- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Bugün 12.gün işte canım bugünde test yapıcam..Aynen canim hep soldaydi dünden beri sağ da ağrıyor. Sol taraf daha şiş daha sert ama sağ da sertleşti. Çok ilginç bu kadar benzemesi :) ben hiç vajina ağrısı hissetmedim hep rahim etrafı gibi. Ne zaman kesin belli oluyor senin?
Inşaallah canim ya yıllar sonra anne olmak yazildiysa kaderimize herhalde ben bol bol şükür namazı kilarim ve aglamaktan ne hale gelirim bilmiyorum. Inşaallah ya rabbi...
Bir de şu an eski doktorumun bulunduğu yerde oturmuyorum. Yeni doktor bulmak şart. Inşallah gerek kalmaz sadece gebelik için doktor araştırmak nasip olur belki de...
Demek ki ilacın etkisi geçmiş adet olana kadar hala umut var...Yok kuzucun silik milik yok:)
Evet şu an hafif ama akşam artıyor hep. 8. Günümdeyim ben de catladiktan sonra. Sonucunu merakla bekliyorum. Yazdigin ekstra yanma vb seyleri yasamadim. Farkli olarak bende ateş oldu iki gün sonra geçti. Ama kasiklar ayni tamamen. Hadi hayirlisi.Bugün 12.gün işte canım bugünde test yapıcam..
Hâlâ ağrıların var mı??
Benim geçti ağrılar ama gece kalçamın sol tarafı çok şiddetli ağrıyordu bacaklarımda aynı şekilde..
Benim vajina etrafı değilde tam vajinam ağrıyor batmada oluyordu şuan yok ama...
Ha bide kasıklarımda yanma vardı...
Şuan beyaz akıntım geliyor...
Bende de zaten bi kere dün akşam oldu yanma biraz korktum enfeksiyon olur mu diyeEvet şu an hafif ama akşam artıyor hep. 8. Günümdeyim ben de catladiktan sonra. Sonucunu merakla bekliyorum. Yazdigin ekstra yanma vb seyleri yasamadim. Farkli olarak bende ateş oldu iki gün sonra geçti. Ama kasiklar ayni tamamen. Hadi hayirlisi.
Yarın yap artık sağlam olsun:))Bende de zaten bi kere dün akşam oldu yanma biraz korktum enfeksiyon olur mu diye
Şuan hiç bi ağrı yok zaten..
Akıntımın beyaz ve kokusuz olması biraz olsun içimi rahatlattı..
Test yapmak istiyorum ama kahvaltı yaptım ve çok şu içtim acaba etkiler mi bu ???
Bugün akşamda annemler gelecek sabah yine yapamicamYarın yap artık sağlam olsun:))
Bence cikar canim. Iki uc gun once filan olsa neyse artik 12 gun olmus. Dedigin gibi bir sure sıvı almadan deneyebilirsin. Inşallah ikinci çizgiyi göstersin rabbim sana hayırlısıyla.Bugün akşamda annemler gelecek sabah yine yapamicam
Offf ya biraz aç susuz kalayım hatta biraz uyuyayım olmazsa zaten uykum var uyanınca yaparım artık inşallah pozitif olur...
Anladım canım inşallah hamilesindir haber ver sonucu :)Canım normalde doğru değil riskli bir durum. Fakat benim canıma tak ettiği için riski gözüm görmedi. Çatlama olabilirdi... olmayabilirdi de... Ama şükür sorun olmadı çatlama gerçekleşti ovulasyon testine göre.
Ağrılar geçti umudumda kalmadıBence cikar canim. Iki uc gun once filan olsa neyse artik 12 gun olmus. Dedigin gibi bir sure sıvı almadan deneyebilirsin. Inşallah ikinci çizgiyi göstersin rabbim sana hayırlısıyla.
Keşke benimde ağrım geçseydim:)Ağrılar geçti umudumda kalmadı
Ama yinede bi kaç saat sıvı almadan denicem..
Inş canim mutlaka yazacağım sonucu. Kesin sonuç 29 unda ama ben yine de meraktan birkaç gün önce başlarım teste herhalde.Anladım canım inşallah hamilesindir haber ver sonucu :)
Canım agri geçmesi olumsuz bir durum değil ki.. her zaman aynı şiddette olmaz zaten. Belki sadece yerlesme zamani cok agri oluyordur sonra vucut alisinca gecebilir de. Bilmiyoruz ki daha tecrübe etmedik. Kesin sonuç testte belli olur inşallah hadi bekliyoruz mutlaka yap ama.Ağrılar geçti umudumda kalmadı
Ama yinede bi kaç saat sıvı almadan denicem..
Ne yaptın canim testin sonucu belli mi?alayım iş çıkışı bi test yapayım o zaman inşallah Allahım.rabbim gönlümüze göre versin.
Sizdeki sorun neydi ki canım??Kızlar bende doktora gittim ve doktorun dedi ki aşılama yapalım size daha şansı yüksek olur.çarsamba günü tekrar gideceğim. 3-4 günlük iğne verdi karından vurmak için. Bilgisi olan paylaşabilir mi
Canim silik cizgi onemli. Bazilarinda gri silik oluyor bazilarinda pembe silik. Ve genelde griler negatif pembeler pozitif. Seninki nasıl?Kızlar ben test yaptım anca dünden daha silik ikinci çizgi hayal meyal görünüyor ben şimdi kan testine gitsem net sonuç alır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?