Beraber rejim yapalım canım:)
ne oldu canim sonucun merak ettim de24 temmuz canım..
Seninki ne zaman ?
Kilo vere bildinmi bari ilaçla canımDoktor bana da aynı seyi söyledi zayıflaman gerekiyor dedi baktığında cok kilolu durmuyorum fakat gerekliymiş kolay zayıflamam için glugophace diye bi şeker ilacı verdi ama ilaç beni aylarca isal ve bulantı yapınca sn sonunda bıraktım
İlk ay üç kilo verdim fakat bir ayın her günü ishaldim ve evden dışarı cıkamadım ilaç herkese farklı bir yan etki yapıyormus yemek yapamadım sadece ekmek kaşar yiyebildim o derece ama günlük yaşantımı çok etkilediği için bırakmak zorunda kaldım canımKilo vere bildinmi bari ilaçla canım
Benimde derdim kilo almakKızlar iyi akşamlar bugün günüm hastanede geçti sabah 9da gittim akşam 18.30da eve geldim doktor sürekli amaliyata gitti geldi şükür herşey normal çıktı hiç bir problemin yok seninde eşinin de dedi ama sadece kilo vermen lazım dedi bak o zaman nasıl hamile kalıyorsun dedi şimdi tek derdim kilo vermek ama nasıl fikri olan varmı kızlar
Kan testim 2.35 çıktı canım negatifne oldu canim sonucun merak ettim de
insallah en kisa zamanda olur canimKan testim 2.35 çıktı canım negatif
Inşallah canım hepimiz bir gün yaşarız o duyguları...insallah en kisa zamanda olur canim
Canım daha çok erken... bende senin gibi çok sabırsız davrandım bu ay ama hayal kırıklığı negatifkizlar benimde bugun ignemim9. gunu sag tarafimda hala arada agri oluyor sag kemiğimde agri oluyor bacaga vuran beklemedeyim bende
sendemi catlama ignesi yaptirmistin beklemedeyim.zaten canim takmamaya çalışıyorumCanım daha çok erken... bende senin gibi çok sabırsız davrandım bu ay ama hayal kırıklığı negatif
Adet olmayı bekliyorum..
Ben yasadim benim diger cocugumda tedaviyle ignelerle oldu sukur ama buyudu simdi yine tedavideyim rabbim.sizede tattirsin insallahInşallah canım hepimiz bir gün yaşarız o duyguları...
Evet canım bende çatlatma iğnesi oldum bu ikinci ayım.. ama 4 yıldır istiyordum..sendemi catlama ignesi yaptirmistin beklemedeyim.zaten canim takmamaya çalışıyorum
Inşallah tekrar yasarsin canım aynı duyguları..Ben yasadim benim diger cocugumda tedaviyle ignelerle oldu sukur ama buyudu simdi yine tedavideyim rabbim.sizede tattirsin insallah
Günaydın canim. Bembeyaz negatif. Iki gün sonra tekrar bakacağım. Sonuç alistira alistira gelsin...Günaydın kızlarayneyn Ne yaptın sonuç ne??
Canım üzülme henüz erken zaten adetin ne zaman?Günaydın canim. Bembeyaz negatif. Iki gün sonra tekrar bakacağım. Sonuç alistira alistira gelsin...
Benim ilaç kullanmadigim zamanlarda pek duzenim yok. 27 ile 33 arası oldu son zamanlar iste o bahsettiğim hacamat tedavileriyle bu araliga düştü çok şükür. Yoksa iki aydan önce gelmezdi. Klomen kullandığım zaman da yumurtlamadan 15 gün sonra oluyordu diye hatırlıyorum. Eğer yine öyleyse 4-5 gün var adete. Aslına bakarsan çok ümitliyim. Ancak bahsettiğim yanma ve alerji nedeniyle ihtimal çok düşük yazıyor sitelerde.Canım üzülme henüz erken zaten adetin ne zaman?
Inşallah canım benim ya...Benim ilaç kullanmadigim zamanlarda pek duzenim yok. 27 ile 33 arası oldu son zamanlar iste o bahsettiğim hacamat tedavileriyle bu araliga düştü çok şükür. Yoksa iki aydan önce gelmezdi. Klomen kullandığım zaman da yumurtlamadan 15 gün sonra oluyordu diye hatırlıyorum. Eğer yine öyleyse 4-5 gün var adete. Aslına bakarsan çok ümitliyim. Ancak bahsettiğim yanma ve alerji nedeniyle ihtimal çok düşük yazıyor sitelerde.
Bir test varmış. Negatif olursa önümüzdeki hafta onu yaptirip bakmak istiyorum. Alerjinin seviyesini belirliyor. Çok korkuyorum pozitif çıkmasından. Ki bütün belirtiler onu gösteriyoryine de insaallah yoktur da bu ay mutlu haberi alırım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?