Temmuz Gebeleri !

HTML:
insallah canım seninle aramızda 2 gün var bende hiç lekelenme olmuyor sadece sarı koyu bir akıntı oluyor seninkinin rengi nasıl?

BENIMKI DE koyu sarı renkte ama bazen boyle yavru agzı gıbı de oluyor strese gırıyorum .sureklı iç camasırımı kontrol eder durumdayım.daha once ıkı dusugum olunca ıster ıstemez telas yapıyorum

bende aynı tatlım bende 2 düşük yaptım bende bir ıslaklık hissedince hemen tuvalete koşuyorum çok korkuyorum ama benimkinin rengi sarı yani sen dinlen bence çalışıyorsan bilemem ama dinlen kaldır ayaklarını dik havaya canım yarın doktora gidince de sorarsın

arkadaşlar dün dr a gittim ve keseyi gördük maşallah inşallah 2 hafta sonrada kalp atışını duyarız :)nasıl mutluyum anlatamam

kızlar benim SAT 12 haziran dı ve ben baktığımda bebeğim 5 hafta olarak gözüküyor ama dün dr ultrasonda 4 hafta 1 gün olarak klaydetti neden bööle yapmıştır soramadım dünde bilgisi olan varmı?

kızlar benim SAT 12 haziran dı ve ben baktığımda bebeğim 5 hafta olarak gözüküyor ama dün dr ultrasonda 4 hafta 1 gün olarak klaydetti neden bööle yapmıştır soramadım dünde bilgisi olan varmı?

canım benımde SAT 12 hazıran ama muhtemel dogum tarıhı 19 mart görünüyor .gebelık hesaplamayı 3 ayrı sıteden yaptım hepside 19 martı gösterıyor muhtemelen senınde oyle olması lazım.bu arada keseyı vajınal ultrasonlamı gördünüz yoksa ustten yapılan ultrasonla mı.darısı bızım basımıza ben de bugun tekrar bethcg baktırdım 1607 cıktı.cuma gunu doktor gel keseyı görelım dedı.bazen gec yumurtlama oldugunda bebegın gelısımı bır hafta geri görünüyor ultrasonda o yuzden telas etme...

kızlar doktora gittim beta hcg 800 olmuş :)) çook sevindim yaa cuma günü tekrar gideceğim keseyi görmek için masallah herkesten güzel haberler geliyor :))

Merhaba kızlarrrr aranıza yeni katıldım. Sat 27 Mayıs. Muhtemel doğum tarihi 5 Mart. Çok heyecanlıyımmmmm. ilk bebeğimiz olacak kısmetse. Allah olmayan herkese versin. Çok güzel bir duygu. Yarın kontrol için doktora gideceğim. Bakalım doktor amcası ne diyecek.

valla benim alttan kontrol ettiler gözüktü tatlım 13 temmuzda bcg 337 ydi 3günde demekki 1500 aşmış çünkü dr göremeybilirz demişti ama gördük maşallah :)

bende bende :)) kızlar adetim 6 gün gecikti istiyoduk bebek ama daha 2 hafta önce kanda hiç bişey çıkmamıştı dün idrardan test yaptım ve kalın kalın 2 çizgi :))) nasıl oldu anlamadım :))) bugün akşam doktoruma gidicem ve kesin bilgiyi verir sanırım. çok heyecanlıyım yaa :))

arkadaşlar bugün kontrlümüz vardı 6 hafta inşallah şükürler olsun gebelik kesesi görüldü ama doktor dediki kafama takıldı bebeği besleyen bir kese varmış herhalde yokl kesesi tahminim o olması gereken boyutun birazcık üstündeymiş çok değil ama izlenmesi gerek dedi siz hiç duydunuz mu ben ilk kez duydum 3 ayın sonunda bu kese kaybolacakmış bebişi göremedik daha ama kalp atışlarını da duyamadık bir sürü kan ve idrar testi aldı sonuçlar 5 gün sonra streslendim umarım bir sıkıntı olmadan atlatırım bu arada ramazan için az ve sık sık beslenmek önmeli dedi oruç tutamayacağım artık. selametle

arkadaşlar ilk tüp bebek denemesinde rabbime çok şükür pozitif sonuç aldım.rabbim hayırlısıyla elime almayı nasip eder inşallah.
son adet tarihim 14 haziran hesaplarıma göre 20 mart gibi görünüyor.Tüp bebekte normal gebelik hesaplamasından farklımı bilen varmı acaba ?

dündü tatlım keseyi gördük haftaya perşembe ya da cuma kalp atışını duycaz inş :)

masallah keseyı görmeyen bı ben kaldım sanırım. vajınal ultrasona gırmek ıstemedıgımden cuma gunünü bekliyorum bende.kalp atıslarını duyarsam herhalde cok aglarım zaten hormonlar tavan ,bırde bebek hasretı dayanamam emınım.arkadasımın 27 haftalık bebegının kalp atıslarını duyunca bıle gözlerım dolmustu.bırde içimdeki mucizeyi duyarsam doktora sarılır salya sümük artık :)Rabbim herkese melegını bagışlasın

canım kafanı takma doktorlar bazen ınsanı gereksız strese sokabılıyorlaar.yanı boyle bırseyı gözlemledıysen takıbını yap ne anneye söyluyorsun zaten diken üstündeyız bırde boyle gereksız bılgılendırmelerle bızlerı ıyıce strese sokuyorlar moral cok önemliymıs ama bızım bebeklerımız saglıklı sıhatli birsekılde kavussak da ınan yasadıgımız stresten oturu cok sinirli agresif bebekler olacak bak ben sana soyleyeyım.oruc konusuna gelınce benım her dakka mıdem karısıyor cok ıstesemde tutamayacagım malesef .sabahları zor yetısıyorum tuvalete Rabbim borclarımızı tutmayı nasıp eder ınsallah...

Son düzenleme:
:))) canım hayırlı ugurlu olsun melegın Rabbim melegini sana bagıslasın öyle bır soru sormussun ki:)muhtemelen tüp bebek topigindeki arkadaslar bılır bunu ancak sımdı ne desek yalan olur

aynen katılıyorum takibini yap baktın ki sorun var o zaman söyle anlamayınca kafanda binbirtürlü sorular dolaşıyor hayırlısı Rabbim herşeyin iyisini bilir üniversite hastanesinden de aldım randevu bakalım orası ne diyecek beni rahatlttığın için teşekkürler

inşallah görceksin tatlım ben de karından baktırttım inşallah haftaya o ufacık kalbi duycaz :)

kızlar bendede lekelenme oluyor ama ilk kahverengi oldu ama şimdi kanamam oluo sanki korkuyorum ama dün tesstte 1000 üzeri çıktı ama bakalım yarın randevum varrr

ama regli gibi değill ne oluyo olabilir çok erk ediorum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…