Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Hahahaaaaa belki beş başlık açtım kimse yorum yapmadı pes etmiştim iyi senden Allah razı olsun
Ama geçen ay bu kadar sabırsız değilmişiz ha :))
Allah hepimizden razı olsun kuzuum inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar da versin amiiiinnnnn ♡♡♡♡

Ya göğüsümden süt çıkacak sanki iki ay öncede böyleydi hamile kalamamıştım ya havalarda çok sıcak çok bunaldım of öyle acıyor ki göğsüm patlamak üzere

Bende de polikistik over var canım ama adet düzensizliğim yok çok şükür ama dr bunu önemsemedi zaten..
Benimde en büyük sorunum kanallarımın dar olması

Ya göğüsümden süt çıkacak sanki iki ay öncede böyleydi hamile kalamamıştım ya havalarda çok sıcak çok bunaldım of öyle acıyor ki göğsüm patlamak üzere
Anacım sende çok belirgin belirtiler var ama çok umutsuzsun sendeki gibi akıntı olucak göğüslerim patlayacak gibi ağrısa şimdiye hamileyim diye ortalarda dolanırdım hayatım da hiç yaşamadım çünkü sendeki belirtileri anca yumurtlama günlerimde göğüslerim büyür ve ağrır..
Ağrı geçer ama şişlik adete kadar devam eder şuanda da zaten şislik var sadece...

Yahu arkadaşım bekarlıktan beri var bunlar gani hiç hamile kaldımmı:) bunlar belirti değil tam tersi süt hormonu gebeliğe engel şuan gebeysem bile risk olabilir resmen göğüsüm süt dolu bıngıl bıngıl hopluyor

Bende de polikistik over var canım ama adet düzensizliğim yok çok şükür ama dr bunu önemsemedi zaten..
Benimde en büyük sorunum kanallarımın dar olması
Ah canim ya o da zor. Bir de ben kaç yıl geçti rahim filmi cektirmedim biliyor musun. Ilkten tedavi görürken doktorum gerek duymadı çünkü sonuç ne çıkarsa çıksın belli protokolde ilaç tedavisi her halükarda olacaktı. Çünkü tıkalı bile görünse bazen tutabiliyor küçük ihtimal de olsa deniyorlar. Ve bana doktorum demişti eğer sorun varsa ameliyat filan tavsiye etmem gerek yok direkt tup bebeğe başvurun. Zaten tıkalı değilse de bu kadar denedik olmadı yine sıra tüp bebekte demişti. O öyle deyince cektirmedim bebek defterini kapattım çok yıprandım. Sana ne diyorlar ameliyatla açılıyor mu acaba. Yoksa tup mu dene diyorlar?

İnsallaah güzel olur bu ay bize Uğur getiri kızlar yaaa. Bende yarın doktora gidecem bakalım çok merak ediyorum yumurta var mı diye. hiç kasıklarımda ağrı Yok. Acaba yumurta oluşmamış olabilir mi? Bir de merak ediyorum çatlama iğnesi vuracak mı acaba

Bendede hiç ağrı yoktu umutsuz gittim 3 yumurtam oluşmuştu:))

Kızlar ya dün geceden beri pembe şeklinde lekelenmelerim var baya geldi bugün akşama dogru yine başladı kahve pembe karışık ignenin 7. Günü sizce neden olabilir

Kızlar ya dün geceden beri pembe şeklinde lekelenmelerim var baya geldi bugün akşama dogru yine başladı kahve pembe karışık ignenin 7. Günü sizce neden olabilir
Igneden bir iki gün sonra desen yumurtlama diyecektim de bu yerlesme kanamasi gibi duruyor. Ben de bekliyorum acaba olur mu diye. Inşallah seninki yerlesmedir.

Canım yerleşme olabilir aklıma başka bişey gelmiyor inş öyledir

Ayyy bıngıl bıngıl öldüm gülmekten
Ne yani süt mü geliyor yoksa

Canım bende rahim filminden korkuma dra gitmeyi hep erteledim tam 3 yıl boyunca ilk kez gecen yıl gittim ve gittiğim dr bütün testleri istedi bana faks olarak yolla dedi ama ben yollamayamadım çünkü o sıralar işlerimizin en yoğun olduğu dönemdi...
Bu yıl dra tekrar gitmeye başladık rahim filmi sonucumu özelde bi dra gösterdim hiçbir sorun yok gel aşılama yapalım dedi...
Ama biz eşimin ısrarı sonucu tüp bebek merkezine gittik aynı rahim filmi sonucuma ordaki doktorda baktı kanalların çok dar film çekilirken çok zorlanmış dedi..
Gerçekten de benim rahim filmim zor oldu..
Zaten geçen ay başladım tedaviye ilk olarak yumurtaları geliştirmek için 10 iğne ve çatlatma iğnesi verdi ama tutmadı
Bu ay gittiğimde yine aynı şeyi söyledi kanallarından geçmiyor demek ki bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi kullan yine adet olursan göbekten 3 delik açıp bakılacak dedi

Hâlâ yapmadılar mı rahim filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…