arkadaşlar en son 19 haziranda adet oldum ve 23 temmuzda kan testi yaptırdım değerim 109,1 çıktı.doktor hamile gibisin ama 3 ağustosto tekrar gel keseyi görebiliriz anca dedi.ama neden bu kadar düşük anlamadım beklemek çok zor.
canını sıkma geç döllenme olmuştur. benim değerim senden daha düşüktü, son adet tarihim 31 mayıs, 7 temmuzda test yaptırdığımda 54 çıktı değer, 4gün sonra 417 oldu. yumurtlamamız geç oluyormuş, ultrasonda gördüğü kese boyutuna göre son adetimin 10hazirana felan denk geldiğini söyleyip ona göre hesap yapıyor şimdi doktor. hayırlısıyla seninde değerin yükselecektir, istersen 3-4gün sonra kan testini bidaha yaptır, artışa bakarsın, için rahat eder.
arkadaşlar en son 19 haziranda adet oldum ve 23 temmuzda kan testi yaptırdım değerim 109,1 çıktı.doktor hamile gibisin ama 3 ağustosto tekrar gel keseyi görebiliriz anca dedi.ama neden bu kadar düşük anlamadım beklemek çok zor.
benimde sat ım 17 hazırandı 18 temmuzda kan testımde beta hcg 170 cıkmıştı 2 gun sonra baktırmıştım 2 kat artması gerekıyor benimki 525 cımıştı sonra bakmadım.kafayı bozacaktım degerlerle 3 -4 gun sonra doktora gıttım çok şukur keseyı gordum fakat kalp atışı henüz yok 10 gun sonra kontrol dedi . bir yıl önce 9 haftalıkkken kalp atışları yok diye bebeğimi aldırmak zorunda kalmıştım.şimdi 5 + 3 haftalığım sabırsızlıkla bekliyorum . sende kafaya değeri takma döllenmen gec olduğundan degerin düşük çıkmıştır .aklımıza kotu şeyler getirmeyelim. bebişlerimizi inşallah kucağımıza alacağız.
kızlar ben bugün doktora gittim ve gördüm bebeğimi çok güzel dedi doktor sağlıklı bir gebelik dedi ve kalp atışlarını dinletti çook güzel bir duygu ağladım sevinçten allahım hepinize nasip etsin inşallahh
kızlar ben bugün doktora gittim ve gördüm bebeğimi çok güzel dedi doktor sağlıklı bir gebelik dedi ve kalp atışlarını dinletti çook güzel bir duygu ağladım sevinçten allahım hepinize nasip etsin inşallahh
canım hayırlı olsun darısı bızlerın basına...
Arkadaşlarr bende hamileyimmmmmmm
adetime daha bi hafta olmasına rağmen 2gün önce evde test yaptım, çok silik gördüm 2. çizgiyi, dün tekrarladım, baya belirginleşmişti, hemen gidip kan testi yaptrdım veee 100,9 çıktı, havalara uçtukkk
tebrikler canım
teşekkr ederm canım, hep birlikte kucağımıza alırız bebişleri inşAllah
kızlar rabbım herkese naip etsin ben de bugun kalp atıslarını duydum melegimin boyu 5.1 mm tam. kurtcuk gıbı kara kara göz cukurlarını bıle görebılıyorum ultrason kagıdında süper bırsey bu...Allah herkese nasip etsin meleklerimizin kalbi sonsuza kadar atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?