Ayy niye bu kadar umutsuz oldun bi anda ya at şöyle kötü düşünceleri kafandan ya ben birazdan alıyorum testi 4 tane alıcam...Soğan kürü prolaktini mi yükseltiyor
Of napacağımı şaştım yeminle bıktım usandım şuan göğüslerim öyle bir dolmuş ki iki çocuk emzirebilirim heralde inş zararı olmaz
Yarına az kaldı ama heyecanım gitti beklemiyorum inanki ama bugün test alacam
Farklı eczaneden al bari benim misafirlerim var inş test alabilirimAyy niye bu kadar umutsuz oldun bi anda ya at şöyle kötü düşünceleri kafandan ya ben birazdan alıyorum testi 4 tane alıcam...
Sürekli sürekli utanır oldum test almaya...
Zaten her gittiğimde çok alıyorum sürekli girmemek için...
Aynen canım öyle yapıyorum zaten evimin tam karşısında var eczane ama sürekli gidiyorum diye ordan almaz oldumFarklı eczaneden al bari benim misafirlerim var inş test alabilirim
Aynen kuzum prolaktinin sinirdayda hic yapma ama dusukse denemeye deger neler denemedik ki :)) hadi yarin buyuk gun bakalim ne cikcak testlerdeCanım ama kullanan herkes hamile kalıyor değerlerini bilmesi gerekiyor tabi bunu yapmak isteyenler...
Ayrı zamandada olabilir bence ve benimde 3-4 gün rahat sürdü akıntımKizlar bu arada benim bu ay 4 tane yumurtam olusmustu ve hafta basindan beri yumurtlama akintim hep var bunlar ayri ayri zamanlarda mi catliyor
Olabilir yada çatlamak üzeredir 16 mm az değil çünkü 2-3 günde gelişip çatlayabilir belki de dediğim gibi çatlamak üzeredir günleri değerlendirinkızlar ben doktora pazartesi gittim sabahta şeffaf ve uzayan akıntım olmuştu ( pazar günü de ovulasyon koyuydu) . Doktor yumurtlamış olabilirsin sıvı var rahımde dedi 2 tanede 16 mm yumurtan var dedi bugun sabah bıraz ağrım oldu bacaklarım da ağrıdı biraz pek akıntı yok ama o 16 mm olanlar çatlamış olabilir mi yani 2.ye yumurtlamış olabilirmiyim sizce?
Ben pazar-pazartesi diğer yumurtamın çatladığını düşünüyorum ama bugun de adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım oldu göğüslerim de çok hassas 3-4 gündür.. Adetime baya var daha..Olabilir yada çatlamak üzeredir 16 mm az değil çünkü 2-3 günde gelişip çatlayabilir belki de dediğim gibi çatlamak üzeredir günleri değerlendirin
Canım hiç bilmiyorumm ki ctesi günü gideceğim yani doktor artık ne uygun görürse. Ama isterim çatlama iğnesi yapmayi. Bakalım ne olacak. Sen yaptırdın mı yoksa canım? Kaç senelik evlisinHadi inşallah faydasını görürüz canım benim...
Sende mi çatlatma iğnesi vurduracaksin
Inşallah canım benim sende durumlar ne ??Aynen kuzum prolaktinin sinirdayda hic yapma ama dusukse denemeye deger neler denemedik ki :)) hadi yarin buyuk gun bakalim ne cikcak testlerde
Evet canım ben geçen ay ilk kez başladım tedaviye 10 tane merional yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi yaptırdım ama sonuç negatif..Canım hiç bilmiyorumm ki ctesi günü gideceğim yani doktor artık ne uygun görürse. Ama isterim çatlama iğnesi yapmayi. Bakalım ne olacak. Sen yaptırdın mı yoksa canım? Kaç senelik evlisin
Yok kız niye kızayımBenbirdost kız ben hala test alamadım misafirden akşam nöbetçi ecz den mi alsam yada sabretsem cumt mi yapsam bana kızarmısın :))
Cumt yapalım mı garanti olsun:)Yok kız niye kızayım
Müsait değilsen sorun değil canım eğer aklına çok yapılıyorsa bugün al yarın yaparız ama bir gün daha bekleyelim dersen beklerim ben :))))
2 gün boyunca yaptım zaten sıkıldım birazdan alıcam eve gidiyorum şuan...
bende 3 yıllık evliyim canım. Pozitif derken yunurtlama testleri ile mi baktın tam anlayamadım? İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeEvet canım ben geçen ay ilk kez başladım tedaviye 10 tane merional yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi yaptırdım ama sonuç negatif..
Bu ay da klomen ve çatlatma iğnesi oldum...
Bugün 10.cu günüm 8.ve9.cu günler pozitifti bugün yapmadım yarın yapıcam..
4 yıllık evliyim.. sen ne kadar oldu evleneli??
26 temmuz büyük ihtimalle benim ama çatladığı zamanı bildiğimiz için acele ediyoruz hayırlısı olsunKızlar bat ne zaman sizin normalde? Bence acele etmeyin ya batın geçmesini bekleyin
Olur c.tesi yapalım canım :))Cumt yapalım mı garanti olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?