Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Eşin niye kabullenmek istemiyor ki canım..??
Aşılama diyorsa mecburen yapacak bişey yok yeter ki sağlıklı hayırlı bebiş olsun üzülme inşallah sonuç güzel olucak :):)

Eşin niye kabullenmek istemiyor ki canım..??
Aşılama diyorsa mecburen yapacak bişey yok yeter ki sağlıklı hayırlı bebiş olsun üzülme inşallah sonuç güzel olucak :):)
Dün yine konuştuk eşimle. Kendine yediremiyor içten içe. Sağlıklı sporunu hiç eksik etmeyen biri ama neden böyle diyip duruyor. Benimde psikolojimi bozuyor. Iki ay klomen tedavisine gittim geldim o çalışırken ben hep hastanedeydim yanlız gidip gelirdim. Şimdi niye kaçıyor anlamiyorum

Aşılamanın ne olduğunu bilmiyorum ama bence biraz zamana yay kendi ister olmasını bir ay ara ver istersen

Aşılamanın ne olduğunu bilmiyorum ama bence biraz zamana yay kendi ister olmasını bir ay ara ver istersen
Zaten ara verdim canım drla konuştum biraz düşünme süresi lazım bize. Esim bir kez daha sperm testi yapacak çok iyi bir hastane önerdi jinekologum tup bebek merkezi olan bir hastane jinekologumun eside orada tup bebek uzmanı. Orda test yapılacak bakalım artık aynı çıksa bile eşim aşılama yapmak istemiyor

Canım hakkınızda hayırlısı

Anladım canım ama bunda kötü düşünecek bişey yok ki sorun sende de varmış ama asla pes etmiyorsun biraz bu şekilde konuşsan belki ikna olur inşallah yani..

Kesinlikle katılıyorum tüp bebek doktorları anlıyor ama diğer özeldekiler sadece para düşkünü...
Bunu 2 ay önce bizzat kendim gördüm ve yaşadım..
Tüp merkezindekiler herşeyi sırasıyla yapıyor hormon testleri, sperm testleri, rahim filmi falan sırayla yapıyorlar.. bir sorun varsa ona göre bir yol çiziyorlar..
Ama özeldekiler öyle değil karman çorman...

Anladım canım ama bunda kötü düşünecek bişey yok ki sorun sende de varmış ama asla pes etmiyorsun biraz bu şekilde konuşsan belki ikna olur inşallah yani..
Inşallah canım ya öyle konuşuyorum bendeki o ufak nedeni büyütüp bak bendede sorun var diyip konusuyorum bakalım ne olacak

Canım haklısın. Benim dr um allahtan iyi biri merhametli insanın duygularıyla oynamıyor en azindan. Bütün testlerim yapıldı benim. Bir problem yok onlarda. Bakalım artık. Eşimde tıkandı konu. Tekrar bir sperm testi yapılacak bu ay bakalım hakkimizda hayırlısı. Bence eşim insanlar ne der diye aşılama istemiyor. Ama ben artık anne olmak istiyorumm. Kimin ne dediği umurumda degil

Insanlar ne diyecek ki anca boş boş konuşurlar kimseye söylemeyin bunun garantisini eşine ver gizli gizli gidip gelin doktora...
Sanki o boş insanlar topluluğu şimdi konuşmuyor mu??
Ağızlarını açar açmaz çocuk mu demeyi çok iyi biliyorlar..
Bu soruyu her sorduklarında içime bi öküz oturuyor resmen gözlerim doluyor bunu göre göre her defasında yine soruyorlar..
Biz dr a gittiğimizi kimseye söylemiyoruz bi benim kardeşim biliyor bide eşimin 11.sıradaki kardeşi biliyor

Hey maşallah 11. Kardeş haa iyiymiş. Aynı şeyleri yaşıyoruz insanların yaşı yasanmisliklari hiç fark etmiyor. Cahil insan hep cahill. Ne demeye sorup duruyorlar anlamiyorum.

Bizim durumlar karışık canım haftanın iki günü kv me bakiyorum felçli. Bunu kimseyle paylaşmadan nasıl hallederiz bilmiyorum

Canım ben rahim filmi sonucumu özelde herkesin sevdiği ve başarılı bulduğu dr a gösterdim 2 ay önce...
Bana "kanalların açık çok güzel adet olunca gel direk aşılama yapalım"dedi...
Tabi bende çok sevindim hiç kanallar açık demek ki aşılama olsa kesin tutar dedim...
Eşim illede tutturdu da tüp bebek doktoruna gidelim diye..
Ben sandım ki bütün doktorlar başarılı ve iyi..
Aynı şeyleri tüp bebek doktoruda söyleyecek işte diye gittim ama kesinlikle aşılamadan bahsetmedi bile.. hatta aynı rahim filmi sonucuma baktı kanalların çok dar biraz zorlanmışsın çekilirken dedi.. evet biraz sancılı geçmişti dedim evet çünkü çok dar demişti...
Şimdi 2 aydır tüp merkezine gidiyoruz çok şükür ilk ay olmadı..
Dr ikinci ayda olmazsa kanallarındaki soruna 3 delik açıcaz göbekten bakıcaz dedi..
Ama ben süt buharına oturdum kanalları açıyormuş inşallah benimkide açılmıştır ve bu ay tutmuştur...

Bizim durumlar karışık canım haftanın iki günü kv me bakiyorum felçli. Bunu kimseyle paylaşmadan nasıl hallederiz bilmiyorum
Hmmm doğru biraz zor olucak sizin için ama bi yalan uydurmak lazım annenler farklı şehirdeyse oraya gidecem dersin zaten aşılamada hastanede kalınmıyormuş yada hastaymış gibi yaparsın bi süre girmezsin başka kimse yok mu bakacak..?

Hey maşallah 11. Kardeş haa iyiymiş. Aynı şeyleri yaşıyoruz insanların yaşı yasanmisliklari hiç fark etmiyor. Cahil insan hep cahill. Ne demeye sorup duruyorlar anlamiyorum.
Aynen toplam 12 kardeşler :)))))
Insanlara sadece dedikodu olsun yeter ben yeğen istiyorum derlerken bile ağzımızın içine bakıyorlar acaba bişey duyar mıyız malzeme çıkar mı diye.. oyüzden insanları önemsememek lazım..

Senin içinde hayırlısı olsun canım. Inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…