benim hiç bulantım yok, hatta hamilelik belirtim de yok
kan testi olmasa inanmıcam hamile olduğuma
merhaba bende adet günümden 2 gün önce meraktan betahcg baktırdım 298.27 çıktı senin hcg kaç çıkmıştı korktum ben değerim düşük gb geldi ama adetimin geçmesini beklemedim ben 2 gün önce yaptırdığım için testi çok iyi diyolar sizcede öylemi ???
yok ya düşük değil bence,
ben öğrendiğimde adetime baya vardı 100 çıkmıştı, dün tahmini adet günüm yeni geçmişti, bebişin kesesi görünmeyince tkrar test istedi doktor, 900küsür çıktı.
senin de normal gibi geldi, kendin hcg artışını hesaplayıp öyle gidebilirsin doktora
salı değer 297.27 perşembe günü tam adet günümde gittim doktora betahcgme bakmaya gerek yok şuanda 600 civarıdır dedi ultrasonla bakıp rahim duvarın kalınlaşmış gebelik için kendini hazırlamış dedi haftaya salıya gel kesene bakalım dedi bende biraz korkuyorumda o yüzden soruyorum saol senin yazdıklarına göre değerim gerçekten iyi
iyi düşünelim ki iyi olsun
doktorun rahim duvarının kalınlaştığını görmüş bak ne güzel, alttan mı muayene etti?
benimde doktorun hesabına göre dün hcg değeri 600lerde olmalıydı ama testte 900çıkınca, sağlıklı bir iç gebeliğe benziyor içini ferah tut diyince rahatladım, bianönce keseleri görürüz inşAllah
Arkadaşlar az önce doktordan geldik.Bebeğimizi gördük çok şükür kalp atışını izledik ve dinledik.Çok mutlu oldum :) Öncesinde görünmeyebilir demişti.10 gündür dr gidiceğim zamanı bekliyordum stresliydim biraz.çok şükür herşey yolunda...Ultrasonda 6+2 günlük görünüyor adet tarihine göre 6+3 bebişin boyu 5.53 mm çok minik daha.Beslenmeyle ilgili balık yemelisin dedi şuan mevsimi olmadığından bol ceviz ye dedi.Elevit multivitamin yazdı.Ama ben folbiol alıyordum yarım.Acaba ona devam edicek miyim? bu vitaminin içinmde var ama ayrıca folbiole devam mı?heyecndan sormayı unutmuşum. kullanan varsa yorum yapabilirmisiniz? Tatile gidiceğimiz için hamilere özel bi güneş kremi yazdı yüz için adı Solante.havuz yasak denize girebiliriz.1 ay sonra kontrol.Bizden böyle haberler dr gidenler tavsiyeleri paylaşırsak hepimiz için daha ii olur.hepinize sevgiler.öpüyorum
merhaba bende adet günümden 2 gün önce meraktan betahcg baktırdım 298.27 çıktı senin hcg kaç çıkmıştı korktum ben değerim düşük gb geldi ama adetimin geçmesini beklemedim ben 2 gün önce yaptırdığım için testi çok iyi diyolar sizcede öylemi ???
kızlar ya mıdenız ne durumda benım berbat bulanıyor ıkı kılo vermısım.sabahtan aksama kadar yıyebıldığim sadece bır p:26:aket balık kraker oda olmasa bısey yıyemeyecegım...ıyggggggg!
süpper değerlerin benim adetimi 4 gün geçince 296 cıkmıstı :):2:
Kizlarrr az once test yaptimmm gebeyimmmallahim cok farkli bir duygu allahim olmayanlarada naip etsinn (amin)
ben kac gündür cok kötüyüm canım çıkarıyorum dün acile kaldırdılar açlıktan öleceğimdoktor ilaç verdi bulantılar için onu içtim işte biraz fark etti sadece ama dayanolmaz birsey öleceğim yaa yemek yemek istiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?