Temmuz hamilelik bekleyenler

Ben de önümüzdeki hafta tatile gideceğim
İlacı bıraktıktan ne kadar sonra regli geliyor onu öğreneceğim
Belki birkaç gün daha içerim ilacı
Muhtemelen Femara ve Ovitrelle ile devam ederim ağustos ayında da
Rahim filmi çektirme düşüncem de var
Film çekilen ay tedavi devam edebiliyor mu tam bilmiyorum
Benim hap ile 5. ayım, iğne ile 4. ayım olacak ağustos
Sürekli negatif görmek çok büyük hayal kırıklığı
İnşallah artık hepimiz pozitifleri görelim canım

Canım doktorun rahim filmini en başında istemedi mi? Ya da istemediyse neden istemedi acaba bazilari hemen istiyormuş. Benden istemedi kimyasal yaşadığım için. Yoksa ben özele gitmedeki amacım rahim filmiydi.. ben daha başındayım o zaman bu ilacın. Bende endişe duyuyordum yarım kalmış gibi oluyor bu tedavi diyodum. Sen 5.aydir devam ediyosan benimde daha vardır diye düşünüyorum. İnşallah seninde benimde Ağustos ayında yüzümüz güler.. doktora söylerim artık geldiğimizde başlarız diye. Napim zaten bayağı umutlanmistim doktor banal letu verip bir iki aydan sen hamile kalırsın diyince ama şimdi tüm umutlarım yıkıldı sandı Sabahki testlerden sonra. Ne kadar ugrassamda rabbim vericek vakti geldiğinde

Doktorum tüplerde sorun olması için ameliyat, enfeksiyon gibi durumların yaşanması gerekiyor dedi
Rahimde doğuştan şekil bozukluğu da olabiliyor ama tüplerde ve rahimde kolay kolay sorun olmaz diye tedaviye başlamadan film çektirmemi istemedi çünkü film çektirmek stresli bir olay
İnşallah ağustos beklediğimiz ay olsun canım
Negatif görünce baya hayal kırıklığı oluyor ama yapacak bir şey yok, olana kadar devam edeceğiz

herkese söyledim burada sat 22 haziran. Yumurtlamam 6-9 temmuz arası muhtemelen 8i. dpo 16da öğrendim ben. 21 temmuzda testlerim negatifti 24ünde incecik silik çizgiyle öğrendim hcg 71di

Benim ilk aşılama negatif sonuçlandı kızlar. Bugün adetimin 4.günü, aşılama için doktora gittim tekrar. Bende folikül kisti oluştuğu için işlem yapamayacağını söyledi. Gerçekten bu kadar kontrol edemediğim başka bir süreç hatırlamıyorum.

Anladım canım mantıklı da yani... Hayırlısı olsun gerçekten öyle rahim filmi diye insanin aklına geldiği an bile stres yaratıyor Allah'ım ona gerek kalmadan Gebelik nasip etsin inşallah.. yeni döngü yeni umutlar diyelim napalim

Canım hayırlısı olsun. Negatif görmek gerçekten çok yıpratıcı ama bebişlerin doğacağı gün de saat de bellidir elbet..
Rahim filmiyle ilgili deneyimimi paylaşmak istedim ben. Genellikle anesteziyle yapılan bir işlem diye duymuştum. Bana üniversite hastanesi anestezi uygulamayacağını söyleyince çok korkmuştum, ağrı eşiğim çok düşüktür benim. Fakat hiç anlatıldığı gibi korkunç bir şey değil. Hiçbir şey okuyup öğrenmeden gitseydim daha rahat atlatırdım süreci diye düşünüyorum. Spekulum yerleştirip ilaç verdiler, o esnada da çekim yaptılar o kadar. İlaç verilirken çok hafif regl sancısı gibi bir sancı oldu anlık. Yeterince stresimiz var, bir de kötü deneyimleri normalleştirmeyelim derim.

Geçmiş olsun canım, hiç belirti var mıydı kistin için hani ağrı, sancı, batma vs gibi? Ben de pazar regl oldum, ilk aşılamam başarısız oldu salı sabahına çağırdı doktorum bakalım biz ne yapacağız?

Bir de tedavi vs verdi mi kist için yoksa reglle geçmesini mi bekleyecek?

herkese söyledim burada sat 22 haziran. Yumurtlamam 6-9 temmuz arası muhtemelen 8i. dpo 16da öğrendim ben. 21 temmuzda testlerim negatifti 24ünde incecik silik çizgiyle öğrendim hcg 71di

Sağlıkla kucağına al canım
Ben bugün tekrar kan verdim <1.20 çıktı
Kesin yok yani bu ay
Ağustos ayında olur artık inşallah

Bugün de kan sonucum negatif çıktı canım
Ağustosta da Femara ve Ovitrelle ile deneyeceğim
Yine olmazsa eylülde rahim filmi çektireceğim
İnşallah dediğin gibi gerek kalmadan Allah nasip eder

Evet canım, Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak
Rabbim tez vakitte hepimize sağlıklı evlat versin inşallah
Her ay hayal kırıklığı yaşamak artık çok ağır gelmeye başladı
Rahim filmi için dayanılmayacak kadar şiddetli bir ağrı değil diyen çok okudum ben de canım ama yine de rahim filmi çektirme düşüncesi insanı geriyor
Benim iğne fobim var
İğne kullanmasalar bile aleti görünce muhtemelen çok gerilirim
Başta normal çektirim diyordum ama sanırım anestezili çektireceğim gerekirse
İnşallah gerek kalmaz da

Benim de öyle, gonalf ve otrivelle ın iğne olduğunu gördüğümde tansiyonum düşmüştü yani ben rahim filmi çektirdiğimde neden bu kadar abartıldığını anlayamadım ama yine de en konforlu nasıl hissedeceğini en iyi sen bilirsin beni rahim filminin sonucunu doktora gösterene kadarki süreç çok tüketmişti, sorun ne acaba diye düşünmekten..
Kendiliğinden kolayca hamile kalan insanlar aşırı şanslılarmış

Ya alt karında gerginlik, sık idrar vs böyle tuhaflıklar vardı ama otrivelle'in yan etkisiymiş onlar sanırım. Başka farklı bi şey yaşamadım kistin varlığına dair. Ağrı, sancı, lekelenme filan olmadı. Doktor eğer tüp bebek sürecinde olsaydık onu vakumlayabilirdik ama aşılamada buna gerek yok, bekleyelim regl olunca gelirsin dedi . Çok olağan bi durummuş bu follikül kisti, söylediğine göre. Ama neden oluyo vs bilmiyorum

Geçmiş olsun bu arada. Benim doktor, aşılama tutmuyo diye üzülmeyin tutması şans zaten diyo siz de görüşün bakalım doktorla, sizin süreç nasıl ilerleyecek? Benim reglim cuma oldu, 4.güne kaldı diye dert ediyodum, meğer zaten kist oluşmuş o yüzden tedaviye devam edemeyecskmişiz. Ben biraz hayal kırıklığıyla karışık süreci Allah'a havale ediyorum galiba, başka türlü idare etmek zor görünüyor. Daha öngöremediğim ne sorunlar çıkacak karşıms allah bilir

Bugün de kan sonucum negatif çıktı canım
Ağustosta da Femara ve Ovitrelle ile deneyeceğim
Yine olmazsa eylülde rahim filmi çektireceğim
İnşallah dediğin gibi gerek kalmadan Allah nasip eder
Sağlık olsun canım benim skma canını elbet bir gün olacak Allah'ın izniyle

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, gerçekten çok kontrol dışı bir süreç. biz yeni tedaviye başlayacağız bugün ilacımı yazdı doktor 5. gün başlayacağım ama bu arada saçma bir şekilde yaşanan iletişim kopukluğuyla geçen ayki ilacımı yanlış kullandığımı fark ettik. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplayıp dikkat ederken böyle bir şey yaşanmış olması çok sinirimi bozdu ama demek ki böyle olması gerekiyormuş. bazen hayırlısı böyleymiş diyebilmek gerekiyor, umarım yorulmadan bunalmadan kavuşuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…