Temmuz Gebeleri !

Sağol arkadaşım, inşallah iyi çıkar.

canım tesekkurler emınım senın ikizlerde saglıklı sıhatlı olacaklar.Rabbim evlatlarını sana bagıslasın.su anın tadını cıkar o kadar sanslı bır annesın kı ıkı tane bırden :)masallah stres olma kafana takma..üzme cocuklarımı:)

ben de Temmuz'da hamile kaldım doğum da kısmetse Nisan ayında, hep bahar çocuğu olsun isterdim nasip olacak inşallah :)

sevgili hamişler
benim batım dündü ancak henüz kırmızılar gelmedi. normalde günüm şaşmazdı. bu arada dokununca göğüs ağrım ve de 2-3 gündür bana adet geldiğini zannettiren akıntılarım var ancak idrar testi yaptığımda negatif çıktı. böyle olup da daha sonra hamile olduğunu öğrenenler var mı? biri beni aydınlatsın lütfen:18:

ayy kızlar ne güzel temiz haberlerini almışsınız bakalım inşallah bende yarın gidicem ama hiç vakit geçmiyor bana ahhh İSTİYORUM HER HAFTA GİDİP BEBEĞİMİ GÖREYİM BELKİ HAREKET ETMEYE BAŞLADIĞINDA belki bu kadar görmeye gitmek istemeyeciğim ayyy bir an önce zamanımız dolsun bebeğimizi sağlıklı sıhhatle kucağımıza alalım hep beraber inşallah

merhabalar ben de inşallah nisanın başında ilk kez anne olacağım birazdan doktor randevum var inşallah biraz daha büyümüştür bebeğim. Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucaklamamızı nasip eder...

Ya asıl hareket etmeye başlayınca insan daha çok görmek istiyor.

Bende dün doktora gittim.kızımın erkek kardeşi oluyormuş.Kızdan sonra birde erkek nasıl olcak Allah izin verirse öğreneceğiz.

arkadaşlar slm
bugün tarama testimizi olduk ense kalınlığı ve burn bilgileri iyi çıktı kan verdim oda engeç yarın sabah çıkacak
ayrıca dr um %75 kızın olucak dedi inşallah rabbm kucağımıza almayı nasip eder:)

canım hayırlı olsun bakalım doktorlarımız 13.haftada ne kadar cinsiyetleri tuturabılecekler:)önümüzdeki günlerde netlesir cinsiyetler

evet öncekı sayfada yazıyor...bır kac arkadas yaptırdık sonuclarımızıda aldık

selammmm çalışıyorum işteyimmmmm :))))

bende temmuzla hamiş kalanlardanım kısmetse 24 nisan doğum tarihim olacak inş.Allah isteyen herkese nasip eder inş.

bende 7haftalık hamileyim 4,5yıllık evliyim ilk çocuğum olucak inşallah bu zamana kadar hapla korundum ama hep artık hap içmeyin çocuğunuz olmucak diyenler oldu ben hapı korkudan bıraktım 1 ay sora hamile olduğumu öğrendim yani bu işlerin hapla mapla alası yok yada ben şanslıydım öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum (kendimede) mayıs annesi olucam

Günaydın kızlar, hayırlı haftalar.
Ben bir haftadır izindeydim, kızım ilkokula başladı, geçen haftayı onunla geçirdim.
Sizlerde ortalarda yoksunuz, neler yaptınız, nasılsınız?
Asıl önemli haberi vereyim.Doktor değiştirdim, bebeklerimin ense kalınlığı iyi çıktı ve ikili testim de düşük risk çıktı. Nasıl rahatladım size anlatamam. Bana destek olan, moral veren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür edeiyorum. Meliha özellikle de sana. Nerelerdesin?

cnm kime gidiyosun şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…