Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

alayım iş çıkışı bi test yapayım o zaman inşallah Allahım.rabbim gönlümüze göre versin.
Canım nasılsın.. buldum seni :) bu ay klomen kullandığını bilmiyordum hayirli olsun. Artık testte görünür insaallah vardır. Hayırlı evlatlar versin rabbim.
Ben de bu ay klomen kullandım. Ayin 13 ve 14 ü ovulasyon testinde pozitifi gördüm 15 o tekrar silindi Çatlama oldu çok şükür. Biliyorsun 5. Yılım ve cok heyecanlıyım. Tedaviyi birakali cok olmustu simdi ise sonuc bekliyorum. Bir sürü belirti yaşıyorum. Ya hepsi psikolojide diye odum kopuyor. Sizlerde belirti var mi kizlar?
 
Hatta 6. Yılım dolacak iki aya... kızlar nolur dua edin bana. Bir hafta sonra öğreneceğim sonucu. Icim yaniyor. Rabbimin hediyesini bekliyorum.
 
Ay ben sizden çok uzak kaldım:)) bu gece rüyamda çift çizgiler dört çizgiler..çizgiden başka bişey görmedim kız Benbirdost sende at aklından vajina ağrıması ne yaaa:) benimde belim ağrıyor adet olcam gülüyomda oldum mu ağlarım yarın benim hiç inanmıyorum ki çift çıksın valla billa sabah ola hayrola
 
Bende akıntı bel göğüs ağrısı adet oldummu diye wc ye koşmalar başladı artık sizlerden güzel haberler bekliyorum
 
Bende akıntı bel göğüs ağrısı adet oldummu diye wc ye koşmalar başladı artık sizlerden güzel haberler bekliyorum
Bende üç gündür hafif yükselen ateş ve rahimde ani batmalar var. Birkaç gün önce de gaz sorunu vardı. Nabiz çok oynuyor. Normalde benim sabit 90 dir. Arada olcerdim hep. Dün bir bakayım dedim. Gün içinde 70 ile 104 arası hep oynadı. ve hepsini dinlenir vaziyette olctum. Bilmiyorum bunlar ne derece belirti oluyor. Ve arada kasiklarda ani sertlesmeler oluyor.
 
Ne bilim kız arada bi vajinam zonkluyor valla
Bende inanmıyorum yarın negatif çıkacak...
 
Hatta 6. Yılım dolacak iki aya... kızlar nolur dua edin bana. Bir hafta sonra öğreneceğim sonucu. Icim yaniyor. Rabbimin hediyesini bekliyorum.
Off offfff benimde geçen ay 4.yılım doldu
Millet evlenir evlenmez hamile kalıyor..
 
Heh tamam işte benimde batma oluyor ama dün zonkluyordu resmen bu belirti mi oluyor yani şimdi anlamadım ben ya
Inşallah vardır bebişin canım ya iğne mi olmuştun..
 
Heh tamam işte benimde batma oluyor ama dün zonkluyordu resmen bu belirti mi oluyor yani şimdi anlamadım ben ya
Inşallah vardır bebişin canım ya iğne mi olmuştun..
Canim bilmiyorum tam olarak belirti diyemiyoruz kesin. Eğer hamileysem ancak o zaman tamam evet belirtiymis diyeceğim. onceden de ilac kullandigimda agri filan oluyordu yumurtlama ile alakali galiba. Cok da hatirlayamiyorum agrilar nasildi o zaman boyle miydi bilmiyorum. Yumurtlamadan beri var agrilar. ilkten yumurtaliklarim agriyordu. Catladiktan bu yana da agri bazen kasikta bazen rahimde. Ben bu ay sadece klomen hap kullandim canim. Inşaallah sen de güzel haberler alırsın.
 
Benim bugün iğnenin 11.günü canım dün başladı bende vajinada ağrı ama bilmiyorum ki ya inşallah vardır hepimizde...
Sizde sorun ne canım ??
 
Kız bu arada geçen ayda görüşmüşüz biz ve geçen ayda aynı gün iğne olmuşuz...
Ayyy yorumları bi okudumda öldüm gülmekten ne kadar cool konuşuyoruz çok bilmiş gibi
Biz miiiiiiiii nerdeeee hiç hatırlamıyorumm
 
Bende şimdi yorum yaptığım başlıklara bakıyordum anam bide ne görim senin topik ve ben yorum yapmışım
 
Benim bugün iğnenin 11.günü canım dün başladı bende vajinada ağrı ama bilmiyorum ki ya inşallah vardır hepimizde...
Sizde sorun ne canım ??
Polikistik over. Sorun yumurtlamada zaten. Tabi daha önce yumurtladigim ve aşılama yaptırdığım halde tutmayinca bir suru soru geliyor aklıma. Daha net bir şey bulamadım başka. Eğer bu ay yumurtlamama rağmen yine olmazsa bazı meseleleri arastiracagim. Inşaallah gerek kalmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…