Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Be

bende 3 yıllık evliyim canım. Pozitif derken yunurtlama testleri ile mi baktın tam anlayamadım? İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Yok kız çatlatma iğnesinin 8.ve 9.cu günlerinde normal gebelik testleriyle baktım..
Ama iğnenin etkisi büyük ihtimalle oyüzden sevinemiyorum
Amiiiinn inşaallah canım benim Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...

Yokkk yok hiç bir belirti vücudum şiş ağırlık var üstümde
Benim dün gece yine sol kasığıma ağrı girdi bu sefer biraz şiddetli oldu ama kısa sürdü ama şişliği arttı büyüdü..
Bi bugün vajinam ağrıdı hem gündüz hemde akşam üzeri bayağı bi zonkladı ama kısa sürdü Inşallah enfeksiyon değildir

Bence hamilesin kuzum inşşşş bugün test alıcam:)

Ayy sus kız sus umutlanmak istemiyorum
Öyle olsa hissederdim hem artık hiç bi ağrım sızım kalmadı..
Al kuzum valla ya yapalım yarın
Test aldım 3 tane birinin markası al bi diğeri de miratech mi ne bilgin varmı bu markalar hakkında

Test aldım 3 tane birinin markası al bi diğeri de miratech mi ne bilgin varmı bu markalar hakkında
Yok canım bende bişey çıkmadı bel ağrım da inceden başladı en fazla pazar yapar bırakırım adet olurum zaten

5-10 dk sonra çok çok çok hafif çizgi çıktı sanki halisinasyon görmüyorsam yalnız test için hem erken hemde miratech için dün baya yorum okudum musluğun altına tutmuşlar onda bile pozitif çıkmış o nedenle güvenmiyorum pazar tekrar farklı markaylada yapıcam adet olmazsam tabi inş sen güzel haber verirsin canım

Benimde 3 testim var tatlım :)))
Ama markası oncomed geçen gün yaptığımın markası pelly'di..
Bu marka hakkında bilgim yok...

Canım ben geçen gün 2 gün üst üste yaptım ya o zamanda 5-10 dk falan sonra çıktı...
Ben henüz yapmadım annemler var...
Eşimde dahil olmak üzere hiç kimse bilmiyor test yaptığımı kardeşim hariç...
Anca onlar gidince yapıcam...
Kız azda olsa çıkmış işte zaten bebiş varsa hemen belli olmaz ki belirsiz olması normal çok yeni olduğu için inşallah vardır kuzucum çok mutlu oluruz inşallah...

İnş canım ama aç karnına yapman gerekmiyor mu istersen yarın yap bir günde bişey değişeceğini bilsem yarın da yaparım daha 2 tane testim var ama bu teste güvenmiyorum nedense pazar çift görürsem hastaneye gidicem göremezsem yapacak bişeyim yok

Canım bende yok zaten hissetmiyorum benim her adet öncesi büyük idrarım gelir sabahları..
Her ay öyle anlarım adet olucağımı yine adet olucam yani...
Normalde kabız olunurmuş hamilelik belirtilerinden biride oymuş ama bende kabızlık yok malesef..

Allah aşkına herkeste belirti farklıdır bende kabız değilim tamam benimde umudum yok ama sen bana göre umut doluydun bir dur yaa hayırlısı neyse o olsun iki güne belli olur

Allah aşkına herkeste belirti farklıdır bende kabız değilim tamam benimde umudum yok ama sen bana göre umut doluydun bir dur yaa hayırlısı neyse o olsun iki güne belli olur
Ayyy aman sanki senin benden geri kalır bi yanın var
Bi sen yok bende diyorsun ben teselli ediyorum..
Bi ben yok bende diyorum sen teselli ediyorsun ne yapacağımızıda şaşırdık...

Ayyy aman sanki senin benden geri kalır bi yanın var
Bi sen yok bende diyorsun ben teselli ediyorum..
Bi ben yok bende diyorum sen teselli ediyorsun ne yapacağımızıda şaşırdık...
Hahahaaaa aynen
Kız valla belim ağrıyor kız valla iyi ki varsın tek olsam napardım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…