kızlar çarşamba hcg 317 ydi bugün tekrar yaptırdık ve 816 çıktı 2,5 katı artmış :) doktorumuz sonuç çok iyi pazartesi gel keseye bakalım dedi inşallah ufaklığımızın kesesini görcez
Slm temmuzun yeni anne adayları...
Ben de 1.5 sene bekleyişin ardından hiç ummadığım bi anda hamile olduğumu öğrendim çoook mutluyum..Bu topiğin açılış gününde yani 10 temmuzda öğrendim ben de hamiş olduğumu..İnş bebişlerimiz sağlıkla göbişlerimizde büyürler..salı günü verdiğim ilk kan testinde değer 72 çıkmıştı dr daha çok yeni 2 gün sonra tekrar bak kan testine dedi..busefer 144 çıktı değerim iyi dedi dr.. haftaya gel keseyi görürüz dedi bakalım perşembeyi iple çekiyorum inş hiç bir sorun yoktur da keseyi görebilirmmm((
ay canım masallah süper artmıs betahcg hadı bakalım hayırlısı pazartesı guzel haberlerını beklıyoruz.ben de dun yaptırdım ama daha sonucu alamadım bugun öğleden sonra alacagım inşallah benımde senınkı gıbı artmıstır:)
canım sıkkın betahcg 153 cıktı.bılemıyorum makınelerı bozuktu dogru olcmemıste olabılır.yada gene gebelıgımde sıkıntı yasıyorum...moralım bozuldu dualarınızı eksık etmeyın ....sabahtan beride bulantım devam edıyor.kızlar siz ne durumdasınız...
daha önceki değerin neydi peki canım
pazartesi günü 44 tü carsamba 125 cuma 153 cıktı canım.....
pazartesi günü 44 tü carsamba 125 cuma 153 cıktı canım.....
kızlar ya ben bişey sorcam ama kusuruma bakmayın.İnternette araştırdım çoğunluk bişey olmaz diyor ama hamileyken ilişkide korunmak gerekiyor mu bikaç yerde spermler rahim duvarını kasıp düşüğe sebep oluyor diye okudum ama doktorlar filan yok öyle birşey yazmışlar.Nasıl olcak bu iş? :44:
benim bildiğim kadarıyla spermde bulunan bir madde bebeğin bulunduğu ortama zarar veriyor yani düşüğe neden oluyor ayrıca cinsel birleşme yaparsan rahim kasların kasılacağı için düşük tehlikesi oluyor bu yüzden yasaklıyor doktorlar bana doktorum böyle söyledi ve cinsel ilişki yasak dedi bana canım
hadi yapeki sende düşük tehlikesi var mıydı?
Herkese hayırlı ugurlu olsun arkadaslar .bakalım temmuzda kımler hamileee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?