Temmuz Gebeleri !

canını sıkma geç döllenme olmuştur. benim değerim senden daha düşüktü, son adet tarihim 31 mayıs, 7 temmuzda test yaptırdığımda 54 çıktı değer, 4gün sonra 417 oldu. yumurtlamamız geç oluyormuş, ultrasonda gördüğü kese boyutuna göre son adetimin 10hazirana felan denk geldiğini söyleyip ona göre hesap yapıyor şimdi doktor. hayırlısıyla seninde değerin yükselecektir, istersen 3-4gün sonra kan testini bidaha yaptır, artışa bakarsın, için rahat eder.

teşekkürler cevabın için. içim rahatladı benim gibiler varmış demek ben de bi sorun vardır diye korktum işte.inşallah artar cnm.

benimde sat ım 17 hazırandı 18 temmuzda kan testımde beta hcg 170 cıkmıştı 2 gun sonra baktırmıştım 2 kat artması gerekıyor benimki 525 cımıştı sonra bakmadım.kafayı bozacaktım degerlerle 3 -4 gun sonra doktora gıttım çok şukur keseyı gordum fakat kalp atışı henüz yok 10 gun sonra kontrol dedi . bir yıl önce 9 haftalıkkken kalp atışları yok diye bebeğimi aldırmak zorunda kalmıştım.şimdi 5 + 3 haftalığım sabırsızlıkla bekliyorum . sende kafaya değeri takma döllenmen gec olduğundan degerin düşük çıkmıştır .aklımıza kotu şeyler getirmeyelim. bebişlerimizi inşallah kucağımıza alacağız.

inşallah cnm Allahın izniyle alırız kucağımıza bebişleri.inşallah bende senin gibi keseyi grürüm

Kızlar bende sizdenim. 5 yaşında bir kızım var. İkinci bebişte yolda. İlk hamileliğimdeki kadar heyecanlıyım inanın.Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

kızlar ben bugün doktora gittim ve gördüm bebeğimi çok güzel dedi doktor sağlıklı bir gebelik dedi ve kalp atışlarını dinletti çook güzel bir duygu ağladım sevinçten allahım hepinize nasip etsin inşallahh

ay kıyamam canımbenım allah herkese böle duygular nasıpğ etsin bakalım bende pazartesi gidecem kalp atışlarını dinlemeye

canım hayırlı olsun darısı bızlerın basına...

Tebrik ederim canim.. Sen ozaman simdi 6 haftalik kesin hamilesin.. Ve kalp atislarini duyabildin demek? Cok sanslisin cogu 8 haftalikken anca duyabiliyor.. Bende dun gittim 5 haftalik diye siyah noktadan baska biseycik goremedi :) 2 hafta sonra tekrar gitcem insallah ozaman bende senin gibi kalp atislarini duyarim.. optm x

bende şimdi geldim doktordan 6 mm olmus kalp atıslarını dinletemedi makinasının sesı yoktu dıye fakat makınede yanıp sönmesını gösterdi o bile çok güzel bir duyguydu...

sizler kalp atışını duymuşsunuz ne gusel .ben sabırsızlanıyorum haftaya carsamba kontrolum var. ilk bebegimi 9 . haftamda kalp atışı olmadığı için aldırmıştım . çok korkuyorum kızlar dua edin bana bende sevinçli haberleri almak istiyorum

sıkma canını bu dönemlerde stresten uzak olmak lazım dua edip hayırlısı olsun diye kalbinden geçir inşallah bu bebeğine kavuşursun sağlıcakla...

kendi kendime motive etmeye calışıyorum ama aklımın bir köşesinde ya bir sey olursa korkusu var. bu kez de bir sey olur diye ailelerimize bile söylemedik ilkinde cok üzülmüşlerdi.

kızlar rabbım herkese naip etsin ben de bugun kalp atıslarını duydum melegimin boyu 5.1 mm tam. kurtcuk gıbı kara kara göz cukurlarını bıle görebılıyorum ultrason kagıdında süper bırsey bu...Allah herkese nasip etsin meleklerimizin kalbi sonsuza kadar atsın

ay canım cok sevindim senin anıda.bakalım bende pazartesi gidecem kalp atışlarını duymaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…