Temmuz Gebeleri !

ya lütfennn bişiler yazın kızlarr....
canım sakin ol bu durumda doktoruna gıtmen gerekıyor.umarım hersey yolundadır.bol bol dınlen doktorun sana düşük riski için birseyler verecektır .haberlerını beklıyoruz canım.Allah yardımcın olsun

canım benim için rahat olsun ama cuma günü kalp atışı için erken değilmi izim bebeklerimiz aynı gündeler ya ben 30 temmuzda gel ama duyamayabiliriz dedi onun için yazdım bu arada alttan muayene zararlı değilmiş ben internet kontrol ettim

Kızlar yaa benim inanılmaz midem bulaniyor düne kadar birşey yoktu işyerinde çalışamıyorum artık o derece yani aranızda benim gibi olan varmı

Kızlar yaa benim inanılmaz midem bulaniyor düne kadar birşey yoktu işyerinde çalışamıyorum artık o derece yani aranızda benim gibi olan varmı

ya seninle aslında aynı dönmelerdeyiz ama benim sadece baş dönmem var ve uyku hali demekki değişkenlik gösteriyor olabilir

Merhaba kızlar,ben de Temmuz gebesiyim:)Sat 14 haziran ve ilk hamileliğim çok heyecanlıym.Cumartesi test yaptrdım 84 çıktı bhcg,Pazartesi tekrarla dedi doktor 190 çıktı.Ama ultrason için 1 Ağustosa gün verdi.Daha önce gelirsen görünmeyebilir kese ve bebek moralin bozulur dedi.Nasıl geçecek zaman bilmiyorum.Allah hepimize bebeğimizi sağ sağlimkucağımıza almamızı nasip etsin.

canım ben kesın duymaya gıdecem demedım:) hanı olurda onuda duyarsam dedım...vajınal ultrason zararlı degıl elbet ama ben kendımı cok kasıyorum bundan onceki ıkı düşügümde vajınal ultrasonla bakılmıstı cok rahatsız edıcı bırsey üstelik bır kac gun beklersem gerek kalmayan bırsey.o yuzden bekleyıp karından baktırmayı tercıh edıyorum.sabırsıızlanıyorum tabı beklemek zor saglıklı bır gebelık mı degıl mı bılmıyorum .en azından kesenin şeklini görsek doktor ıyı seklı ceperi iyi dese o bıle rahatlatacak benı ama ıste beklıyorum cuma gununu.betahcg cuma gunune 4000-5000 arasında olur muhtemelen.ustten bakılması ıcın yeterli.hayırlısı bakalım....

şükür midesi bulanan biri cıktı karsıma.canım benım bır haftadır sabahları cok bulanıyor gun ıcınde rahatlıyor.ama bu mıde bulantısı cok cok ıyı bırsey bebegın gayet saglıklı oldugunu gösterıyor.ben sırf bebegın ıyı oldugunu bılmek ıcın mide hapı almıyorum bulansın oh oh ne guzel şükür rabbime diyorum

mide bulantınız sabah kalkar kalkmazmı oluyor acaba...benim sabah kalktığımda midem bi garip ama bulantım olmuyor..daha çok gün içinde oluyor yemek görünce birde yemek yedikten sonra bendemi bir gariplik var anlamadım :26::26:

gözünüzaydın sat ve bebeğin doğum tarihi aynı ikimizinde sikkatimi çekti de hayırlı olsun demek istedim.sizin geç döllenme galiba..

gözünüzaydın sat ve bebeğin doğum tarihi aynı ikimizinde sikkatimi çekti de hayırlı olsun demek istedim.sizin geç döllenme galiba..

Benimki tüp bebek canım çok şükür ilk denemede tutundu bebeğim.Yumurtaların döllenmesine göre hesapladığımda öyle çıktı.Senin bebişin de hayırlı olsun inşallah kucağına da alırsın.Bu arada sen gördün mü keseyi,doktor ne zamana ultrason randevusu verdi?

merhaba tatlı hamişler..
bende hamilelik için mücadele ediyorum..
cuma günü adet tarihim ne olur dua edin benim için sizlerin duası daha çabuk kabul olur..
belki adet olmam ve hamile olduğumu öğrenirim....
duaya çok ihtiyacım var..
5 senelik evliyiz eşim tedavi görüyor sperm hareketliliği ve morfolojisi için....

İnşallah Allah gönlüne göre versin.Benim de 4 seneden sonra oldu seni anlıyorum ve hep dua ediyorum Allah istyen herkese versin diye.Hep olumlu düşün sakın sıkma canını çift çizgiyi sen de göreceksin.

Arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür :)) Kesin emin olmadığım için kadın doğum hastanesine gittim çok kalabalık ve sıkıntılıydı.Doktor dün tam kan sayımı,idrar tahlili istedi bugünde ultrasonla karından bakıldı.Kan tahlili sonucum 9064,
son adet tarihim 13 haziran bu durumda 5 haftalık oluyor dimi? bu konuda bişey söylemedi.Ultrasonlada kese görüldü zorda olsa raporda 6 mm yazıyor
.10 gün sonra gel dedi.Başkada bi açıklama yapmadı.Ben zaten özelden devam edicem haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum ama kan değerime baktırmaya devam etsem mi sağlık ocağında.Bilen arkadaşlardan rica ediyorum kan değerim ve kese boyutu nasıl sizce? Bu arada hafif uyku halinden başka belirtim yok.Bana vitamin vermedi.siz kullanıyormusunuz? Sadece folik asite devam.Çok heyecanlıyım sizler gibi hepimizin bebişi hayırlı olsun sorunsuz hamilelik diliyorum herkese...

amin inşallah.ben keseyi dün gördüm doktor 4 haftalık dedi çok iyi durumda dedi ama benim vajinal ultrasondan baktı iyi yere tutunmuş dedi.pazartesi yine gel bakalım dedi artık betahcg testi daha istemedi gerek yok dedi.inşallah sende görürsün bir problem çıkmaz

Arkadaslar mrb araniza yeni katildim.bende bu gun hamile oldugumu ogrendim.cok mutluyum.allahim insallah her isteyene nasip eder.sat 13 haziran bhcg 501 cikti dr haftaya tekrar gel dedi gec dollenme olabilirmis.insallah bi problem cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…