Ya eltilerle birlikte bakiyoruz, ama ışte soylersem herkese yayılacak düşük yaptım geçen sene o zaman bile üç gün gidebildiler benim yerine. Kimsenin kimseye hayri yok malesef. Ya herkes bilecek ve mecbur gelecekler. Yada kimse bilmeyen hep ayak üstü olup bu tedavi de çöp e gidecek. Kafam çok karışık. Önemli sorun esimi ikna etmek.Hmmm doğru biraz zor olucak sizin için ama bi yalan uydurmak lazım annenler farklı şehirdeyse oraya gidecem dersin zaten aşılamada hastanede kalınmıyormuş yada hastaymış gibi yaparsın bi süre girmezsin başka kimse yok mu bakacak..?
Yok canım sadece kadın da sorun olduğu zamanlar da oluyor...Aaaaa aşılama erkekte sorun varsa yapılıyor yani hıııııı ben bilmiyordum
Allah yardimcin olsun. Hayurlisiyla al güzel haberiiçimde heyecan var heyecendan su içip duruyorum
Aaaa test yapmadın mi yoksa ???içimde heyecan var heyecendan su içip duruyorum
Bakalım artık canimÖnce biraz dinlen sonra tertip plan yaparsınız olur kafanda büyütme
Hmm anladım canım en iyisi eşini ikna etmek..Ya eltilerle birlikte bakiyoruz, ama ışte soylersem herkese yayılacak düşük yaptım geçen sene o zaman bile üç gün gidebildiler benim yerine. Kimsenin kimseye hayri yok malesef. Ya herkes bilecek ve mecbur gelecekler. Yada kimse bilmeyen hep ayak üstü olup bu tedavi de çöp e gidecek. Kafam çok karışık. Önemli sorun esimi ikna etmek.
Beraberiz ozaman sende yarın test yap bizle beraber:))benim 2 gün kaldı bende bu ay klomen+çatlatma iğnesi yaptırdım bat 23 temmuz.
Evet aslında cokkk mantıklı cokkkk teşekkürler. Artik Aklım basmıyor inanHmm anladım canım en iyisi eşini ikna etmek..
Ikinizde de sorun yokmuş gibi davranın insanlara karsı ama dr aşılama öneriyor dersiniz...
Sakin ol at kafandan bu düşünceleri. Zor olduğunu biliyorum. Farklı şeyler bul ugrasacakAy benim vajinada yine ağrı var ama 5 saniye falan sürdü.. sanırım kafayı yicem düşünmekten
Önemli değil canım inşallah bu fikir eşininde hoşuna giderEvet aslında cokkk mantıklı cokkkk teşekkürler. Artik Aklım basmıyor inan. Işte kk bu yüzden kurtaricimiz. bakalım eşim ne diyecek bu ise
alayım iş çıkışı bi test yapayım o zaman inşallah Allahım.rabbim gönlümüze göre versin.Beraberiz ozaman sende yarın test yap bizle beraber:))
Inşallah canım yaaÖnemli değil canım inşallah bu fikir eşininde hoşuna gider
Bu bulayım ki canım ya eşimde yok zaten 2 gündür Allah'tan annemler geliyor akşamları yanımda kalmaya akşamları hiç aklıma gelmiyor ama gündüzleri hep evdeyim pek dışarı çıkmıyorum havalar çok sıcak...Sakin ol at kafandan bu düşünceleri. Zor olduğunu biliyorum. Farklı şeyler bul ugrasacak
Film falan izle canimBu bulayım ki canım ya eşimde yok zaten 2 gündür Allah'tan annemler geliyor akşamları yanımda kalmaya akşamları hiç aklıma gelmiyor ama gündüzleri hep evdeyim pek dışarı çıkmıyorum havalar çok sıcak...
Ama aklımdan çıkmıyor ki..Film falan izle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?