Temmuz hamilelik bekleyenler

Ayyy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün hayırla kucağınıza alın inşallah hangi testleri yaptınız ve bekirtileriniz neydi acaba

Ayyy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün hayırla kucağınıza alın inşallah hangi testleri yaptınız ve bekirtileriniz neydi acaba
inşallah yarınki testle güzel artış görürüm isteyen herkese nasip olsun. ben internetten çoklu olarak laboquick , prodoctor ve awox almıştım. her denemede hepsinden yapıyordum. Yine 3ü ile öğrendim dün. Belirtimde regl belirtisi dışında bel ağrım vardı normalde olmazdı. ve sağ kasığımda bıçak saplanması oluyodu. göğüslerimdeki nokta nokta pütürcükler belirginleşti. Baş dönmem biraz arttı ve kalbimde hızlanma hissettim

Artışlarınızda hızlanır kalp atışlarını da duyduğunuzu paylaşırsınız inşallah bize de dua edin

Merhaba
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Normalde dün ya da bugün regli olmam gerekiyor ama olmadım hala
Olacak gibi de değilim
Sabah doktorumla konuştum
Bu ay bebek tutunsun diye ilk defa Progestan içiyorum
O da gecikme yapabiliyormuş
Pazartesiye kadar bekle, pazartesi kan ver dedi
Negatif çıkarsa ona göre hapı bırakacağız
Şu an bebekten mi haptan mı gecikiyorum bilmiyorum

İnşallah bebiştendir, amin

Ay arkadaşlar bende bu ayı değerlendirmek istiyorum bitmeden. Bebek planım mevcut ama .Dişim çok ağrı yaptı ve kanal tedavi sürecine girdi bir hafta içinde 4 seansa gittim ve malesef yapılamadı ve yarın dişim çekilip implant yapılacak . Seanslarda aldığım lokal anesteziler ve yarından itibaren implant içinde bir hafta antibiyotik kullanacagım (Gebeliğe uygun bişey isteyeceğim). Bir kaç gün içinde yumurtam çatlayacak ovülasyonum olacak onu değerlendirsem sıkıntı yaşarmıyım yada beklemelimiyim? Sizlerden ön bilgi almak istedim zor bir sürecten geçtim. Artık beklemek istemiyorum. Tutarsa devam ederiz tutmazsa sonraki ay bidaha denerim diye düşünüyorum. Cevap verirseniz çok memnun olurum.

Merhaba, ben bir sorun olacağını sanmıyorum. dişçiye gittiğinizde doktora belirtin o şekilde işlem yapılsın

Sonucunuz ne oldu? Bat tarihiniz geldi İnşallah pozitiftir

Kızlar size bir sorum olacak 10 aydır bebek istiyoruz. 2 ay öncesine kadar ovulasyon dönemini de regl dönemini de belirtilerle anlayabiliyorum. Yumurtlama döneminde aşırı akıntı kasık sancısı göğüs hassasiyetim olurdu. Regl olmadan 1 hafta öncesi de aynı şekilde göğüs hassasiyeti kasık krampları ve bel ağrısı olur regl olacağımı anlardım. Afedersiniz ama reglim yoğun ve pıhtılı gelirdi. Son zamanlarda göğüs hassasiyeti dahil hiçbiri yok. Reglim de gayet duru geliyor. Sanki azalma da var. Daha önce yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Kızlar pcosum ben adetim tahmini 23 tem falandı erken geç olabilir tabi duzensilik oluyor.. kaset test yapıyorum 3 gündür hep silik çizgi sürekli silik görüpte hamile kalan varmı acaba az koyulsun falan diye merak ediyorum yapıyorum ama hep aynı koyulukta yarın kan testi vericem ama sizinle paylaşmak istedim

Merhaba hangi markaları denediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…