersey yolundadır.bol bol dınlen doktorun sana düşük riski için birseyler verecektır .haberlerını beklıyoruz canım.Allah yardımcın olsunya lütfennn bişiler yazın kızlarr....
ya lütfennn bişiler yazın kızlarr....
masallah keseyı görmeyen bı ben kaldım sanırım. vajınal ultrasona gırmek ıstemedıgımden cuma gunünü bekliyorum bende.kalp atıslarını duyarsam herhalde cok aglarım zaten hormonlar tavan ,bırde bebek hasretı dayanamam emınım.arkadasımın 27 haftalık bebegının kalp atıslarını duyunca bıle gözlerım dolmustu.bırde içimdeki mucizeyi duyarsam doktora sarılır salya sümük artık :)Rabbim herkese melegını bagışlasın
bende yeni hamilelerdenim 4+6 bugün sonuç aldm 397,6 çok mutluyum :)
Kızlar yaa benim inanılmaz midem bulaniyor düne kadar birşey yoktu işyerinde çalışamıyorum artık o derece yani aranızda benim gibi olan varmı
canım benim için rahat olsun ama cuma günü kalp atışı için erken değilmiizim bebeklerimiz aynı gündeler ya ben 30 temmuzda gel ama duyamayabiliriz dedi onun için yazdım bu arada alttan muayene zararlı değilmiş ben internet kontrol ettim
Kızlar yaa benim inanılmaz midem bulaniyor düne kadar birşey yoktu işyerinde çalışamıyorum artık o derece yani aranızda benim gibi olan varmı
Merhaba kızlar,ben de Temmuz gebesiyim:)Sat 14 haziran ve ilk hamileliğim çok heyecanlıym.Cumartesi test yaptrdım 84 çıktı bhcg,Pazartesi tekrarla dedi doktor 190 çıktı.Ama ultrason için 1 Ağustosa gün verdi.Daha önce gelirsen görünmeyebilir kese ve bebek moralin bozulur dedi.Nasıl geçecek zaman bilmiyorum.Allah hepimize bebeğimizi sağ sağlimkucağımıza almamızı nasip etsin.
gözünüzaydın sat ve bebeğin doğum tarihi aynı ikimizinde sikkatimi çekti de hayırlı olsun demek istedim.sizin geç döllenme galiba..
merhaba tatlı hamişler..
bende hamilelik için mücadele ediyorum..
cuma günü adet tarihim ne olur dua edin benim için sizlerin duası daha çabuk kabul olur..
belki adet olmam ve hamile olduğumu öğrenirim....
duaya çok ihtiyacım var..
5 senelik evliyiz eşim tedavi görüyor sperm hareketliliği ve morfolojisi için....
Benimki tüp bebek canım çok şükür ilk denemede tutundu bebeğim.Yumurtaların döllenmesine göre hesapladığımda öyle çıktı.Senin bebişin de hayırlı olsun inşallah kucağına da alırsın.Bu arada sen gördün mü keseyi,doktor ne zamana ultrason randevusu verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?