çok şükür bebeği de kalp atışlarını da gördük bizde. 7+2 miş, pıtır pıtır hareket ediyo içerde, çok tatlı, Allah herkesin bebeğine hayırlısıyla doğmayı nasip etsin inşallah. istanbuldayım bu arada ben, halkalıdayım.
Kızlar ben 3 gündür hastanede yatıyorum dün çıktım bebeğimin kalp atışlari yavaştı ve kanama gelmeye başlamıştı çok şükür şimdi cook iyi bebeğim kalp atışlari da çok iyi ama çok korktum birşey olacak diye doktorlarda çok ilgilendiler çok memnun kaldım raporluyum yatıyorum şimdi allah kimseye göstermesin
amin canım saol Allah sanada böyle sıkıntılar bidaha yaşatmasın inşallah çok geçmiş olsun
Kızlar ben 3 gündür hastanede yatıyorum dün çıktım bebeğimin kalp atışlari yavaştı ve kanama gelmeye başlamıştı çok şükür şimdi cook iyi bebeğim kalp atışlari da çok iyi ama çok korktum birşey olacak diye doktorlarda çok ilgilendiler çok memnun kaldım raporluyum yatıyorum şimdi allah kimseye göstermesin
Herkese selam,
4 yıldır evliyim ve hep prezervatif kullandık yani hiç korunma amaçlı gr ilaç kullanmadım. Bu ay başında 2 temmuz'da adet oldum ve artık bebek istediğimiz için korunmayı bıraktık. Adet olmam gereken tarih 31 temmuzdu fakat geçen Cuma gününden beri adet ağrısı gibi belirtiler olmaya başladı.Gerçi ben daha ilk denememiz olduğundan hiç ümitli değildim. Geçtiğimiz pazar günü kahverengi bir iki damla akıntı oldu acaba dedim. Ama dün gece bir damla kan geldi ve dedim adet oldum bu ay geçti artık yatarken ped koyup yattım. Ama bu arada felaket karnım ağrıyor bildiğiniz gibi değil. Sabah uyandığımda pedde sadece kahverengi 3-5 damla bir şey var ve sabahtan beri minik minik kahverengi damlalar. Ve dayanamadım akşam kan testi yaptırdım. Sonuç 84 pozitif çıktı.
Hikayemi çok uzattım ama paylaşmak istedim... eşim dün geceki bir damla kandan sonra adet olduğumu sanıyor hafta sonu söylemeyi düşünüyorum.
Rabbim inşallah sonuna kadar hayırlısını versin, herkesi bebeğine kavuştursun.
bu arada hala karnım çok ağrıyor, sizce bir sorun olabilir mi ?[/QU
sen genede temkınlı ol canım hatta bı doktora görünmende ıyı olur sonucta bebegın yerlesmıs ve beta hcg salgılamaya baslamıs bu kahverengı lekeler yerlesme kanaması olmaya bılır. Rabbim Melegini korusun...
maşallah ne güzelyarın da biz kontrole gideceğiz inşallah saglıklıdır melegim doktor test falan yaptı mı yoksa sadece karından muayene edip bıraktı mı? bi de vitamin ilaç ne verdi?
maşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bizde dün gördük kalp atışlarını, çok şükür sağlıklı ama ben çok fenayım. miğde bulantısından ayakta duramıyom, bugün daha fenayım, su içsem kusuyorum sabahtan beri. miğdem boş boş öğürmekten karnımın içleri acıdı
o fenalıgı sorma mide bulantısından berbat durumdayım kusmuyorum ama butun gun mıdem bulanıyor basım donuyor lokmalar agzımda buyuyor herseyden tiksiniyorum bırsey yıyemıyorum...karnım acccc gezıyom bır ayda 2 kılo verdım.doktor mide bulantısı ıcın ılac verdı faydası mı? eh işte soyle boyle var.eger cok dayanamazsan doktoruna yazdır...
Kızlar şu bulantı ile başa çıkmak için neler yapıyoruz onu da paylaşalım biraz. Ben bütün gün çubuk kraker yiyorum. Bir de bu sabah sarı leblebiyi keşfettim, o da biraz yatıştırdı midemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?