Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Bugün 12.gün işte canım bugünde test yapıcam..
Hâlâ ağrıların var mı??
Benim geçti ağrılar ama gece kalçamın sol tarafı çok şiddetli ağrıyordu bacaklarımda aynı şekilde..
Benim vajina etrafı değilde tam vajinam ağrıyor batmada oluyordu şuan yok ama...
Ha bide kasıklarımda yanma vardı...
Şuan beyaz akıntım geliyor...

Evet şu an hafif ama akşam artıyor hep. 8. Günümdeyim ben de catladiktan sonra. Sonucunu merakla bekliyorum. Yazdigin ekstra yanma vb seyleri yasamadim. Farkli olarak bende ateş oldu iki gün sonra geçti. Ama kasiklar ayni tamamen. Hadi hayirlisi.

Bende de zaten bi kere dün akşam oldu yanma biraz korktum enfeksiyon olur mu diye
Şuan hiç bi ağrı yok zaten..
Akıntımın beyaz ve kokusuz olması biraz olsun içimi rahatlattı..
Test yapmak istiyorum ama kahvaltı yaptım ve çok şu içtim acaba etkiler mi bu ???

Yarın yap artık sağlam olsun:))

Bugün akşamda annemler gelecek sabah yine yapamicam
Offf ya biraz aç susuz kalayım hatta biraz uyuyayım olmazsa zaten uykum var uyanınca yaparım artık inşallah pozitif olur...
Bence cikar canim. Iki uc gun once filan olsa neyse artik 12 gun olmus. Dedigin gibi bir sure sıvı almadan deneyebilirsin. Inşallah ikinci çizgiyi göstersin rabbim sana hayırlısıyla.

Anladım canım inşallah hamilesindir haber ver sonucu :)

Bence cikar canim. Iki uc gun once filan olsa neyse artik 12 gun olmus. Dedigin gibi bir sure sıvı almadan deneyebilirsin. Inşallah ikinci çizgiyi göstersin rabbim sana hayırlısıyla.
Ağrılar geçti umudumda kalmadı
Ama yinede bi kaç saat sıvı almadan denicem..

Anladım canım inşallah hamilesindir haber ver sonucu :)
Inş canim mutlaka yazacağım sonucu. Kesin sonuç 29 unda ama ben yine de meraktan birkaç gün önce başlarım teste herhalde.
Ağrılar geçti umudumda kalmadı
Ama yinede bi kaç saat sıvı almadan denicem..
Canım agri geçmesi olumsuz bir durum değil ki.. her zaman aynı şiddette olmaz zaten. Belki sadece yerlesme zamani cok agri oluyordur sonra vucut alisinca gecebilir de. Bilmiyoruz ki daha tecrübe etmedik. Kesin sonuç testte belli olur inşallah hadi bekliyoruz mutlaka yap ama.

Kızlar testimi yaptım bekliyorum ama testin içinde idrar çubuğundan yoktu diğer hiç açılmayan testin çubuğunu kullandım yarın nasıl kullanacam ben şimdi diğeri çubuksuz kaldı

Kızlar bende doktora gittim ve doktorun dedi ki aşılama yapalım size daha şansı yüksek olur.çarsamba günü tekrar gideceğim. 3-4 günlük iğne verdi karından vurmak için. Bilgisi olan paylaşabilir mi

Kızlar bende doktora gittim ve doktorun dedi ki aşılama yapalım size daha şansı yüksek olur.çarsamba günü tekrar gideceğim. 3-4 günlük iğne verdi karından vurmak için. Bilgisi olan paylaşabilir mi
Sizdeki sorun neydi ki canım??
Şansın yüksek olabilir evet kanalların açıksa yani..

Kızlar ben test yaptım anca dünden daha silik ikinci çizgi hayal meyal görünüyor ben şimdi kan testine gitsem net sonuç alır mıyım

Kızlar ben test yaptım anca dünden daha silik ikinci çizgi hayal meyal görünüyor ben şimdi kan testine gitsem net sonuç alır mıyım
Canim silik cizgi onemli. Bazilarinda gri silik oluyor bazilarinda pembe silik. Ve genelde griler negatif pembeler pozitif. Seninki nasıl?

Canım benimki pembe testi oynattıkça görüyorum yani düz görünmüyor elime aldım sağa sola eğiyorum anca öyle görünüyor ama pembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…