Bizde bekliyoruzYok kız yarına çıkar deselerdi yarın verirdim...
2 saat sonra dediler bekliyorum..
Evet canim biz de bekliyoruz. 1 saati olmus galiba neredeyse az kalmış hadi bakalım...Yok kız yarına çıkar deselerdi yarın verirdim...
2 saat sonra dediler bekliyorum..
Bizde bekliyoruz
Sonuç negatif 2.35Evet canim biz de bekliyoruz. 1 saati olmus galiba neredeyse az kalmış hadi bakalım...
Nasıl ya kesin mi.. çok üzüldüm canim. Normalde hep 0.1 0.5 filan çıkar ama bu kesin negatif mi.. yukselmez mi ya.. ne diyeceğimi bilemedim ben çok umutluydum hafif pembe çizgi vardı sonuçta... Hayırlısı olsun. Adet günün ne zaman olacaktı normalde?Sonuç negatif 2.35
Yeminle gözlerim dolduSonuç negatif 2.35
bende üzüldüm demekki hayırlısı böyleymiş canım ya olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara derler. Oyle düşünmek lazım. Elbet vardır zamanı Rabbim biliyorBirbirimizi bırakmayalım kızlar pes etmek yok temmuz ağustos eylül zafer kazanana kadar devam
Üzme kendini olurmu okadar pozitif bekliyoduk ki üzüldük hepimiz
Işte o hafif pembe çizgi ilacın son etkisi demekki..Nasıl ya kesin mi.. çok üzüldüm canim. Normalde hep 0.1 0.5 filan çıkar ama bu kesin negatif mi.. yukselmez mi ya.. ne diyeceğimi bilemedim ben çok umutluydum hafif pembe çizgi vardı sonuçta... Hayırlısı olsun. Adet günün ne zaman olacaktı normalde?
Oyy kuzum benim ya valla benim gözlerim bile dolmadı niyeyse hiç üzülmedim eşim antalyadan geliyor ona hala söylemedim zaten bu ay hep adet olacakmış gibi konuşuyordum ümitlenmesin diye..Yeminle gözlerim doldu
Benim eşim bunay umutlıydu üzüldüOyy kuzum benim ya valla benim gözlerim bile dolmadı niyeyse hiç üzülmedim eşim antalyadan geliyor ona hala söylemedim zaten bu ay hep adet olacakmış gibi konuşuyordum ümitlenmesin diye..
Akşam üzeri eşimle konuşmuştum bana ebru destanın kitabından al adet olunca ondaki kürleri uygulayacağım demiştim...
Aynen canım pes etmek yok Allahın izniyle hepimiz mutlu haberleri paylaşıcaz...Birbirimizi bırakmayalım kızlar pes etmek yok temmuz ağustos eylül zafer kazanana kadar devam
Aynen canım yapacak bişey yok vardır bunda da bi hayır demekten başka..B
bende üzüldüm demekki hayırlısı böyleymiş canım ya olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara derler. Oyle düşünmek lazım. Elbet vardır zamanı Rabbim biliyor
Benimde eşim geçen ay çok umutluydu adet oldum deyince çok üzüldü bana belli etmemeye çalıştı ama hissettim...Benim eşim bunay umutlıydu üzüldü
Yaptırdı benimki maşallah onunkiler baya bi iyi..Şimdi adım adım gidelim sizin eşleriniz test yaptırdımı ve bişey çıktımı?
İyi bari bi yerden kafan rahat ben bu adet döneminde eşime test yaptırayım deneyelim yine olmazsa eylülde hsg çektireyimYaptırdı benimki maşallah onunkiler baya bi iyi..
Bizde de sorun yok. Sıra rahim filminde. Fakat eşimin değerlerinden biri kafama takılmıştı. Aglütinasyon diye bir şeye bakılıyor. Olmaması daha iyi ama bizde pozitif çıkmıştı. Doktorlar önemsemiyor ama benim kafama takıldı yine de.Şimdi adım adım gidelim sizin eşleriniz test yaptırdımı ve bişey çıktımı?
Dr önemli değil dediyse değildir takma benceBizde de sorun yok. Sıra rahim filminde. Fakat eşimin değerlerinden biri kafama takılmıştı. Aglütinasyon diye bir şeye bakılıyor. Olmaması daha iyi ama bizde pozitif çıkmıştı. Doktorlar önemsemiyor ama benim kafama takıldı yine de.Benbirdost sizde aglütinasyon pozitif mi negatif mi?
Hayırlısı olsun hepimiz için. Evet irtibatı devam ettirelim inş. Biliyor musunuz ben bu ay ilk defa yumurtlamami kacirmadim. Normalde zaten yumurtlama yok. Bu ayla birlikte toplam 9 kere klomen kullanmis oldum. Ikisi asilamaydi bir onlarda oyle denk geldi yumurylama zamaniydi. Digerlerinde hic kaliteli yumurtlama olmadi. Ya cok fazla buyudu catladi ya hic catlamadi. Bir kere guzel catladi iste dedigim gibi onu da biz kacirdik tecrubesizlikten. Ilk defa bu ay yumurtlamayi kacirmamis olduk çok şükür. Yılların hasreti var haliyle o kadar ümitliyim ki... Olmazsa nereden başlarım ne yaparım tam bilemiyorum açıkçası. O zaman düşüneceğim herhalde. Şimdilik bol bol dua ediyorum negatifi dusunmemeye çalışıyorum.Birbirimizi bırakmayalım kızlar pes etmek yok temmuz ağustos eylül zafer kazanana kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?