İnşallah bu ay olur da başka beklemeye gerek kalmaz ya can sıkıcı süreç hemen olur sanmıştımİnşallah tez vakitte olur sizinde... Bende 9.ayimda kimyasal gebelik yaşamıştım şuan bir yılı geçirdim.. bir iki ay daha deneyip yeniden gidebilirsiniz doktora ben artık daha fazla gecikmek istemiyorum devlet hep bir yıl bekle demişti normal demişti pişman oldum beklemeye de çok gerek yokmuş
Ayy amin canım benim o kadar güzel yazmışsın ki haklısın tabiki.. bende bu pcos olayına önceleri takılmıştım kendim sordum pcos muyum diye hayır hormonların çok iyi hormonal bişey yok sadece pcos görüntüsü var çok hafif dedi. Bilemiyorum bende nasıl bir ilerleme olur hayirlisi olsun inşallah hepimiz için inşallah dediğin gibi rabbim aratmasınStres her şeyi olumsuz etkiliyor
Zor ama bu konuları düşünmemek lazım
Ben bu süreçte stresli değilim canım
Eşim çok araştırıyor, sorguluyor
Doktorum ona konuşma yasağı getirdi bu ay o yüzden o da çok konuşmadı bu konular hakkında
Pkos olduğum için detaylı baktırmak zorundayım
Pkos’tan kaynaklı minik minik bir sürü yumurtam olduğu için büyüme oldu mu, kaç tanesi büyüdü diye kontrol edilmesi gerekiyor
Büyümezse zaten döllenme de olmuyor
Yumurta büyüdüğünde de iğne olmak zorundayım çünkü progesteronum normalde çok düşük
Yumurta çatlamazsa kiste dönüşebilir o yüzden iğne vurulduktan sonra da kontrol ettirmek zorundayım yani benim hap kullanayım yumurtam büyüsün sonra bir daha doktora gitmeyeyim kendi kendine çatlasın döllensin gibi hareket etme şansım yok maalesef ki zaten dediğim gibi öyle bir şey de istemem
Öyle daha çok aklıma takılır çünkü karnımızın içinde neler oluyor görmüyoruz daha kötü sonuçlar olabilir
En azından böyle her şeyin sağlıklı ilerlediğini görüyorum
Hap içmeye, iğne vurulmaya, doktor kontrollerine alıştım ama artık gündemim sadece bunlar olsun istemiyorum
Hayatımı yaşamak istiyorum
İnşallah Allah daha fazla arattırmaz
Bende öyle hemen olur sanarak 3 yıl gebelik düşünmedim nasıl olsa olur dedim rabbim aratmasında inşallah nasip olur hayırlısıyla hepimizeİnşallah bu ay olur da başka beklemeye gerek kalmaz ya can sıkıcı süreç hemen olur sanmıştım
Hah ben de bekledim keşke beklemeseydim dedim ama Allah aratmasın olmaması da sınavmış bilemedim bu ay müjdeleri verelim birbirimize Tek sıkıntı catlamayı değerlendiremedimBende öyle hemen olur sanarak 3 yıl gebelik düşünmedim nasıl olsa olur dedim rabbim aratmasında inşallah nasip olur hayırlısıyla hepimize
Amin amin inşallahHah ben de bekledim keşke beklemeseydim dedim ama Allah aratmasın olmaması da sınavmış bilemedim bu ay müjdeleri verelim birbirimize Tek sıkıntı catlamayı değerlendiremedim
Amin belirti yaşarsam yazarımAmin amin inşallahona takılma olduktan sonra tek ilişki yetiyor rabbim nasip etsin
bende bekliyorum bat 30 temmuzBekleyelim tabii
Burada bizi anlayan, aynı süreçte olan kişilerle konuşmak iyi geliyor
Ayy amin canım benim o kadar güzel yazmışsın ki haklısın tabiki.. bende bu pcos olayına önceleri takılmıştım kendim sordum pcos muyum diye hayır hormonların çok iyi hormonal bişey yok sadece pcos görüntüsü var çok hafif dedi. Bilemiyorum bende nasıl bir ilerleme olur hayirlisi olsun inşallah hepimiz için inşallah dediğin gibi rabbim aratmasın
bende bekliyorum bat 30 temmuz
inşallah canım :)Hepimiz pozitif sonuçları paylaşalım inşallah bu ay
Merhaba6 aydır deniyoruz bizde bu ay ilk kez ovülasyon testi ile takip ettim 16 yumurtlama 17 çatlama 12-13 16-17-19 değerlendirdik bu ay çok umutluyum en erken ne zaman test yapmalıyım sizce ? Umarım bu ay herkesten pozitif sonuçlar alırız
Tabiki canım inşallah rabbim güzel günler göstersinEn doğru, en verimli süreç neyse o şekilde ilerlersin inşallah canım
Herkesin bedeni farklı o yüzden süreçler de farklı oluyor, doktorlar da farklı ilerliyor
Kimse vakit kaybı yaşamasın inşallah
Oo maşallah canım duymuştum zaten gebelik için yüksek çıkması lzımmış.. vallahi sevindimmm inşallah gebeliktir amiinnProgesteron değerim 40.3 çıktı canımcansin001
Hamilelerde görülen değer ama tabii gebelik var mı diye bilgi vermiyor bu değer
Bu ay iki yumurta çatlamıştı o yüzden yüksek çıkmış olabilir ya da 11 Temmuz’dan beri Progestan 200 mg kullanıyorum o yüzden yüksek çıkmış olabilir dedi doktorum
Yüksek çıkması iyi dedi
Oo maşallah canım duymuştum zaten gebelik için yüksek çıkması lzımmış.. vallahi sevindimmm inşallah gebeliktir amiinn
Dileğin gerçekleşir inşallahAyy kızlarrr konuyu açtım unutmuşum buralara uğramayaa sonucu çok merak ediyorum açıkcası bugüne kadar yaşadığım her belirtiyi not alıyorum bilmiyorum belkide kendimi çok dinliyorum sizinlede hikayemi paylaşmak istiyorum 1 oğlum var 6 yaşına giricek artık kendimi bedenen ve duygusal anlamda ikinci bebeğe çok hazır hisediyorum fakat eşim 1 2 sene erteleme fikrindedi bende çok istediğim için hep dua ediyordum allahım eşimin kalbini yumuşatsın diğe neyse eğer ki bu ay yani temmuz ayında hamile kalırsam bebeğim eşimin doğum ayında olma imkanı var yani nissanda oğlumla ben aralıkta doğmayız 7 gün arayla be ikinci bebeğimizi hep eşimle aynı ayda olmasını istemiştim bilmiyorum nasıl oldu ama bildiğim şey allahın izniyle eşime bu ay sadece şunu söylemiştim yumurtlamama henüz 3 gün var 1 kez değerlendirelimi dedim ve tamam dedi yani bu duruma baya yatkın oldu birden ben inanıyorumki eşimin kalbini ısıtan allah duamı kabul etmiştir ve bu ay hamile kalıcama bi inanç var içimde
Benim sizden üç gün sonra beraber bekleyelim ki insan yanına böyle durumlarda yoldaş arıyor. Bizi en iyi biz anlarızbende bekliyorum bat 30 temmuz
Öyle ya inşallah sağlıkla kolaylıkla gebelik haberi alırızBenim sizden üç gün sonra beraber bekleyelim ki insan yanına böyle durumlarda yoldaş arıyor. Bizi en iyi biz anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?