Temmuz Gebeleri !

Slm temmuzun yeni anne adayları...
Ben de 1.5 sene bekleyişin ardından hiç ummadığım bi anda hamile olduğumu öğrendim çoook mutluyum..Bu topiğin açılış gününde yani 10 temmuzda öğrendim ben de hamiş olduğumu..İnş bebişlerimiz sağlıkla göbişlerimizde büyürler..salı günü verdiğim ilk kan testinde değer 72 çıkmıştı dr daha çok yeni 2 gün sonra tekrar bak kan testine dedi..busefer 144 çıktı değerim iyi dedi dr.. haftaya gel keseyi görürüz dedi bakalım perşembeyi iple çekiyorum inş hiç bir sorun yoktur da keseyi görebilirmmm((

arzu aramızda 1 gün var hadi bakalım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
kızlar çarşamba hcg 317 ydi bugün tekrar yaptırdık ve 816 çıktı 2,5 katı artmış :) doktorumuz sonuç çok iyi pazartesi gel keseye bakalım dedi inşallah ufaklığımızın kesesini görcez

ay canım masallah süper artmıs betahcg hadı bakalım hayırlısı pazartesı guzel haberlerını beklıyoruz.ben de dun yaptırdım ama daha sonucu alamadım bugun öğleden sonra alacagım inşallah benımde senınkı gıbı artmıstır:)

canım bebegın hayırlı ugurlu olsun.sende bebegin gelişim takvimini yapsana:)

Çok sağol tatlım inş seninki de artmıştır :) eve gelir gelmez yazarım ben durumu sen de haber vermeyi unutma

canım sıkkın betahcg 153 cıktı.bılemıyorum makınelerı bozuktu dogru olcmemıste olabılır.yada gene gebelıgımde sıkıntı yasıyorum...moralım bozuldu dualarınızı eksık etmeyın ....sabahtan beride bulantım devam edıyor.kızlar siz ne durumdasınız...

daha önceki değerin neydi peki canım

pazartesi günü 44 tü carsamba 125 cuma 153 cıktı canım.....

tatlım çarşamba nerdeyse 3 katı artmış ondan cuma böyle çıkmış olabilir.Doktoruna söyledin mi?2 katı diye hesaplarsak pazartesi 44 çarşamba 88 cuma 176 gibi değerler olması lazım cuma değeri aslında olması gerekene yakın.

pazartesi günü 44 tü carsamba 125 cuma 153 cıktı canım.....

aslında çok düşük değil canım bence moralini bozma kasıklarında ve belinde çok fazla sancı yoksa bir sorun olmaz allahın izniyle.bende bir düşük yaptım şimdi pamuk üstünde tutuyorum kendimi ve bebişimi Allahım korur bebeklerimizi hiç canını sıkma bence moral çok önemli ben takmıyorum hiç şimdi

kızlar ya ben bişey sorcam ama kusuruma bakmayın.İnternette araştırdım çoğunluk bişey olmaz diyor ama hamileyken ilişkide korunmak gerekiyor mu bikaç yerde spermler rahim duvarını kasıp düşüğe sebep oluyor diye okudum ama doktorlar filan yok öyle birşey yazmışlar.Nasıl olcak bu iş? :44:

benim bildiğim kadarıyla spermde bulunan bir madde bebeğin bulunduğu ortama zarar veriyor yani düşüğe neden oluyor ayrıca cinsel birleşme yaparsan rahim kasların kasılacağı için düşük tehlikesi oluyor bu yüzden yasaklıyor doktorlar bana doktorum böyle söyledi ve cinsel ilişki yasak dedi bana canım

hadi ya peki sende düşük tehlikesi var mıydı?

ıyı aks herkese . benım bı sorum olacaktı da sanırım 3 gun once yumurtlamam oldu belırtıler ogle gosterıyordu en azından ıkı gundur de ara ara karnımda cok hafıf agrı oldu bugun de sırtım agrıyo acaba hamıle kalmıs olabılır mıyımaynı seylerı yasayan varsa benı bılgılendırırse sevınırım bıde dollenme olduktan sonra kacıncı gun bebek rahım duvarına tutunuyo bana yazar mısınız
:18:

Kızlar sagolun ya moral vermeye calısmıssınız Allah razı olsun.umarım dedıgınız gıbıdır.ben ıkı düşükten sonra hamıle kaldım bırı mart bırı mayıstı dusuk tarıhlerım.bırsey yolunda gıttımı hep oyle devam edıyor gıtmedı mı işte aksilik peşini bırakmıyor insanın.mide bulantılarım devam edıyor bu iyi birsey bethcgnın yukseldıgını gösterir.mide bulantılarım için ilaç var ama içmiyorum bebegımın benımle oldugunu bılıyorum mıdem bulandıkca.cok zor Allah kımseye yasatmasın moral önemlı ama su an dıplerde moralim .betahcgye baktırmaktan nefret edıyorum ama caresizim....Rabbim cenneteki iki meleğimi kafi gör bebegimi bana bagışla............

bende hamileyim.. adetime 5 gun kala kan testi yaptırdım 0.1 cıkmıstı. bugun adet gunum dun idrar testi yaptım 2 çizgi.Kurban olduğum Allah'ım her isteyene ver.

kızlarrrrrrr dualarınızı esırgemeyın ..........bugun sabah devlet hastanesıne betahcg baktırmaya gıttım sonucumu aldım hemen 807 cıktı SAT'a göre bugun 34 günlük hamıleyım . cuma günü özelde baktırdıgım düşük cıkmıstı ama adamların makınelerınde arıza vardı sanırım o yuzden cıkması gerekenden düşük cıkmıs olabılır.ya da kese saglıklı degılse bırden de beta hcg artmıs olabılır.şaşkınımmmmmm salı günü muhtemeen tekrar baktıracagım.normalde hesaplarıma göre bugün 500lerde olması gerekıyordu 807 cok cok iyi bır rakam 2.5 katı cıkmış...ayyyyyyy kafam cok karısık ne olacak benım halım şimdi ...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…