Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

H Hafsa ayneyn biribirimize bol bol dua edelim bende çıkarsa sizin için çok umutlanacağım ayneyn seninle belirtilerimiz aynı zaten... :))))
Inşallah canim yıllardır bekliyoruz belki de imtihanimiz bitmiştir kim bilir. Artık bebislerle uğraşma imtihanı başlar insaallah... Evet belirtiler aynı olduğu için kendim teste gidiyor gibi heyecanlandım hadi hayırlısı ya rabbim sana bu gün o mutluluğu tattirsin yüce rabbim. Sonra da bize inşallah....

Canlar gittim ama test yaptıramadım çünkü çok kalabalıktı 3 tane trafik kazası olmuş çok yoğunuz dedi kadın isterseniz bekleyin dedi..
Bende kaza yapanlar daha önemli diye durmadım bile şuan annemlerdeyim biraz zaman geçsin sonra gidecez tekrar...

Hayırlısı canim geç olsun güç olmasın. Bu gun mu biraz bekleyip gideceksin tekrar? Meraktan girip duruyorum ben de ne oldu acaba diye.

Sizdeki sorun neydi ki canım??
Şansın yüksek olabilir evet kanalların açıksa yani..
Canım iki
Defa dış gebelik geçirdim bir sorun bulamadılar.sadece daha fazla şans için doktor aşılama yapalım isterseniz dedi bizde kabul ettik bakalim hayırlısı

İnsalalh güzel haberler verirsin canım

Adet olup bitsin medical de film çekmeyi düşünüyorum bu film pahalı bişeymi? Birde eşim bakmadan ben bakmayayımmı filmin zararı felan yan etkisi olabilirmi

Hsg zararları dedim okudum gözüm korktu iki üç ay daha olmazsa öyle film çekileyim ben şimdi çekilmeyeyim

Hsg zararları dedim okudum gözüm korktu iki üç ay daha olmazsa öyle film çekileyim ben şimdi çekilmeyeyim
Ne zararlısı kuzum ya küçük yapışıklık varsa açılır çok ciddi tıkanıklık varsa laparoskopi olunur bi şekilde sorunu ortadan kaldırma şansı olur işte..
Erteleme sürekli...

Adet olup bitsin medical de film çekmeyi düşünüyorum bu film pahalı bişeymi? Birde eşim bakmadan ben bakmayayımmı filmin zararı felan yan etkisi olabilirmi
Hayır yan etkisi yok yaptır bir an önce hem eşin hem sen yaptır işte..
Benim eşimin sperm testine baktılar ilk olarak...
Çünkü benimki adet bitiminde olacağı için onunki önce olmuş oldu..

Canım iki
Defa dış gebelik geçirdim bir sorun bulamadılar.sadece daha fazla şans için doktor aşılama yapalım isterseniz dedi bizde kabul ettik bakalim hayırlısı
Inşallah tutar canım benim demek ki senin şansın yüksek en azından tutuyor :)))

Çok sağol canım benim inşallah hepimiz güzel haberler veririz..
Ama pek umudum yok benim..
Biz senden umutluyuz güldür yüzümüzü:)
Yav bu hsg de rahim bile delinebilirmiş zor ihtimal de olsa sağlam yeri delmeyelim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…