- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Eşin niye kabullenmek istemiyor ki canım..??Kizlar nasılsınız. Ben regl olmuştum dün dr gittim klomene son verelim sizin için en uygunu aşılama dedi çok korkuyorum ayrıca eşim bir turlu kabullenemiyor. Ne yapmalıyım. Eşimde sperm morfoloji bozukluğu var. Benimde stresten rahim kalinlasmam yetersizmis dr um öyle söylüyor. Yumurtlamada sıkıntım yok ama rahmim yeteri kadar kalinlasmiyormus. Eskiden cokkk ağrılı regl olurdum,afedersiniz kanamam bol olurdu. Şimdi az oluyor. Dr strese bağladı. Hormon testlerim falan iyi cunki. Akıl verin napicam ben yaaa.
Dün yine konuştuk eşimle. Kendine yediremiyor içten içe. Sağlıklı sporunu hiç eksik etmeyen biri ama neden böyle diyip duruyor. Benimde psikolojimi bozuyor. Iki ay klomen tedavisine gittim geldim o çalışırken ben hep hastanedeydim yanlız gidip gelirdim. Şimdi niye kaçıyor anlamiyorumEşin niye kabullenmek istemiyor ki canım..??
Aşılama diyorsa mecburen yapacak bişey yok yeter ki sağlıklı hayırlı bebiş olsun üzülme inşallah sonuç güzel olucak :):)
Aşılamanın ne olduğunu bilmiyorum ama bence biraz zamana yay kendi ister olmasını bir ay ara ver istersenDün yine konuştuk eşimle. Kendine yediremiyor içten içe. Sağlıklı sporunu hiç eksik etmeyen biri ama neden böyle diyip duruyor. Benimde psikolojimi bozuyor. Iki ay klomen tedavisine gittim geldim o çalışırken ben hep hastanedeydim yanlız gidip gelirdim. Şimdi niye kaçıyor anlamiyorum
Zaten ara verdim canım drla konuştum biraz düşünme süresi lazım bize. Esim bir kez daha sperm testi yapacak çok iyi bir hastane önerdi jinekologum tup bebek merkezi olan bir hastane jinekologumun eside orada tup bebek uzmanı. Orda test yapılacak bakalım artık aynı çıksa bile eşim aşılama yapmak istemiyorAşılamanın ne olduğunu bilmiyorum ama bence biraz zamana yay kendi ister olmasını bir ay ara ver istersen
Canım hakkınızda hayırlısıZaten ara verdim canım drla konuştum biraz düşünme süresi lazım bize. Esim bir kez daha sperm testi yapacak çok iyi bir hastane önerdi jinekologum tup bebek merkezi olan bir hastane jinekologumun eside orada tup bebek uzmanı. Orda test yapılacak bakalım artık aynı çıksa bile eşim aşılama yapmak istemiyor
Sag ol canım aminCanım hakkınızda hayırlısı
Anladım canım ama bunda kötü düşünecek bişey yok ki sorun sende de varmış ama asla pes etmiyorsun biraz bu şekilde konuşsan belki ikna olur inşallah yani..Dün yine konuştuk eşimle. Kendine yediremiyor içten içe. Sağlıklı sporunu hiç eksik etmeyen biri ama neden böyle diyip duruyor. Benimde psikolojimi bozuyor. Iki ay klomen tedavisine gittim geldim o çalışırken ben hep hastanedeydim yanlız gidip gelirdim. Şimdi niye kaçıyor anlamiyorum
Kesinlikle katılıyorum tüp bebek doktorları anlıyor ama diğer özeldekiler sadece para düşkünü...Zaten ara verdim canım drla konuştum biraz düşünme süresi lazım bize. Esim bir kez daha sperm testi yapacak çok iyi bir hastane önerdi jinekologum tup bebek merkezi olan bir hastane jinekologumun eside orada tup bebek uzmanı. Orda test yapılacak bakalım artık aynı çıksa bile eşim aşılama yapmak istemiyor
Aşılama: erkeğin spermlerini alıp bi güzel yıkıyorlar temizliyorlar ama kadına enjekte ediyorlar...Aşılamanın ne olduğunu bilmiyorum ama bence biraz zamana yay kendi ister olmasını bir ay ara ver istersen
Inşallah canım ya öyle konuşuyorum bendeki o ufak nedeni büyütüp bak bendede sorun var diyip konusuyorum bakalım ne olacakAnladım canım ama bunda kötü düşünecek bişey yok ki sorun sende de varmış ama asla pes etmiyorsun biraz bu şekilde konuşsan belki ikna olur inşallah yani..
Canım haklısın. Benim dr um allahtan iyi biri merhametli insanın duygularıyla oynamıyor en azindan. Bütün testlerim yapıldı benim. Bir problem yok onlarda. Bakalım artık. Eşimde tıkandı konu. Tekrar bir sperm testi yapılacak bu ay bakalım hakkimizda hayırlısı. Bence eşim insanlar ne der diye aşılama istemiyor. Ama ben artık anne olmak istiyorumm. Kimin ne dediği umurumda degilKesinlikle katılıyorum tüp bebek doktorları anlıyor ama diğer özeldekiler sadece para düşkünü...
Bunu 2 ay önce bizzat kendim gördüm ve yaşadım..
Tüp merkezindekiler herşeyi sırasıyla yapıyor hormon testleri, sperm testleri, rahim filmi falan sırayla yapıyorlar.. bir sorun varsa ona göre bir yol çiziyorlar..
Ama özeldekiler öyle değil karman çorman...
Insanlar ne diyecek ki anca boş boş konuşurlar kimseye söylemeyin bunun garantisini eşine ver gizli gizli gidip gelin doktora...Canım haklısın. Benim dr um allahtan iyi biri merhametli insanın duygularıyla oynamıyor en azindan. Bütün testlerim yapıldı benim. Bir problem yok onlarda. Bakalım artık. Eşimde tıkandı konu. Tekrar bir sperm testi yapılacak bu ay bakalım hakkimizda hayırlısı. Bence eşim insanlar ne der diye aşılama istemiyor. Ama ben artık anne olmak istiyorumm. Kimin ne dediği umurumda degil
Hey maşallah 11. Kardeş haa iyiymiş. Aynı şeyleri yaşıyoruz insanların yaşı yasanmisliklari hiç fark etmiyor. Cahil insan hep cahill. Ne demeye sorup duruyorlar anlamiyorum.Insanlar ne diyecek ki anca boş boş konuşurlar kimseye söylemeyin bunun garantisini eşine ver gizli gizli gidip gelin doktora...
Sanki o boş insanlar topluluğu şimdi konuşmuyor mu??
Ağızlarını açar açmaz çocuk mu demeyi çok iyi biliyorlar..
Bu soruyu her sorduklarında içime bi öküz oturuyor resmen gözlerim doluyor bunu göre göre her defasında yine soruyorlar..
Biz dr a gittiğimizi kimseye söylemiyoruz bi benim kardeşim biliyor bide eşimin 11.sıradaki kardeşi biliyor
Bizim durumlar karışık canım haftanın iki günü kv me bakiyorum felçli. Bunu kimseyle paylaşmadan nasıl hallederiz bilmiyorumInsanlar ne diyecek ki anca boş boş konuşurlar kimseye söylemeyin bunun garantisini eşine ver gizli gizli gidip gelin doktora...
Sanki o boş insanlar topluluğu şimdi konuşmuyor mu??
Ağızlarını açar açmaz çocuk mu demeyi çok iyi biliyorlar..
Bu soruyu her sorduklarında içime bi öküz oturuyor resmen gözlerim doluyor bunu göre göre her defasında yine soruyorlar..
Biz dr a gittiğimizi kimseye söylemiyoruz bi benim kardeşim biliyor bide eşimin 11.sıradaki kardeşi biliyor
Aaaaa aşılama erkekte sorun varsa yapılıyor yani hıııııı ben bilmiyordumAşılama: erkeğin spermlerini alıp bi güzel yıkıyorlar temizliyorlar ama kadına enjekte ediyorlar...
Önce biraz dinlen sonra tertip plan yaparsınız olur kafanda büyütmeBizim durumlar karışık canım haftanın iki günü kv me bakiyorum felçli. Bunu kimseyle paylaşmadan nasıl hallederiz bilmiyorum
Canım ben rahim filmi sonucumu özelde herkesin sevdiği ve başarılı bulduğu dr a gösterdim 2 ay önce...Canım haklısın. Benim dr um allahtan iyi biri merhametli insanın duygularıyla oynamıyor en azindan. Bütün testlerim yapıldı benim. Bir problem yok onlarda. Bakalım artık. Eşimde tıkandı konu. Tekrar bir sperm testi yapılacak bu ay bakalım hakkimizda hayırlısı. Bence eşim insanlar ne der diye aşılama istemiyor. Ama ben artık anne olmak istiyorumm. Kimin ne dediği umurumda degil
Hmmm doğru biraz zor olucak sizin için ama bi yalan uydurmak lazım annenler farklı şehirdeyse oraya gidecem dersin zaten aşılamada hastanede kalınmıyormuş yada hastaymış gibi yaparsın bi süre girmezsin başka kimse yok mu bakacak..?Bizim durumlar karışık canım haftanın iki günü kv me bakiyorum felçli. Bunu kimseyle paylaşmadan nasıl hallederiz bilmiyorum
Aynen toplam 12 kardeşler :)))))Hey maşallah 11. Kardeş haa iyiymiş. Aynı şeyleri yaşıyoruz insanların yaşı yasanmisliklari hiç fark etmiyor. Cahil insan hep cahill. Ne demeye sorup duruyorlar anlamiyorum.
Senin içinde hayırlısı olsun canım. Inşallah.Canım ben rahim filmi sonucumu özelde herkesin sevdiği ve başarılı bulduğu dr a gösterdim 2 ay önce...
Bana "kanalların açık çok güzel adet olunca gel direk aşılama yapalım"dedi...
Tabi bende çok sevindim hiç kanallar açık demek ki aşılama olsa kesin tutar dedim...
Eşim illede tutturdu da tüp bebek doktoruna gidelim diye..
Ben sandım ki bütün doktorlar başarılı ve iyi..
Aynı şeyleri tüp bebek doktoruda söyleyecek işte diye gittim ama kesinlikle aşılamadan bahsetmedi bile.. hatta aynı rahim filmi sonucuma baktı kanalların çok dar biraz zorlanmışsın çekilirken dedi.. evet biraz sancılı geçmişti dedim evet çünkü çok dar demişti...
Şimdi 2 aydır tüp merkezine gidiyoruz çok şükür ilk ay olmadı..
Dr ikinci ayda olmazsa kanallarındaki soruna 3 delik açıcaz göbekten bakıcaz dedi..
Ama ben süt buharına oturdum kanalları açıyormuş inşallah benimkide açılmıştır ve bu ay tutmuştur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?