- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Aç mısın kiAy test yapsam mı ki ya
Evet açım ama su içtim mi içmedim mi hatırlamıyorumAç mısın ki
Alemsin:) sen çıkmayacakmış gibi yap yarında yaparız:)Evet açım ama su içtim mi içmedim mi hatırlamıyorum
Ay evet yapayım ya sürekli düşünmekten iyidir valla..Alemsin:) sen çıkmayacakmış gibi yap yarında yaparız:)
Bende bekliyorumBekliyorum
Bende bekliyorum
Ay inş kuzumm inşşşş:) resim atsana ben çektim pekgörünmüyor diye atmadım umudumuz hala var:)))Çift ama çok silik
Aynen canım ya benim hiç umudum kalmadı valla.. bu ayda tutmadıYa böyle silik çıkıp sonra adet olanları okuyunca zerre sevineniyorum
A dan Z ye aynıyız seninleAynen canım ya benim hiç umudum kalmadı valla.. bu ayda tutmadı
Yarın yapalım tekrar yarın yine silik olursa sevinelim :)))
Bu testler artık midemi bulandırmaya başladıA dan Z ye aynıyız seninle
Aynennnnnnnnnnn öyle:))Bu testler artık midemi bulandırmaya başladı
Insallah yarın da böyle çıkar her türlü silikte olsa razıyım valla
Kız bugün çıktı yarın ve pazar günü de çıkarsa p.tesi doğru kan testine Allah nasip ederse inşallah..
Ayyy bi umut işte böyle bekliyoruz bi an önce yarın olsa bari bu sefer ilk idrarla yapıcam...Aynennnnnnnnnnn öyle:))
Sanki adet olacam yarın çift çizgi çıkar inş yaa sanki çıkmayacak bu uyduruk şeye güvenmiyorumAyyy bi umut işte böyle bekliyoruz bi an önce yarın olsa bari bu sefer ilk idrarla yapıcam...
Aynen ya valla bende hiç güvenmiyorumSanki adet olacam yarın çift çizgi çıkar inş yaa sanki çıkmayacak bu uyduruk şeye güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?