Temmuz Gebeleri !

ya ben biraz evham yapıyorum bundan önce 2 kaybım var korkuyorum bi kalbinin attığını duysak gerisi gelicek Allahın izniyle kan pıhtılaşmam var 3 gündür iğne vuruluyorum

canım senınle aynı durumdayız benımde iki kaybım var erken haftalarda.kan pıhtılasması oldugunu ögrendık protein s eksikliği cıktı bende bu gebelıgımde 0,4 claxene basladım ayrıca coraspin kullanıyorum hergun.kalp atıslarını duymak ılk defa nasıp oldu cok şükür Rabbime inşallah senınde öyle olacak....seni cok cok iyi anlıyorum mutlu olamıyorsun sevinç cıglıkları yerıne korkular sureklı senı durtuyor...ınşallah zamanla bunlardan kurtulacagız....

çok doğru dediklerin neler yaşıyosam hissediyosam aynen anlatmışsın nekadar güzel bebeğini hissedebilmişsin duyabilmişşin inşallah yarın keseyi görürüz on gün sonra kalp atışlarını duyabiliriz bende 0.4lük kullanıyorum ama coraspirin vermedi doktor bana yarın sorayım ne dicek bakalım canım sağlık mutluluk huzur diliyorum sana bebişine

KIZLAR SLM UZUN BİR SÜREDİR NETE GİREMİYORDUM

BENDE BUGÜN DR GİTTİM VE ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR KALP ATIŞLARINI DUYDUM

RABBİM İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİDE GÖRRÜRÜZZZ

arkadaslar merhaba adetımın 12.günü yumurta takıbıne basladım sagda 16.5mm olmus 14.gunude yanı bugun 17.5mm olmus sızce degerler ıyımısdır?doktorum dedıkı domınant olmus ılıskıye gırmelısın mutlaka dedı bu degerlerı olupta hamıle kalan varmı aranızda yada degerler kaç olunca hamıle kalma sansın yuksek?

canım gayet normal yumurtalarının büyüklüğü önemli olan çatlaması dr söylemiştir mutlaka onun kontrolunu yaptır

kızlar merhaba herkese mutlu günler diliyorum ben şimdi doktordan geliyorum adetim 4gün geçti bugün.doktor ultrasonla baktı küçücük bir kese var dedi 1 hafta sonra gel tekrar bakalım büyüyüp büyümediğini kontrol edelim dedi büyürse sorun yok büyümezse başımız dertte demektir dedi ben çok korktum şu anda elim ayağım titriyor adetin 4. günü küçükte olsa kese görüldü bu durum normal değilmi napıcamı bilemedim siz bana bi akıl verin yorumlayın normalmi değilmi sizlerde nasıl oldu

bence gayet normal.zaten doktorlar korkutmaktan başka bir işe yaramıyor.bana da dr kese boş görünüyor boş gebelik olabilir demişti ama değilmiş gayet bebk iyi kalbi de atıyor.sırf her hafta gidelim diye ellerinden geleni yapıyorlar.bence çok normal 6.haftada bebek oluşmaya başlar.bence takma kafana üzülme yani

Allah razı olsun ya nasıl korkuttu bizi perişan olduk yarında devlet hstnsine gidicem bakalım ordaki doktorda yarın için çağırmıştı keseyi görmek için hem kan tahlilide yaptırırım içim rahat olur ne varsa çıkar ama korkuyorum ya değerler yükselmemişse en iyisi yatıp uyumak düşünmemek bebek herşeyi hissedermiş o bari mutlu dursun yerinde

ya birde doktor son adet tarihimi sordu 5 haftalık dedi ultrasonla bakmadan önce sonra ultrasonla bakınca 4hafta 1 günlük görünyor dedi buda endişelendirdi beni bbuu konu hakkındada bişiler söyleyin

amin canım
bende bugun gittim kalp atışalrını görebildik sesini duyamadık doktor gayet iyi dedi.allah herkese göstersin bugunleri

bende bgun kalp atışalrını gördüm duyamaıdm maalesef.ama doktor gayet iyi dedi.şükürler olsun .allahım isteyen herkese göstersin isallah

ya birde doktor son adet tarihimi sordu 5 haftalık dedi ultrasonla bakmadan önce sonra ultrasonla bakınca 4hafta 1 günlük görünyor dedi buda endişelendirdi beni bbuu konu hakkındada bişiler söyleyin

canım takma kafanı bende son adet tarihine baktığımda 7 hafta olarak gözüküyor ama ultrasonda 6haft 1 gün benim dr aşılama yaptı ve geç döllenme saydı onla ilgili sıkıntı yok ben bugün kalp atışlarını duydum düşünsende inşallah 2 hafta sonra görürsün meraklanma

saol valla bugün doktor beni çok korkuttu o yüzden soruyorum ne güzel sen görmüşsün bebişini inşallah Allah bizede nasip etsin bu mutluluğu tekrar saol içim rahatladı

canım merak etme benımde son adet tarıhıne göre 5+3'te iken ultrasonda 4+4 görünmüstü gayet normal gec dollenme nedenıyle oluyor.son adet tarıhıne göre 6+4 tekrar gittigimde arayı kapattmıstı bile 6+2 olmustu...telaslanma yani....

kızlar kimse girmemiş topiğe bugün ilk yazan ben olıyım bugün devlete gittim çok şükür 9mmlik kesem varmış 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için gel dedi yarında tüm kan tahlillerim yapılacak inşallah onlardanda iyi sonuçlar alırım ben çok mutluyum bugün Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu

yarın benimde doktor randevum var, keseyi göreli 2hafta oldu ama geçen cuma bebeği göremedi doktorum, yarında göremezse başka doktora gidicem ama hala iyi bir doktor bulup karar veremedim millet kalp atışlarını duymaya başladı, ben daha bebeği göremedim ya...

Allah yardımcın olsun iyi şeyler düşün içini karatma geç gebelik olabilir kimi 6. kimi 7. kimi 8. benim bi arkadaşım 9.haftada duydu kalp atımını korkma yarın doktordan sonra yaz olurmu bize haber ver sen hangi şehirdesin

günaydın kızlar nasılsınız???bir kaç gündür girememiştim..miniklerin kalp atışlarını duyanlarınız olmuş çok sevinidim...duymayanların en kısa zamanda duyması için dua ediyorum..allah hepimize sonuna kadar iyi ve güzel şeyler yaşatsın...benim mide bulantılarım geçti çok nadir oluyor bu ara..sadece yemek yemek istemiyorum içim hiç bir şey almıyor..sadece makarna yiyebiliyorum birde meyve :) yemek yerken sağ kasığımda sanki kıpırtı oluyor batma gibi bir şey onun nedenini anlayamadım bir türlü...hamile olduğunuzu kimlere söylediniz ben annem ablam dışında kimseye sölemedim daha ama herkes sen hamilesin heralde diyor hamile siması var sende diyorlar ama ben inkar ediyorum :)

canım bende hiçbirsey yiyemiyorum ama doktor kendini yemek için zorlama bebegin senden bi şekilde beslenır dedi.benım eşim sagolsun bütün sülalesine söyledi tek cocuk olunca heveslendi heralde:)

çok şükür bebeği de kalp atışlarını da gördük bizde. 7+2 miş, pıtır pıtır hareket ediyo içerde, çok tatlı, Allah herkesin bebeğine hayırlısıyla doğmayı nasip etsin inşallah. istanbuldayım bu arada ben, halkalıdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…