Temmuz Gebeleri !

Kalp atışlarını duyan arkadaşlar; çok sevindim sizin adınıza. Bende sabırsızlıkla bekliyorum bu anı. Burda böyle güzel haberler alınca da heycanlanıyorum. ALLAH hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada bulantılarınız ne durumda? Bende aynen devam bulantılar.

benim hiç bulantım yok, hatta hamilelik belirtim de yok
kan testi olmasa inanmıcam hamile olduğuma

merhaba bende adet günümden 2 gün önce meraktan betahcg baktırdım 298.27 çıktı senin hcg kaç çıkmıştı korktum ben değerim düşük gb geldi ama adetimin geçmesini beklemedim ben 2 gün önce yaptırdığım için testi çok iyi diyolar sizcede öylemi ???

bende 26 temmuzda öğremdin beta 34,4 ama benim cok düşük sizlere göre ya adetim 3 gün gecikti yarın bi daha yaptırıcam inşaallah değer artar

yok ya düşük değil bence,
ben öğrendiğimde adetime baya vardı 100 çıkmıştı, dün tahmini adet günüm yeni geçmişti, bebişin kesesi görünmeyince tkrar test istedi doktor, 900küsür çıktı.
senin de normal gibi geldi, kendin hcg artışını hesaplayıp öyle gidebilirsin doktora

salı değer 297.27 perşembe günü tam adet günümde gittim doktora betahcgme bakmaya gerek yok şuanda 600 civarıdır dedi ultrasonla bakıp rahim duvarın kalınlaşmış gebelik için kendini hazırlamış dedi haftaya salıya gel kesene bakalım dedi bende biraz korkuyorumda o yüzden soruyorum saol senin yazdıklarına göre değerim gerçekten iyi

iyi düşünelim ki iyi olsun
doktorun rahim duvarının kalınlaştığını görmüş bak ne güzel, alttan mı muayene etti?
benimde doktorun hesabına göre dün hcg değeri 600lerde olmalıydı ama testte 900çıkınca, sağlıklı bir iç gebeliğe benziyor içini ferah tut diyince rahatladım, bianönce keseleri görürüz inşAllah

bana allttan bakmadı karnımdan baktı benim dktrda tahmin etti 600 civarıdır diye ama kan tahlili istemedi gerek yok dedi şaşırdım korkuyorum deyince karnımdan bakıp bilgi verdi salıda kese için çağırdı inşallah görürüz gebeliklerimiz çok yakın birbirine ne güzel

Arkadaşlar az önce doktordan geldik.Bebeğimizi gördük çok şükür kalp atışını izledik ve dinledik.Çok mutlu oldum :) Öncesinde görünmeyebilir demişti.10 gündür dr gidiceğim zamanı bekliyordum stresliydim biraz.çok şükür herşey yolunda...Ultrasonda 6+2 günlük görünüyor adet tarihine göre 6+3 bebişin boyu 5.53 mm çok minik daha.Beslenmeyle ilgili balık yemelisin dedi şuan mevsimi olmadığından bol ceviz ye dedi.Elevit multivitamin yazdı.Ama ben folbiol alıyordum yarım.Acaba ona devam edicek miyim? bu vitaminin içinmde var ama ayrıca folbiole devam mı?heyecndan sormayı unutmuşum. kullanan varsa yorum yapabilirmisiniz? Tatile gidiceğimiz için hamilere özel bi güneş kremi yazdı yüz için adı Solante.havuz yasak denize girebiliriz.1 ay sonra kontrol.Bizden böyle haberler dr gidenler tavsiyeleri paylaşırsak hepimiz için daha ii olur.hepinize sevgiler.öpüyorum

canım elevitin içindede var folic asit doktor gerekli görseydi yazardı ama sen kullanmak istiyorsandakullanabilirsin.ayrıca güzel bi güneş kremı yazmış doktor(ben eczanede calılşıyotdum da ordanbiliorum)

kızlar ya mıdenız ne durumda benım berbat bulanıyor ıkı kılo vermısım.sabahtan aksama kadar yıyebıldığim sadece bır p:26:aket balık kraker oda olmasa bısey yıyemeyecegım...ıyggggggg!

süpper değerlerin benim adetimi 4 gün geçince 296 cıkmıstı :) :2:

Kizlarrr az once test yaptimmm gebeyimmm allahim cok farkli bir duygu allahim olmayanlarada naip etsinn (amin)

kızlar ya mıdenız ne durumda benım berbat bulanıyor ıkı kılo vermısım.sabahtan aksama kadar yıyebıldığim sadece bır p:26:aket balık kraker oda olmasa bısey yıyemeyecegım...ıyggggggg!

ben kac gündür cok kötüyüm canım çıkarıyorum dün acile kaldırdılar açlıktan öleceğim doktor ilaç verdi bulantılar için onu içtim işte biraz fark etti sadece ama dayanolmaz birsey öleceğim yaa yemek yemek istiyorum (

ben de hamileyim. 21 haziran son gördüğüm adetimin ilk günü :)
bugün biraz tedirginim. çünkü iç çamaşırımda kahverengi akıntı ve kasık ağrım var.
doktorumu aradığımda progestan başla dedi. günde 3 kez.
daha önce bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için alınmıştı
riske atmayalım yine de dedi ama büyül ihtimalle yerleşme kanıdır dedi.
çok panik oldum. inşallah düşük değildir.
bu arada hamile olanları kutluyor bekleyenlere de inşallah diyorum

merabalr kızlar bende üç gün önce gittim doktora keseyi gördük ama kalp atışı için erken dedi geç döllenmeymiş son adet tarihim 13 haziran 7. haftamda olmam lazım ama 5. haftan dedi aranızda benim gibi olan varmı?

ben de dün mide hapı içtim öyle birseyler yıyebıldım.aama genede iştahım yok.ben de senın gıbı açım ama agzıma bırsey atayım lokma agzımda buyuyor ıkıcı lokmayı yemeye tahammulum olmuyor...neyse 12.haftaya kadar böyle gıdecekmıs canım ondan sonra rahatız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…