Temmuz Gebeleri !

ay ay çok sevindim süper bi haber bu Allah bizede nasip etsin inşallah ne güzel bişey bu ya off benim 15 gün nasıl geçicek şimdi ( bende bursa mkpaşada oturuyorum

Kızlar ben 3 gündür hastanede yatıyorum dün çıktım bebeğimin kalp atışlari yavaştı ve kanama gelmeye başlamıştı çok şükür şimdi cook iyi bebeğim kalp atışlari da çok iyi ama çok korktum birşey olacak diye doktorlarda çok ilgilendiler çok memnun kaldım raporluyum yatıyorum şimdi allah kimseye göstermesin

amin canım saol Allah sanada böyle sıkıntılar bidaha yaşatmasın inşallah çok geçmiş olsun

kızlar bende geldim aranıza :)
daha keseyi görmedim ama doktor pazartesi gel görürüz dedi çok heycanlıyım

Canim gecmis olsun cok uzuldum allah bi daha yasatmasin saglikli bir hamilelik dilerim sana ve tum arkadaslara

Herkese selam,

4 yıldır evliyim ve hep prezervatif kullandık yani hiç korunma amaçlı gr ilaç kullanmadım. Bu ay başında 2 temmuz'da adet oldum ve artık bebek istediğimiz için korunmayı bıraktık. Adet olmam gereken tarih 31 temmuzdu fakat geçen Cuma gününden beri adet ağrısı gibi belirtiler olmaya başladı.Gerçi ben daha ilk denememiz olduğundan hiç ümitli değildim. Geçtiğimiz pazar günü kahverengi bir iki damla akıntı oldu acaba dedim. Ama dün gece bir damla kan geldi ve dedim adet oldum bu ay geçti artık yatarken ped koyup yattım. Ama bu arada felaket karnım ağrıyor bildiğiniz gibi değil. Sabah uyandığımda pedde sadece kahverengi 3-5 damla bir şey var ve sabahtan beri minik minik kahverengi damlalar. Ve dayanamadım akşam kan testi yaptırdım. Sonuç 84 pozitif çıktı.

Hikayemi çok uzattım ama paylaşmak istedim... eşim dün geceki bir damla kandan sonra adet olduğumu sanıyor hafta sonu söylemeyi düşünüyorum.

Rabbim inşallah sonuna kadar hayırlısını versin, herkesi bebeğine kavuştursun.

bu arada hala karnım çok ağrıyor, sizce bir sorun olabilir mi ?

Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun çigdemcim yürekler agızda bebeklerımızden haberler beklıyoruz ....herkes gibi şöyle güle oynaya hamilelik gecıremeyecek mıyız ?dikkat et kendıne aman aman ıyı bak canım yorma bunyeyı bol bol yat uyu dınlen...Rabbim melegini sana bagıslasın........

maşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bizde dün gördük kalp atışlarını, çok şükür sağlıklı ama ben çok fenayım. miğde bulantısından ayakta duramıyom, bugün daha fenayım, su içsem kusuyorum sabahtan beri. miğdem boş boş öğürmekten karnımın içleri acıdı

maşallah ne güzel yarın da biz kontrole gideceğiz inşallah saglıklıdır melegim doktor test falan yaptı mı yoksa sadece karından muayene edip bıraktı mı? bi de vitamin ilaç ne verdi?

tesekkur ederım canım yaa...ınsallah sızlerın bebeklerıde saglıklı sihatlıdır.benım daha onceden kan testlerım yapılmıstı troitlere bakıyorlar . karından baktı sadece o kadar canım.decavit yazdı canım vıtamın olarak da..

o fenalıgı sorma mide bulantısından berbat durumdayım kusmuyorum ama butun gun mıdem bulanıyor basım donuyor lokmalar agzımda buyuyor herseyden tiksiniyorum bırsey yıyemıyorum...karnım acccc gezıyom bır ayda 2 kılo verdım.doktor mide bulantısı ıcın ılac verdı faydası mı? eh işte soyle boyle var.eger cok dayanamazsan doktoruna yazdır...

doktorum metpamid diye bir bulantı ilacı verdi ama içtikten sonra onuda kusuyorum ben. hele bugün suyu bile kusuyorum. ne olucak böyle bilmiyorum.

Kızlar şu bulantı ile başa çıkmak için neler yapıyoruz onu da paylaşalım biraz. Ben bütün gün çubuk kraker yiyorum. Bir de bu sabah sarı leblebiyi keşfettim, o da biraz yatıştırdı midemi.

Kızlar şu bulantı ile başa çıkmak için neler yapıyoruz onu da paylaşalım biraz. Ben bütün gün çubuk kraker yiyorum. Bir de bu sabah sarı leblebiyi keşfettim, o da biraz yatıştırdı midemi.

en önemlisi yatmamaya, yatar vaziyette oturmamaya ve sürekli sabit olmayıp elimden geldiğince hareket halinde olmaya çalışıyorum ben, yatıp kalkınca kesinlikle kusuyorum. çubuk kraker işe yaramıyor artık bende, ondan da tiksindim. beyaz leblebi yiyorum arada, sürekli dolaptan soğuk su içiyorum (doktor soğuk şeyler bastırır demişti, hatta enerji versin diye dondurma ye dedi), bide çok kusup halsiz kalınca ve canım yemek görmek istemeyince bikaç tane hurma ya da bitter çikolata yiyorum. bide doktorun verdiği ilacı kullanıyorum ama henüz bir etkisini görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…