Canım nasılsın.. buldum seni :) bu ay klomen kullandığını bilmiyordum hayirli olsun. Artık testte görünür insaallah vardır. Hayırlı evlatlar versin rabbim.alayım iş çıkışı bi test yapayım o zaman inşallah Allahım.rabbim gönlümüze göre versin.
Rabbim gönlüne göre versin inş canımHatta 6. Yılım dolacak iki aya... kızlar nolur dua edin bana. Bir hafta sonra öğreneceğim sonucu. Icim yaniyor. Rabbimin hediyesini bekliyorum.
Bende üç gündür hafif yükselen ateş ve rahimde ani batmalar var. Birkaç gün önce de gaz sorunu vardı. Nabiz çok oynuyor. Normalde benim sabit 90 dir. Arada olcerdim hep. Dün bir bakayım dedim. Gün içinde 70 ile 104 arası hep oynadı. ve hepsini dinlenir vaziyette olctum. Bilmiyorum bunlar ne derece belirti oluyor. Ve arada kasiklarda ani sertlesmeler oluyor.Bende akıntı bel göğüs ağrısı adet oldummu diye wc ye koşmalar başladı artık sizlerden güzel haberler bekliyorum
Ne bilim kız arada bi vajinam zonkluyor vallaAy ben sizden çok uzak kaldım:)) bu gece rüyamda çift çizgiler dört çizgiler..çizgiden başka bişey görmedimkız Benbirdost sende at aklından vajina ağrıması ne yaaa:) benimde belim ağrıyor adet olcam gülüyomda oldum mu ağlarım yarın benim hiç inanmıyorum ki çift çıksın valla billa sabah ola hayrola
Off offfff benimde geçen ay 4.yılım dolduHatta 6. Yılım dolacak iki aya... kızlar nolur dua edin bana. Bir hafta sonra öğreneceğim sonucu. Icim yaniyor. Rabbimin hediyesini bekliyorum.
Heh tamam işte benimde batma oluyor ama dün zonkluyordu resmen bu belirti mi oluyor yani şimdi anlamadım ben yaBende üç gündür hafif yükselen ateş ve rahimde ani batmalar var. Birkaç gün önce de gaz sorunu vardı. Nabiz çok oynuyor. Normalde benim sabit 90 dir. Arada olcerdim hep. Dün bir bakayım dedim. Gün içinde 70 ile 104 arası hep oynadı. ve hepsini dinlenir vaziyette olctum. Bilmiyorum bunlar ne derece belirti oluyor. Ve arada kasiklarda ani sertlesmeler oluyor.
Kız sende var kesin:))))Bende akıntı bel göğüs ağrısı adet oldummu diye wc ye koşmalar başladı artık sizlerden güzel haberler bekliyorum
Canim bilmiyorum tam olarak belirti diyemiyoruz kesin. Eğer hamileysem ancak o zaman tamam evet belirtiymis diyeceğim. onceden de ilac kullandigimda agri filan oluyordu yumurtlama ile alakali galiba. Cok da hatirlayamiyorum agrilar nasildi o zaman boyle miydi bilmiyorum. Yumurtlamadan beri var agrilar. ilkten yumurtaliklarim agriyordu. Catladiktan bu yana da agri bazen kasikta bazen rahimde. Ben bu ay sadece klomen hap kullandim canim. Inşaallah sen de güzel haberler alırsın.Heh tamam işte benimde batma oluyor ama dün zonkluyordu resmen bu belirti mi oluyor yani şimdi anlamadım ben ya
Inşallah vardır bebişin canım ya iğne mi olmuştun..
Akıntı yok haa geliyor sanıyorum gelmiyorKız sende var kesin:))))
Bende hiç okadar çok akıntı olmaz niye ki acaba...
Bizim de imtihanimiz buymus. Beklemek çok zor yıllarca.........Off offfff benimde geçen ay 4.yılım doldu
Millet evlenir evlenmez hamile kalıyor..
Benim bugün iğnenin 11.günü canım dün başladı bende vajinada ağrı ama bilmiyorum ki ya inşallah vardır hepimizde...Canim bilmiyorum tam olarak belirti diyemiyoruz kesin. Eğer hamileysem ancak o zaman tamam evet belirtiymis diyeceğim. onceden de ilac kullandigimda agri filan oluyordu yumurtlama ile alakali galiba. Cok da hatirlayamiyorum agrilar nasildi o zaman boyle miydi bilmiyorum. Yumurtlamadan beri var agrilar. ilkten yumurtaliklarim agriyordu. Catladiktan bu yana da agri bazen kasikta bazen rahimde. Ben bu ay sadece klomen hap kullandim canim. Inşaallah sen de güzel haberler alırsın.
Kız bu arada geçen ayda görüşmüşüz biz ve geçen ayda aynı gün iğne olmuşuz...Akıntı yok haa geliyor sanıyorum gelmiyor
Biz miiiiiiiii nerdeeeeKız bu arada geçen ayda görüşmüşüz biz ve geçen ayda aynı gün iğne olmuşuz...
Ayyy yorumları bi okudumda öldüm gülmekten ne kadar cool konuşuyoruz çok bilmiş gibi
Senin geçen ay açtığın konuya bak ve orda da bi tek ben yorum yapmışım kız bak değerimi bil bende olmasam yorumsuzdunBiz miiiiiiiii nerdeeeehiç hatırlamıyorumm
Hahahaaaaa belki beş başlık açtım kimse yorum yapmadı pes etmiştimBende şimdi yorum yaptığım başlıklara bakıyordum anam bide ne görim senin topik ve ben yorum yapmışım
Polikistik over. Sorun yumurtlamada zaten. Tabi daha önce yumurtladigim ve aşılama yaptırdığım halde tutmayinca bir suru soru geliyor aklıma. Daha net bir şey bulamadım başka. Eğer bu ay yumurtlamama rağmen yine olmazsa bazı meseleleri arastiracagim. Inşaallah gerek kalmaz.Benim bugün iğnenin 11.günü canım dün başladı bende vajinada ağrı ama bilmiyorum ki ya inşallah vardır hepimizde...
Sizde sorun ne canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?