ya ben biraz evham yapıyorum bundan önce 2 kaybım var korkuyorum bi kalbinin attığını duysak gerisi gelicek Allahın izniyle kan pıhtılaşmam var 3 gündür iğne vuruluyorum
canım senınle aynı durumdayız benımde iki kaybım var erken haftalarda.kan pıhtılasması oldugunu ögrendık protein s eksikliği cıktı bende bu gebelıgımde 0,4 claxene basladım ayrıca coraspin kullanıyorum hergun.kalp atıslarını duymak ılk defa nasıp oldu cok şükür Rabbime inşallah senınde öyle olacak....seni cok cok iyi anlıyorum mutlu olamıyorsun sevinç cıglıkları yerıne korkular sureklı senı durtuyor...ınşallah zamanla bunlardan kurtulacagız....
kızlar merhaba herkese mutlu günler diliyorum ben şimdi doktordan geliyorum adetim 4gün geçti bugün.doktor ultrasonla baktı küçücük bir kese var dedi 1 hafta sonra gel tekrar bakalım büyüyüp büyümediğini kontrol edelim dedi büyürse sorun yok büyümezse başımız dertte demektir dedi ben çok korktum şu anda elim ayağım titriyor adetin 4. günü küçükte olsa kese görüldü bu durum normal değilmi napıcamı bilemedim siz bana bi akıl verin yorumlayın normalmi değilmi sizlerde nasıl oldu
bence gayet normal.zaten doktorlar korkutmaktan başka bir işe yaramıyor.bana da dr kese boş görünüyor boş gebelik olabilir demişti ama değilmiş gayet bebk iyi kalbi de atıyor.sırf her hafta gidelim diye ellerinden geleni yapıyorlar.bence çok normal 6.haftada bebek oluşmaya başlar.bence takma kafana üzülme yani
amin canımKIZLAR SLM UZUN BİR SÜREDİR NETE GİREMİYORDUM
BENDE BUGÜN DR GİTTİM VE ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR KALP ATIŞLARINI DUYDUM
RABBİM İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİDE GÖRRÜRÜZZZ
KIZLAR SLM UZUN BİR SÜREDİR NETE GİREMİYORDUM
BENDE BUGÜN DR GİTTİM VE ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR KALP ATIŞLARINI DUYDUM
RABBİM İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZ GÜNLERİDE GÖRRÜRÜZZZ
ya birde doktor son adet tarihimi sordu 5 haftalık dedi ultrasonla bakmadan önce sonra ultrasonla bakınca 4hafta 1 günlük görünyor dedi buda endişelendirdi beni bbuu konu hakkındada bişiler söyleyin
canım takma kafanı bende son adet tarihine baktığımda 7 hafta olarak gözüküyor ama ultrasonda 6haft 1 gün benim dr aşılama yaptı ve geç döllenme saydı onla ilgili sıkıntı yok ben bugün kalp atışlarını duydum düşünsende inşallah 2 hafta sonra görürsün meraklanma
ya birde doktor son adet tarihimi sordu 5 haftalık dedi ultrasonla bakmadan önce sonra ultrasonla bakınca 4hafta 1 günlük görünyor dedi buda endişelendirdi beni bbuu konu hakkındada bişiler söyleyin
yarın benimde doktor randevum var, keseyi göreli 2hafta oldu ama geçen cuma bebeği göremedi doktorum, yarında göremezse başka doktora gidicem ama hala iyi bir doktor bulup karar veremedimmillet kalp atışlarını duymaya başladı, ben daha bebeği göremedim ya...
günaydın kızlar nasılsınız???bir kaç gündür girememiştim..miniklerin kalp atışlarını duyanlarınız olmuş çok sevinidim...duymayanların en kısa zamanda duyması için dua ediyorum..allah hepimize sonuna kadar iyi ve güzel şeyler yaşatsın...benim mide bulantılarım geçti çok nadir oluyor bu ara..sadece yemek yemek istemiyorum içim hiç bir şey almıyor..sadece makarna yiyebiliyorum birde meyve :) yemek yerken sağ kasığımda sanki kıpırtı oluyor batma gibi bir şey onun nedenini anlayamadım bir türlü...hamile olduğunuzu kimlere söylediniz ben annem ablam dışında kimseye sölemedim daha ama herkes sen hamilesin heralde diyor hamile siması var sende diyorlar ama ben inkar ediyorum :)
Allah yardımcın olsun iyi şeyler düşün içini karatma geç gebelik olabilir kimi 6. kimi 7. kimi 8. benim bi arkadaşım 9.haftada duydu kalp atımını korkma yarın doktordan sonra yaz olurmu bize haber ver sen hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?