Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

benim 2 gün kaldı bende bu ay klomen+çatlatma iğnesi yaptırdım bat 23 temmuz.

Ya eltilerle birlikte bakiyoruz, ama ışte soylersem herkese yayılacak düşük yaptım geçen sene o zaman bile üç gün gidebildiler benim yerine. Kimsenin kimseye hayri yok malesef. Ya herkes bilecek ve mecbur gelecekler. Yada kimse bilmeyen hep ayak üstü olup bu tedavi de çöp e gidecek. Kafam çok karışık. Önemli sorun esimi ikna etmek.

Hmm anladım canım en iyisi eşini ikna etmek..
Ikinizde de sorun yokmuş gibi davranın insanlara karsı ama dr aşılama öneriyor dersiniz...

Ay benim vajinada yine ağrı var ama 5 saniye falan sürdü.. sanırım kafayı yicem düşünmekten

Hmm anladım canım en iyisi eşini ikna etmek..
Ikinizde de sorun yokmuş gibi davranın insanlara karsı ama dr aşılama öneriyor dersiniz...
Evet aslında cokkk mantıklı cokkkk teşekkürler. Artik Aklım basmıyor inan . Işte kk bu yüzden kurtaricimiz. bakalım eşim ne diyecek bu ise

Sakin ol at kafandan bu düşünceleri. Zor olduğunu biliyorum. Farklı şeyler bul ugrasacak
Bu bulayım ki canım ya eşimde yok zaten 2 gündür Allah'tan annemler geliyor akşamları yanımda kalmaya akşamları hiç aklıma gelmiyor ama gündüzleri hep evdeyim pek dışarı çıkmıyorum havalar çok sıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…