içini ferah tutmaya çalış cnm ayrıntılı ultrasonda çıkar sağlıklı ölçüm umudunu kaybetme iyi şeyler düşün iyi olsun ben inanıyorum sorun çıkmıcağına dualarım seninle cnm
Sağol arkadaşım, inşallah iyi çıkar.
canım tesekkurler emınım senın ikizlerde saglıklı sıhatlı olacaklar.Rabbim evlatlarını sana bagıslasın.su anın tadını cıkar o kadar sanslı bır annesın kı ıkı tane bırden :)masallah stres olma kafana takma..üzme cocuklarımı:)
ayy kızlar ne güzel temiz haberlerini almışsınız bakalım inşallah bende yarın gidicem ama hiç vakit geçmiyor bana ahhh İSTİYORUM HER HAFTA GİDİP BEBEĞİMİ GÖREYİM BELKİ HAREKET ETMEYE BAŞLADIĞINDA belki bu kadar görmeye gitmek istemeyeciğim ayyy bir an önce zamanımız dolsun bebeğimizi sağlıklı sıhhatle kucağımıza alalım hep beraber inşallah
arkadaşlar slm
bugün tarama testimizi olduk ense kalınlığı ve burn bilgileri iyi çıktı kan verdim oda engeç yarın sabah çıkacak
ayrıca dr um %75 kızın olucak dedi inşallah rabbm kucağımıza almayı nasip eder:)
Günaydın kızlar iyi haftalar
aranızda çalışanlar varmı_??
Günaydın kızlar, hayırlı haftalar.
Ben bir haftadır izindeydim, kızım ilkokula başladı, geçen haftayı onunla geçirdim.
Sizlerde ortalarda yoksunuz, neler yaptınız, nasılsınız?
Asıl önemli haberi vereyim.Doktor değiştirdim, bebeklerimin ense kalınlığı iyi çıktı ve ikili testim de düşük risk çıktı. Nasıl rahatladım size anlatamam. Bana destek olan, moral veren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür edeiyorum. Meliha özellikle de sana. Nerelerdesin?
cnm kime gidiyosun şimdi?[/QUOT
Aslında ben sana detayları özelden yazmak istiyordum ama mesaj sayım yeterli değil.
Ben ilk önce Nefise hanıma başlamıştım. O bebeklerin ense kalınlığı yüksek diyerek beni detaylı ultrasyona Hüseyin beye yönlendirdi. Hüseyin bey tehlikeli bir şey yok diyerek beni çok rahatlattı. O ara yazmıştım ben sana Hüseyin beye gidiyorum diye. Sonra da ona devam ettim işte. Benimkiler ikiz olunca doktor konusunda çok tereddüt yaşadım. Nefise bana her gittiğimde olumsuz birşey söyleyerek çok stres yaşattı.İlk gidişim olumlu olmuştu ama devamı olmadı.Hüsyin bey problem yok deyince belki de psikolojik olarak iyi geldi ve güvendim ve devam ediyorum şimdilik.Ama yine de bilmiyorum.
Çok detay yazdım ama umarım kafanı şişirmemişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?