Inşallah canim yıllardır bekliyoruz belki de imtihanimiz bitmiştir kim bilir. Artık bebislerle uğraşma imtihanı başlar insaallah... Evet belirtiler aynı olduğu için kendim teste gidiyor gibi heyecanlandım
Hayırlısı canim geç olsun güç olmasın. Bu gun mu biraz bekleyip gideceksin tekrar? Meraktan girip duruyorum ben de ne oldu acaba diye.Canlar gittim ama test yaptıramadım çünkü çok kalabalıktı 3 tane trafik kazası olmuş çok yoğunuz dedi kadın isterseniz bekleyin dedi..
Bende kaza yapanlar daha önemli diye durmadım bile şuan annemlerdeyim biraz zaman geçsin sonra gidecez tekrar...
Akşama gidecem canım haber vercem...Hayırlısı canim geç olsun güç olmasın. Bu gun mu biraz bekleyip gideceksin tekrar? Meraktan girip duruyorum ben de ne oldu acaba diye.
Canım ikiSizdeki sorun neydi ki canım??
Şansın yüksek olabilir evet kanalların açıksa yani..
İnsalalh güzel haberler verirsin canımCanlar gittim ama test yaptıramadım çünkü çok kalabalıktı 3 tane trafik kazası olmuş çok yoğunuz dedi kadın isterseniz bekleyin dedi..
Bende kaza yapanlar daha önemli diye durmadım bile şuan annemlerdeyim biraz zaman geçsin sonra gidecez tekrar...
Ne zararlısı kuzum ya küçük yapışıklık varsa açılır çok ciddi tıkanıklık varsa laparoskopi olunur bi şekilde sorunu ortadan kaldırma şansı olur işte..Hsg zararları dedim okudum gözüm korktu iki üç ay daha olmazsa öyle film çekileyim ben şimdi çekilmeyeyim
Hayır yan etkisi yok yaptır bir an önce hem eşin hem sen yaptır işte..Adet olup bitsin medical de film çekmeyi düşünüyorum bu film pahalı bişeymi? Birde eşim bakmadan ben bakmayayımmı filmin zararı felan yan etkisi olabilirmi
Çok sağol canım benim inşallah hepimiz güzel haberler veririz..İnsalalh güzel haberler verirsin canım
Inşallah tutar canım benim demek ki senin şansın yüksek en azından tutuyor :)))Canım iki
Defa dış gebelik geçirdim bir sorun bulamadılar.sadece daha fazla şans için doktor aşılama yapalım isterseniz dedi bizde kabul ettik bakalim hayırlısı
Biz senden umutluyuz güldür yüzümüzü:)Çok sağol canım benim inşallah hepimiz güzel haberler veririz..
Ama pek umudum yok benim..
Ahhh canım benim inşallah hepimiz icin güzel şeyler olur bu ay. Allah büyük dualarımızı eksik etmeyelimInşallah tutar canım benim demek ki senin şansın yüksek en azından tutuyor :)))
Ne zaman çıkarmış?Kan verdim hastanedeyim kızlar..
Inşaallah bu gün cikiyordur ya.. yoksa yarına mi kaldı?Kan verdim hastanedeyim kızlar..
Yok kız sende anacım nerde buluyorsun bu şeyleri yalandır onlar inanmaBiz senden umutluyuz güldür yüzümüzü:)
Yav bu hsg de rahim bile delinebilirmiş zor ihtimal de olsa sağlam yeri delmeyelim sonra
2 saat sonra canım bekliyorumNe zaman çıkarmış?
Yok kız yarına çıkar deselerdi yarın verirdim...Inşaallah bu gün cikiyordur ya.. yoksa yarına mi kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?