Ama geçen ay bu kadar sabırsız değilmişiz ha :))Hahahaaaaa belki beş başlık açtım kimse yorum yapmadı pes etmiştimiyi senden Allah razı olsun
Bende de polikistik over var canım ama adet düzensizliğim yok çok şükür ama dr bunu önemsemedi zaten..Polikistik over. Sorun yumurtlamada zaten. Tabi daha önce yumurtladigim ve aşılama yaptırdığım halde tutmayinca bir suru soru geliyor aklıma. Daha net bir şey bulamadım başka. Eğer bu ay yumurtlamama rağmen yine olmazsa bazı meseleleri arastiracagim. Inşaallah gerek kalmaz.
Anacım sende çok belirgin belirtiler var ama çok umutsuzsun sendeki gibi akıntı olucak göğüslerim patlayacak gibi ağrısa şimdiye hamileyim diye ortalarda dolanırdım hayatım da hiç yaşamadım çünkü sendeki belirtileri anca yumurtlama günlerimde göğüslerim büyür ve ağrır..Ya göğüsümden süt çıkacak sanki iki ay öncede böyleydi hamile kalamamıştım ya havalarda çok sıcak çok bunaldım of öyle acıyor ki göğsüm patlamak üzere
Ben ağlicam ama sen mutlu olacaksın..sabah ağlar mıyım acaba :/
Yahu arkadaşım bekarlıktan beri var bunlar gani hiç hamile kaldımmı:) bunlar belirti değil tam tersi süt hormonu gebeliğe engel şuan gebeysem bile risk olabilir resmen göğüsüm süt dolu bıngıl bıngıl hopluyorAnacım sende çok belirgin belirtiler var ama çok umutsuzsun sendeki gibi akıntı olucak göğüslerim patlayacak gibi ağrısa şimdiye hamileyim diye ortalarda dolanırdım hayatım da hiç yaşamadım çünkü sendeki belirtileri anca yumurtlama günlerimde göğüslerim büyür ve ağrır..
Ağrı geçer ama şişlik adete kadar devam eder şuanda da zaten şislik var sadece...
Beraber gülecez inşallah seni kendimden önce isterim emin olBen ağlicam ama sen mutlu olacaksın..
Ah canim ya o da zor. Bir de ben kaç yıl geçti rahim filmi cektirmedim biliyor musun. Ilkten tedavi görürken doktorum gerek duymadı çünkü sonuç ne çıkarsa çıksın belli protokolde ilaç tedavisi her halükarda olacaktı. Çünkü tıkalı bile görünse bazen tutabiliyor küçük ihtimal de olsa deniyorlar. Ve bana doktorum demişti eğer sorun varsa ameliyat filan tavsiye etmem gerek yok direkt tup bebeğe başvurun. Zaten tıkalı değilse de bu kadar denedik olmadı yine sıra tüp bebekte demişti. O öyle deyince cektirmedim bebek defterini kapattım çok yıprandım. Sana ne diyorlar ameliyatla açılıyor mu acaba. Yoksa tup mu dene diyorlar?Bende de polikistik over var canım ama adet düzensizliğim yok çok şükür ama dr bunu önemsemedi zaten..
Benimde en büyük sorunum kanallarımın dar olması
Hoşgeldin canım inşallah hepimiz görürüzKızlar meraba bende bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum. Ignemin 7. Günü. İnşallah burda ki herkes hamile kalır çift çizgileri görürüz
Bendede hiç ağrı yoktu umutsuz gittim 3 yumurtam oluşmuştu:))İnsallaah güzel olur bu ay bize Uğur getiri kızlar yaaa. Bende yarın doktora gidecem bakalım çok merak ediyorum yumurta var mı diye. hiç kasıklarımda ağrı Yok. Acaba yumurta oluşmamış olabilir mi? Bir de merak ediyorum çatlama iğnesi vuracak mı acaba
Hosbuldum canım inşallah :)Hoşgeldin canım inşallah hepimiz görürüz
Igneden bir iki gün sonra desen yumurtlama diyecektim de bu yerlesme kanamasi gibi duruyor. Ben de bekliyorum acaba olur mu diye. Inşallah seninki yerlesmedir.Kızlar ya dün geceden beri pembe şeklinde lekelenmelerim var baya geldi bugün akşama dogru yine başladı kahve pembe karışık ignenin 7. Günü sizce neden olabilir
Canım yerleşme olabilir aklıma başka bişey gelmiyor inş öyledirKızlar ya dün geceden beri pembe şeklinde lekelenmelerim var baya geldi bugün akşama dogru yine başladı kahve pembe karışık ignenin 7. Günü sizce neden olabilir
Ayyy bıngıl bıngıl öldüm gülmektenYahu arkadaşım bekarlıktan beri var bunlar gani hiç hamile kaldımmı:) bunlar belirti değil tam tersi süt hormonu gebeliğe engel şuan gebeysem bile risk olabilir resmen göğüsüm süt dolu bıngıl bıngıl hopluyor
Aaa niye önce benim olmamı istiyorsun ikimiz birlikte olalım inşallahBeraber gülecez inşallah seni kendimden önce isterim emin ol
Canım bende rahim filminden korkuma dra gitmeyi hep erteledim tam 3 yıl boyunca ilk kez gecen yıl gittim ve gittiğim dr bütün testleri istedi bana faks olarak yolla dedi ama ben yollamayamadım çünkü o sıralar işlerimizin en yoğun olduğu dönemdi...Ah canim ya o da zor. Bir de ben kaç yıl geçti rahim filmi cektirmedim biliyor musun. Ilkten tedavi görürken doktorum gerek duymadı çünkü sonuç ne çıkarsa çıksın belli protokolde ilaç tedavisi her halükarda olacaktı. Çünkü tıkalı bile görünse bazen tutabiliyor küçük ihtimal de olsa deniyorlar. Ve bana doktorum demişti eğer sorun varsa ameliyat filan tavsiye etmem gerek yok direkt tup bebeğe başvurun. Zaten tıkalı değilse de bu kadar denedik olmadı yine sıra tüp bebekte demişti. O öyle deyince cektirmedim bebek defterini kapattım çok yıprandım. Sana ne diyorlar ameliyatla açılıyor mu acaba. Yoksa tup mu dene diyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?