Noldu ki kanamanmi başladı canım belkide olmazsınKızlar gerçekten adet oluyorum sabahı bulmaz test yapmıycam moralim çok bozuldu herkese iyigeceler
İğne olmadım ben canim. Geçmiş yıllarda hep doktor kontrolü ile bazen iğneli bazen ignesiz oldu. Bu sefer tekrar gitmek istemedim doktora. Evde kendim adet sokturucu kullandim. Sonra da klomen. Ve ovulasyon testi yaptim. Çok şükür adetin 12 ve 13. Günleri pozitif çıktı. Yani bu ayın 13 ve 14 ünde. Şimdi sonuç bekliyorum bakalım.Senin ignenin kaçıncı günü canım
Canım şöyle diyeyim ben iki yıllık evliyken tedaviye başladım. İlk 6 ay doktor istemedi sorun belli diye. Ve biz ilk 6 ay klomenle düzgün sağlıklı yumurtlama elde edemedik. Bir kere oldu onda da günü kaçırdık tecrübesizlikten ilk zamanlar... Neyse bu şekilde daha yumurtlama bile olmadığı için sorun belliydi hele bir yumurtla da gerisine sonra bakalım gibi oldu. Tedaviye biraz ara verdik sonra olmayınca doktor daha kontrollü bir şekilde aşılama denemek istedi. 2 defa aşılama yaptık ve bu sefer çok kaliteli yumurtlama oldu. Fakat tutmadı. Sonuç olarak rahim filmi yine istemedi tüp bebek merkezlerine yönlendirdi. Çünkü prosedür olarak onlar ameliyat vs de yapmiyorlarmiş. 3 yil boyle gecti. Ama diğer doktorum en azından ne olduğunu bilelim yaptir dedi. Tabi bu sırada ben cok yipranmistim farklı rahatsizliklarim çıktı. bir iki yıl her şeyi bıraktım. Diğer rahatsizliklarimin tedavisiyle ilgilendim. Şimdi de tekrar bu ay tedaviye dönüş yaptim. Ama nedense doktora gitmek hiç istemedik. Bir ay deneyelim dedik kendimiz. Belki bazı şeyler değişmiştir diye. Ve elhamdulillah doktora gitmeden evde kullandim tek seferlik yaptim bunu. Sonuc yumurtlama oldu çok net belliydi ovulasyon testinde. İğneye bile gerek kalmadi. Olmazsa tekrar doktor yolu görünüyor. O zaman cektirecegim artık mecbur ne kadar korksam da. Ki sonuç ne olursa olsun yine tüp diyecek ona da aklım ermiyor zaten.Canım bende rahim filminden korkuma dra gitmeyi hep erteledim tam 3 yıl boyunca ilk kez gecen yıl gittim ve gittiğim dr bütün testleri istedi bana faks olarak yolla dedi ama ben yollamayamadım çünkü o sıralar işlerimizin en yoğun olduğu dönemdi...
Bu yıl dra tekrar gitmeye başladık rahim filmi sonucumu özelde bi dra gösterdim hiçbir sorun yok gel aşılama yapalım dedi...
Ama biz eşimin ısrarı sonucu tüp bebek merkezine gittik aynı rahim filmi sonucuma ordaki doktorda baktı kanalların çok dar film çekilirken çok zorlanmış dedi..
Gerçekten de benim rahim filmim zor oldu..
Zaten geçen ay başladım tedaviye ilk olarak yumurtaları geliştirmek için 10 iğne ve çatlatma iğnesi verdi ama tutmadı
Bu ay gittiğimde yine aynı şeyi söyledi kanallarından geçmiyor demek ki bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi kullan yine adet olursan göbekten 3 delik açıp bakılacak dedi
Hâlâ yapmadılar mı rahim filmi
Ayy canım benim ya inşallah bu ay sağlıklı ve hayırlı bi bebişe hamile kalıcaz inşallah umudunu kaybetme sakın...Canım şöyle diyeyim ben iki yıllık evliyken tedaviye başladım. İlk 6 ay doktor istemedi sorun belli diye. Ve biz ilk 6 ay klomenle düzgün sağlıklı yumurtlama elde edemedik. Bir kere oldu onda da günü kaçırdık tecrübesizlikten ilk zamanlar... Neyse bu şekilde daha yumurtlama bile olmadığı için sorun belliydi hele bir yumurtla da gerisine sonra bakalım gibi oldu. Tedaviye biraz ara verdik sonra olmayınca doktor daha kontrollü bir şekilde aşılama denemek istedi. 2 defa aşılama yaptık ve bu sefer çok kaliteli yumurtlama oldu. Fakat tutmadı. Sonuç olarak rahim filmi yine istemedi tüp bebek merkezlerine yönlendirdi. Çünkü prosedür olarak onlar ameliyat vs de yapmiyorlarmiş. 3 yil boyle gecti. Ama diğer doktorum en azından ne olduğunu bilelim yaptir dedi. Tabi bu sırada ben cok yipranmistim farklı rahatsizliklarim çıktı. bir iki yıl her şeyi bıraktım. Diğer rahatsizliklarimin tedavisiyle ilgilendim. Şimdi de tekrar bu ay tedaviye dönüş yaptim. Ama nedense doktora gitmek hiç istemedik. Bir ay deneyelim dedik kendimiz. Belki bazı şeyler değişmiştir diye. Ve elhamdulillah doktora gitmeden evde kullandim tek seferlik yaptim bunu. Sonuc yumurtlama oldu çok net belliydi ovulasyon testinde. İğneye bile gerek kalmadi. Olmazsa tekrar doktor yolu görünüyor. O zaman cektirecegim artık mecbur ne kadar korksam da. Ki sonuç ne olursa olsun yine tüp diyecek ona da aklım ermiyor zaten.
Tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyoruz canım günlerce hep sol kasığım ağrıyordu dün gece şiddetlendi ve sağ kasığada başladı.. ve benim sol kasık hala şiş..Rahimde batmalar ani vuran ağrılar devam ediyor. Ne hikmetse akşam daha arttı agrilar gündüz pek yok. Kasiklarda sertleşme var. Düne kadar tek tarafliydi dünden itibaren iki taraflı sertleşme var. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım belli de ol az adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen ayni. Eger olmazsa da bunda da vardır birGünaydın kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum ben olmadım ama olmak üzereyim bu bel ağrısını çok iyi bilirim test yinede yaptım negatif şimdi napıcam bilmiyorum eşim önce kontrol olacak galiba sonra ben hsg çektiricem sanırım moralim çok bozuk ama yapacak bişey yok bari siz güzel haber verin
Ya canım kendi başına kontrole gitmeden klomen kullanmak doğru mu hani yumurtalar kendi kendine çatlar mı ki öyleİğne olmadım ben canim. Geçmiş yıllarda hep doktor kontrolü ile bazen iğneli bazen ignesiz oldu. Bu sefer tekrar gitmek istemedim doktora. Evde kendim adet sokturucu kullandim. Sonra da klomen. Ve ovulasyon testi yaptim. Çok şükür adetin 12 ve 13. Günleri pozitif çıktı. Yani bu ayın 13 ve 14 ünde. Şimdi sonuç bekliyorum bakalım.
Aynen canim hep soldaydi dünden beri sağ da ağrıyor. Sol taraf daha şiş daha sert ama sağ da sertleşti. Çok ilginç bu kadar benzemesi :) ben hiç vajina ağrısı hissetmedim hep rahim etrafı gibi. Ne zaman kesin belli oluyor senin?Tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyoruz canım günlerce hep sol kasığım ağrıyordu dün gece şiddetlendi ve sağ kasığada başladı.. ve benim sol kasık hala şiş..
2gün vajinada ağrı olmuştu hafifti ve kısaydı ama gecekiler uzun sürdü ve diğerlerine göre bi tık daha şiddetliydi seninde mi böyleydi
Ayyy kız yıllar sonra anniş olucaz yoksaaaa
Günaydın kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum ben olmadım ama olmak üzereyim bu bel ağrısını çok iyi bilirim test yinede yaptım negatif şimdi napıcam bilmiyorum eşim önce kontrol olacak galiba sonra ben hsg çektiricem sanırım moralim çok bozuk ama yapacak bişey yok bari siz güzel haber verin
Canım normalde doğru değil riskli bir durum. Fakat benim canıma tak ettiği için riski gözüm görmedi. Çatlama olabilirdi... olmayabilirdi de... Ama şükür sorun olmadı çatlama gerçekleşti ovulasyon testine göre.Ya canım kendi başına kontrole gitmeden klomen kullanmak doğru mu hani yumurtalar kendi kendine çatlar mı ki öyle
Inşallah hepimiz müjdeli haberleri veririz...Canım belli de ol az adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen ayni. Eger olmazsa da bunda da vardır bir
Hayır canım oyle düşünmemiz lazım yoksa çok yıpranırıziyi düşünelim iyi olsun Allah'ın izniyle
Sağol canım ama benden geçti hissediyorum adeti hayırlısı olsun ne diyim başa gelince anlıyor insanCanım belli de ol az adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen ayni. Eger olmazsa da bunda da vardır bir
Hayır canım oyle düşünmemiz lazım yoksa çok yıpranırıziyi düşünelim iyi olsun Allah'ın izniyle
Kız sen test yapmadınmıInşallah hepimiz müjdeli haberleri veririz...
Aaa öyle reçetesiz alınıyor mu bu ilaçlar ama yanlış bişey olmaz inşallah canım benim...İğne olmadım ben canim. Geçmiş yıllarda hep doktor kontrolü ile bazen iğneli bazen ignesiz oldu. Bu sefer tekrar gitmek istemedim doktora. Evde kendim adet sokturucu kullandim. Sonra da klomen. Ve ovulasyon testi yaptim. Çok şükür adetin 12 ve 13. Günleri pozitif çıktı. Yani bu ayın 13 ve 14 ünde. Şimdi sonuç bekliyorum bakalım.
Bir de klomeni ikinci kez kullanmak cok cok riskli. Onceki aydan catlamamis kiste donen yumurta kaldiysa o kisti de buyutuyor doktor kontrolu sart yani. Tek seferlik risk aldım ve artık ikincide öyle risk almam. Doktora gideceğim mutlaka inş.Canım normalde doğru değil riskli bir durum. Fakat benim canıma tak ettiği için riski gözüm görmedi. Çatlama olabilirdi... olmayabilirdi de... Ama şükür sorun olmadı çatlama gerçekleşti ovulasyon testine göre.
Yok kuzucun silik milik yok:)ya ama henüz olmadın adet dua etmeye devam tamamen mi negatif hiç silik milik yok mu
Hayır eşim şehir dışında ailem akşamları yanıma geliyor benimle kalıyorlar annem sabah herkesten önce uyanıyor kahvaltı hazırlamaya bende yapamadım canım yaKız sen test yapmadınmı
Sağol canım ama benden geçti hissediyorum adeti hayırlısı olsun ne diyim başa gelince anlıyor insan
Aaa öyle reçetesiz alınıyor mu bu ilaçlar ama yanlış bişey olmaz inşallah canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?