- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Canım inşallah var o zaman. Çok sevindim çok büyük bir ümit oldu icimde hem senin acindan hem benim. Malum belirtilerin bir kısmı aynı :) dur bak bir resim görmüştüm nette gebelik testi onu yollayayim.Canım benimki pembe testi oynattıkça görüyorum yani düz görünmüyor elime aldım sağa sola eğiyorum anca öyle görünüyor ama pembe
Ayy canım ciddi misin ya ama sanmıyorum ayy dur kız çok açım zaten hemen namaz kılıp bi şeyler yiyip kan testine gideyim bari ayyy ama dün bundan daha netti niye şimdi bu kadar silikCanım inşallah var o zaman. Çok sevindim çok büyük bir ümit oldu icimde hem senin acindan hem benim. Malum belirtilerin bir kısmı aynı :) dur bak bir resim görmüştüm nette gebelik testi onu yollayayim.
Canım ama bu silikten koyuya doğru gidiyor benimki gittikçe silikleşiyor malesef 10.cu olandan daha silik..Sanırım bu resimdeki dpo 10 a benziyor değil mi? Ama onlar kesin catladigi günü dpo1 kabul ettikleri için sen de onuncu gün sayılırsin. Ben de ovulasyon testinin siliklesmeye başladığı günü 1 kabul ettim. Pozitif cikan gunleri hesaplamadim. Buna gore seninki de pozitiftir ins. Bu mantikla iki uc gun sonra benim de cok silik cikmasi lazim varsa. Resime bakip dpo10 a benziyor mu bir bak bakalim.
Canim ben eger sabredebilirsem idrarda net iki belirgin çizgi olunca kana gitmek istiyorum. Yoksa bu sefer aklım takılacak kan değeri niye öyle çıktı niye böyle çıktı diye. Kanda kesin 100 üzeri bir sayı görmek istiyorum. Teste bak çizgi belirginleşmeye başlamış daha beta hcg 80li sayıda diyor. Şimdi olctursen belki yirmili çıkar stres olursun bence bir iki gün bekle derim.Ya şimdi bu negatif mi kan testine gitmeye gerek var mııı??
Canım eğer değer düşük de olsa göreyim yeter ki diyorsan bence de gidebilirsin o zaman. ama gitgide siliklesmesi tuhaf bir durum. Ama ben forumda görmüştüm biri önce biraz düştü değeri sonra yükseldi gayet güzel. Inş sorun yoktur.Ayy canım ciddi misin ya ama sanmıyorum ayy dur kız çok açım zaten hemen namaz kılıp bi şeyler yiyip kan testine gideyim bari ayyy ama dün bundan daha netti niye şimdi bu kadar silikofff beynim yandı bişey anlamadım şimdi ben..
Zaten eğer hamileysem süt buharından dolayıdır..
Test markaları aynı mi ve test yaptigin saat aynı miydi? O da sonucu etkiler. Silik de olsa bir şeyler çıkmış ben çok umutluyum senden.Canım ama bu silikten koyuya doğru gidiyor benimki gittikçe silikleşiyor malesef 10.cu olandan daha silik..
Dün yaptığım aynı 10.cu gibiydi
Saatler aynı değil ama markalar aynı..Test markaları aynı mi ve test yaptigin saat aynı miydi? O da sonucu etkiler. Silik de olsa bir şeyler çıkmış ben çok umutluyum senden.
Aynen canım ya düşükte olsa görmek istiyorum 20 lerde olsun hiç farketmez yeter ki gerçek olsunCanım eğer değer düşük de olsa göreyim yeter ki diyorsan bence de gidebilirsin o zaman. ama gitgide siliklesmesi tuhaf bir durum. Ama ben forumda görmüştüm biri önce biraz düştü değeri sonra yükseldi gayet güzel. Inş sorun yoktur.
Testin içinde çubuk yoktu canım diğer paketteki kullandım yarın yapamam bide yine ailem gelecek bugün gitsem kan testine çıkmaz mıBenbirdost kuzummm sabah aç karnına yapmadın tabiki aşırı silik olacak yarın sabah da yap siliği gördüğün gibi koş hastaneye:)
Bence de hafsanin dediği gibi saatlerden kaynaklidir rahat ol.Saatler aynı değil ama markalar aynı..
Doğru canim hayırlısı ya. Yarın filan da gidemeyeceksen bu gün az da olsa bir şeyler çıkar kanda baktir o zaman canim.Aynen canım ya düşükte olsa görmek istiyorum 20 lerde olsun hiç farketmez yeter ki gerçek olsun
Aynen canım ya sabah eşim gelebilir ona belli etmemem lazım eğer yoksa boş yere ümitlenmesinBence de hafsanin dediği gibi saatlerden kaynaklidir rahat ol.
Doğru canim hayırlısı ya. Yarın filan da gidemeyeceksen bu gün az da olsa bir şeyler çıkar kanda baktir o zaman canim.
Haydi koş kan testi yap da gel kuzum inşallah yüzün gülerAynen canım ya sabah eşim gelebilir ona belli etmemem lazım eğer yoksa boş yere ümitlenmesin
Evet canim netlessin o zaman insaallah bekliyoruz.Aynen canım ya sabah eşim gelebilir ona belli etmemem lazım eğer yoksa boş yere ümitlenmesin
Kardeşimi bekliyorum o götürecek beni..Evet canim netlessin o zaman insaallah bekliyoruz.
Allahım inşallah yüzünü güldürsün okadar istiyorum ki inş hayırlı haberlerini bekliyoruzKardeşimi bekliyorum o götürecek beni..
Dua edin banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?