insallah canım seninle aramızda 2 gün var bende hiç lekelenme olmuyor sadece sarı koyu bir akıntı oluyor seninkinin rengi nasıl?
HTML:
BENIMKI DE koyu sarı renkte ama bazen boyle yavru agzı gıbı de oluyor strese gırıyorum .sureklı iç camasırımı kontrol eder durumdayım.daha once ıkı dusugum olunca ıster ıstemez telas yapıyorum
kızlar benim SAT 12 haziran dı ve ben baktığımda bebeğim 5 hafta olarak gözüküyor ama dün dr ultrasonda 4 hafta 1 gün olarak klaydetti neden bööle yapmıştır soramadım dünde bilgisi olan varmı?
canım ya senin doktor randevun ne zaman?
dündü tatlım keseyi gördük haftaya perşembe ya da cuma kalp atışını duycaz inş :)
arkadaşlar bugün kontrlümüz vardı 6 hafta inşallah şükürler olsun gebelik kesesi görüldü ama doktor dediki kafama takıldı bebeği besleyen bir kese varmış herhalde yokl kesesi tahminim o olması gereken boyutun birazcık üstündeymiş çok değil ama izlenmesi gerek dedi siz hiç duydunuz mu ben ilk kez duydum 3 ayın sonunda bu kese kaybolacakmış bebişi göremedik daha ama kalp atışlarını da duyamadık bir sürü kan ve idrar testi aldı sonuçlar 5 gün sonra streslendim umarım bir sıkıntı olmadan atlatırım bu arada ramazan için az ve sık sık beslenmek önmeli dedi oruç tutamayacağım artık. selametle
:))) canım hayırlı ugurlu olsun melegın Rabbim melegini sana bagıslasın öyle bır soru sormussun ki:)muhtemelen tüp bebek topigindeki arkadaslar bılır bunu ancak sımdı ne desek yalan olurarkadaşlar ilk tüp bebek denemesinde rabbime çok şükür pozitif sonuç aldım.rabbim hayırlısıyla elime almayı nasip eder inşallah.
son adet tarihim 14 haziran hesaplarıma göre 20 mart gibi görünüyor.Tüp bebekte normal gebelik hesaplamasından farklımı bilen varmı acaba ?
canım kafanı takma doktorlar bazen ınsanı gereksız strese sokabılıyorlaar.yanı boyle bırseyı gözlemledıysen takıbını yap ne anneye söyluyorsun zaten diken üstündeyız bırde boyle gereksız bılgılendırmelerle bızlerı ıyıce strese sokuyorlar moral cok önemliymıs ama bızım bebeklerımız saglıklı sıhatli birsekılde kavussak da ınan yasadıgımız stresten oturu cok sinirli agresif bebekler olacak bak ben sana soyleyeyım.oruc konusuna gelınce benım her dakka mıdem karısıyor cok ıstesemde tutamayacagım malesef .sabahları zor yetısıyorum tuvalete Rabbim borclarımızı tutmayı nasıp eder ınsallah...
masallah keseyı görmeyen bı ben kaldım sanırım. vajınal ultrasona gırmek ıstemedıgımden cuma gunünü bekliyorum bende.kalp atıslarını duyarsam herhalde cok aglarım zaten hormonlar tavan ,bırde bebek hasretı dayanamam emınım.arkadasımın 27 haftalık bebegının kalp atıslarını duyunca bıle gözlerım dolmustu.bırde içimdeki mucizeyi duyarsam doktora sarılır salya sümük artık :)Rabbim herkese melegını bagışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?