Temmuz Gebeleri !

herkese hayırlı ramazanlar olsun.yeni gebe arkadaslarada hayırlı ugurlu olsun.saglıklı bırsekılde yavrularımıza kavusmayı Rabbim nasip etsin.sabah kendı doktoruma gıttım.oda keseyı begendi.dun 6mm di bugun 6,9 mm olmus bır gunde 1mm buyuyormus:) ne guzel...ultarason ölçülerine göre 4+4 haftalık görünüyor kızlar sizinkilerin durumu nedır:)
 
ben de bugün kesin olarak hamile oldugumu ögrendim ve bebegimin kesesini gördüm ki bugün oruç tuttum doktorum bundan sonra tutma dedi.. beni bgn zorlamadı şu an için oruc sadece aşırı bi susuzluk hissi var.. bilemedim ben de..
 
arkadaslar aranizda temmuzda hamile kalipda oruc tutan varmi????

Bebeğimi koruyacak olan Rabbimdir diye düşünerek tutuyorum.Önceki hamileliğimde de 4.5 aylıkken tam orucumu tuttum.Allah'a çok şükür sağlıklı ve zeki bir kızım var.Doğduktan sonrada emzirirken tutma sütün azalır dediler ama benim sütüm oruçluyken 2 katına çıktı.Şimdide Allah izin verirse tutacağım sonra tutması daha zor geliyor bana.Ben iyiyim ama midesi bulanan kötü olan arkadaşlar için zor.Bence hiç bir doktor tut deyip risk almak istemez.Beslenme çok önemli.Ben almam gereken tümvitaminleri sahurda almaya çalıştım.İftarıda iki öğün yapacağım.Zaten hamilelikte çok yemek değil az ve sağlıklı beslenmek önemli.Birde hamileyken oruç tutmam benim hızlı kilo alımımı engelliyor.ilkinde bunun sayesinde 12 kiloyla bitirmiştim.Umarım yine aynı olur.Herkese hayırlı ramazanlar.
 
bende dun iki test ysptim pozitif bugun dr keseyi gordu bes haftalikmis sag salim eli yuzu duzgun hayirli evlatlar dogurmayi nasip etsin rabbim
 
kızlar bende 2 gündür çok kötü ağlama hissi var vede ağlıyorum hıçkıra hıçkıra gece kalktım ağlaya başladım eşimde telaşlandı birsey oldu sandı korkuttum adamıda hormonlardandır diyor beni susturmaya çalışıyor kuzum işte.
 
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım' temmuz hamileleri',şükürler olsun hamileyim,Allahım şu mübarek gün inş. herkese hayırlı hamilelikle beraber bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder .Hayırlı Ramazanlar :))
 

tebrikler canım.Benimde ikinci gebeliğim.Oğlum 6 yaşında.Bende unutmuşum gerçekten :) ilk gibi heyecanlıyım.Allah evlatlarımızı korusun.
 
Arkadaslar bebegin kalp atislari ilk ne zaman duyulur benim sat13 haziran 25 temmuzda cagirdi dr duyabilirmiyiz acaba
 
canım profilden bebeğin doğacağı muhtemel tarih var onu yaz o zaman çıkıyor bu arada hayırlı olsun bebeşin
 
tebrikler canım.Benimde ikinci gebeliğim.Oğlum 6 yaşında.Bende unutmuşum gerçekten :) ilk gibi heyecanlıyım.Allah evlatlarımızı korusun.

Teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah burada tüm arkadaşlar birbirimize destek olarak evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günü görürüz. Ben bugün doktora gittim ve gebelik kesesini gördük. Kalp atışını duymak için de 3 ağustosa gün verdi. Heycanla bekliyorum.
 
kızlar kalp atısı ıcınde bana doktor temmuzun 30 da gel dedı.bulantılar devam bu arada
 
kızlar kalp atısı ıcınde bana doktor temmuzun 30 da gel dedı.bulantılar devam bu arada
 
kızlar kalp atısı ıcınde bana doktor temmuzun 30 da gel dedı.bulantılar devam bu arada
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…