Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Beraber rejim yapalım canım:)

Doktor bana da aynı seyi söyledi zayıflaman gerekiyor dedi baktığında cok kilolu durmuyorum fakat gerekliymiş kolay zayıflamam için glugophace diye bi şeker ilacı verdi ama ilaç beni aylarca isal ve bulantı yapınca sn sonunda bıraktım

iyi aksamlar kizlar bende klomen catlamasi ignesi yaptirdim bugun 8. gunum suan belim kasigimsa agri var halsizim ignenin etkisi sizde kacgun surdu bu hallerimi ignenin etkisine bagliyorum

Kilo vere bildinmi bari ilaçla canım

Kilo vere bildinmi bari ilaçla canım
İlk ay üç kilo verdim fakat bir ayın her günü ishaldim ve evden dışarı cıkamadım ilaç herkese farklı bir yan etki yapıyormus yemek yapamadım sadece ekmek kaşar yiyebildim o derece ama günlük yaşantımı çok etkilediği için bırakmak zorunda kaldım canım

Benimde derdim kilo almak

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepimizin hakkında hayırlısı olsun herkesin netleşsin sonra birlikte diyete kilo vermeye sonra hsg ye :))

kizlar benimde bugun ignemim9. gunu sag tarafimda hala arada agri oluyor sag kemiğimde agri oluyor bacaga vuran beklemedeyim bende

kizlar benimde bugun ignemim9. gunu sag tarafimda hala arada agri oluyor sag kemiğimde agri oluyor bacaga vuran beklemedeyim bende
Canım daha çok erken... bende senin gibi çok sabırsız davrandım bu ay ama hayal kırıklığı negatif
Adet olmayı bekliyorum..

sendemi catlama ignesi yaptirmistin beklemedeyim.zaten canim takmamaya çalışıyorum
Evet canım bende çatlatma iğnesi oldum bu ikinci ayım.. ama 4 yıldır istiyordum..
Bu ayda umudum yok oyüzden bir an önce adet olsamda bitkisel kürlere geçsem diye bekliyorum..
Ben yasadim benim diger cocugumda tedaviyle ignelerle oldu sukur ama buyudu simdi yine tedavideyim rabbim.sizede tattirsin insallah
Inşallah tekrar yasarsin canım aynı duyguları..
Birinci olduysa ıkincide çabuk olur inşallah..

Canım üzülme henüz erken zaten adetin ne zaman?
Benim ilaç kullanmadigim zamanlarda pek duzenim yok. 27 ile 33 arası oldu son zamanlar iste o bahsettiğim hacamat tedavileriyle bu araliga düştü çok şükür. Yoksa iki aydan önce gelmezdi. Klomen kullandığım zaman da yumurtlamadan 15 gün sonra oluyordu diye hatırlıyorum. Eğer yine öyleyse 4-5 gün var adete. Aslına bakarsan çok ümitliyim. Ancak bahsettiğim yanma ve alerji nedeniyle ihtimal çok düşük yazıyor sitelerde.
Bir test varmış. Negatif olursa önümüzdeki hafta onu yaptirip bakmak istiyorum. Alerjinin seviyesini belirliyor. Çok korkuyorum pozitif çıkmasından. Ki bütün belirtiler onu gösteriyor yine de insaallah yoktur da bu ay mutlu haberi alırım inş.

Inşallah canım benim ya...
Keşke eşin tüp bebeğe sıcak baksa çok rahatlarsın belki kendiliğinden olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…