Süt gelmiyor ama değerim çok yükselmiş belli ay inşallah engel olmaz sabahı iple çekiyorum silik milik inş çizgi görürüz o zaman umutlanırızAyyy bıngıl bıngıl öldüm gülmekten
Ne yani süt mü geliyor yoksa
İnşallah canım yaa inşallah öyledirIgneden bir iki gün sonra desen yumurtlama diyecektim de bu yerlesme kanamasi gibi duruyor. Ben de bekliyorum acaba olur mu diye. Inşallah seninki yerlesmedir.
İnşallah tatlim çok zor beklemekCanım yerleşme olabilir aklıma başka bişey gelmiyor inş öyledir
Senin ignenin kaçıncı günü canımIgneden bir iki gün sonra desen yumurtlama diyecektim de bu yerlesme kanamasi gibi duruyor. Ben de bekliyorum acaba olur mu diye. Inşallah seninki yerlesmedir.
Bilmezmiyim bir kere çocuk olsun var ya sonra hiç korunmayacam inş Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun ikinci bari sürpriz olsun o duyguyu yaşayalımİnşallah tatlim çok zor beklemek
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Senin bat ne zaman ignenin kacinci günüBilmezmiyim bir kere çocuk olsun var ya sonra hiç korunmayacam inş Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun ikinci bari sürpriz olsun o duyguyu yaşayalım
Yok be engel olmaz inşallah...Süt gelmiyor ama değerim çok yükselmiş belli ay inşallah engel olmaz sabahı iple çekiyorum silik milik inş çizgi görürüz o zaman umutlanırız
Canım benimde tahmini 26 temmuzAynen canım bende öyle düşünüyorum. Senin bat ne zaman ignenin kacinci günü
Başka eczaneden farklı bi marka al canım testin markası hakkında çok şüpheli yorumlar var madem ama bugün çıkan sonuç yanlış olsa daha belirgin olurdu heralde...Diyorum yarın 2 test mi yapayım ikisi farklı markalar hele biri var ki 6 aydır illet etti beni siliğin gölgesini bile görmek imkansız onda yarın silik çıkarsa
Belim ağrıyo belim o sıcaklığı hissediyorum olmadı bu işBaşka eczaneden farklı bi marka al canım testin markası hakkında çok şüpheli yorumlar var madem ama bugün çıkan sonuç yanlış olsa daha belirgin olurdu heralde...
Senin daha az kalmış canım yaa inşallah hanilesindir çift çizgiyi görürsünCanım benimde tahmini 26 temmuz
Elimde bi marka var onda silik görsem hastaneye gitmeden ilan ederdim o derece pozitif görmek zor:)Başka eczaneden farklı bi marka al canım testin markası hakkında çok şüpheli yorumlar var madem ama bugün çıkan sonuç yanlış olsa daha belirgin olurdu heralde...
Aminnn inş canım hepimix inşSenin daha az kalmış canım yaa inşallah hanilesindir çift çizgiyi görürsün
Aynen canım ya herşey hormonlu artıkBence adet oluyorum sanki ay ben boşuna umutlanıyorumşu çizgi silik çıkmasa umudum olmayacaktı gerçi bu marka hep pozitif çıkarıyomuş pöff bu ne ya günümüzün problemi oldu çocuk yapmak
Ya bi dur saçmalama ya ayyy adet belirtileriyle hamilelik belirtisi aynıymış hem...Belim ağrıyo belim o sıcaklığı hissediyorum olmadı bu işdaha önümde hsg yok sperm testi yok bilmem ney Allahım napıcam yardım et
Eee hadi yap ozaman madem farklı marka var en azından için rahat etsin...Elimde bi marka var onda silik görsem hastaneye gitmeden ilan ederdim o derece pozitif görmek zor:)
Ya noldu canım ya nerden anladın adet oldun mu yani şimdiKızlar gerçekten adet oluyorum sabahı bulmaz test yapmıycam moralim çok bozuldu herkese iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?