Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Inşallah canım benim ya...
Keşke eşin tüp bebeğe sıcak baksa çok rahatlarsın belki kendiliğinden olur...
Aslına bakarsan evliliğimizin ilk iki yılı bebek olursa güzel olur olmazsa olmaz düşüncesinde yaşadık. Gerçi esim hala o düşüncede ama ben iki yıl aklımın ucundan bile geçirmedim ya olmazsa diye. O derece rahattim. Bu kadar bilgiden hastalıklardan yumurtlamadan hiç bir şeyden haberim yoktu. Stresin s si yoktu bende. Hiç bir zaman o dönemdeki kadar rahat olamam sanırım. Işte o rahatlikta bile olmadı ne bileyim. tedavi sureci bir iki yil cok stresli gecti. Bir de o iki aşılama sonrası rabbim gonlume yine öyle rahatlık verdi ki. Kendimi farklı işlere verdim aklımdan çıkardım. Hayatı zindan etmeyeceğim dedim. Bir yıl belki daha fazla yine çok rahattim. Ve geldik bu güne. Yine stresten düşünmekten bir hal oldum. Dedigin gibi esim dese tup yapalım diye icim rahat edecek. Olmazsa alternatif var diye. Şimdi hiç alternatifim yok ki. Bu ay negatif olursa önümüzdeki ay için doktor vs düşünüyorum. Sonra diyorum doktor ne yapacak ki bize... Kesinlikle rahatlamam lazım bu düşüncelerden kurtulmam lazım. Bebek için olmasa bile kendi sağlığım için.

Of ne diyim ki canım ya bu ayda olmazsa tekrar dra başla bari şu alerjiye kafanı ciddi anlamda takmışsın dra bi sor belki bi hal çaresi vardır..
Ama inşallah bu ay mucizen içindedir boşuna stres yapıyorsundur...

Of ne diyim ki canım ya bu ayda olmazsa tekrar dra başla bari şu alerjiye kafanı ciddi anlamda takmışsın dra bi sor belki bi hal çaresi vardır..
Ama inşallah bu ay mucizen içindedir boşuna stres yapıyorsundur...
Ah canim insallah dedigin gibi olur bu düşüncelerim boşa çıkar inş. Veya dedigin gibi çaresi olan bir şeydir de elle tutulur bir şey olur en azından ilacı vs ne varsa ona bakarız.

Kızlar merhaba. Adetimin 21. Günü yumurtam 21mm olmuş ama çatlamamış. Doktor ovitrelle 250 vurdu az önce. Tahmini ne zaman çatlıyor iğneden sonra? Klomen kullanmadım ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum. Bir de yumurtanın büyüklüğü nasıl sizce?

Büyüklüğü çok iyi canim. hayirli olsun. Igneden 36 saat sonra catliyor ortalama.

Büyüklüğü çok iyi canim. hayirli olsun. Igneden 36 saat sonra catliyor ortalama.
Anladım canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. Çok olmazsam bir şey daha sormak istiyorum. Çatlatma iğnesinin dozu normal mi 250 lik? Dozun yeterli olmadığı durumlar oluyor mu? Benim ilaç ve iğnelere bazen direnç gösteriyor vücudum.

Ignenin kaclik olduğunu hatırlamıyorum ama herkese standart uygulanıyor diye biliyorum. Yumurta geliştirici haplar ve iğneler kişiye göre arttirilabiliyor ama catlatma iğnesi standart.
Tabi canim ne demek aklına takilanlari sorabilirsin. Paylaşmak için buradayız.

Tamam canım çok teşekkür ederimmm

Kızlar fikir alayım sizden yaşım geldi 30 a 31 olcam hatta iki yıl çok iyi korundum sanki hemen bişey olacakmış gibi ocaktan beri korunmuyorum 2 kere klomen kullandım haziran ve temmuz.acaba çok doktor derdine düşneden 2-3 ay olursa olur havasında mı ilerliyim yoksa bişey varsa bilelim diye erkenden film işlerinemi gireyim
Ya benim sanki sperm ulaşmıyor gibi hissediyorum bişey dicem utanıyorum benim hiç ilk günden beri kan gelmedi acaba zarımda duruyor olabilirmi bu hsg de çıkarmı? nasıl yol izleyeceğimi bilmiyorum şaka maka 3 yıl olacak evliliğim artık çocuk olması lazım bana fikir verin haydi

Bence zar varsa hsg ye gerek kalmadan muayenede anlaşılır, ama tüplerdeki sıkıntı hsg de belli oluyor

Ah canim insallah dedigin gibi olur bu düşüncelerim boşa çıkar inş. Veya dedigin gibi çaresi olan bir şeydir de elle tutulur bir şey olur en azından ilacı vs ne varsa ona bakarız.
Aynen canım ya inşallah çaresi vardır...
Üzülme Allah bizimde yüzümüzü güldürecek...

Aa zarın çok esnek demek ki canım...
Bazı insanlarda öyle oluyormuş doğumda yırtılıyormuş zar....
Valla canım spermler geçmiyorsa benim gibi kanallarında sıkıntı vardır benimkide geçmiyor..
Onun içinse hsg şart...

Canım yanlış anlama ama yaşın riskli oyüzden bi an önce tedavilerini aksatmaman gerekiyor ben bile yaşım geçiyor diyorum çünkü benim yaşımdaki arkadaşlarım hep doğurdu bi ben kaldım herkesin gözü üzerimde

Slm kizlar.bende bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum.tez zamanda guzel sonuclar diliyorum hepimiz icin.

Canım bence ara vermemelisin bende 3 yıldır evliyim hiç korunmadik 2. yıldan sonra doktora gittim ilk zamanlar pek özen göstermedim kontrollere gitmeyi bazen ihmal ettim doğal yolla olur sandım ama tik yok demek ki bi problem var 4 aydır sıkı takipteyim eşimin test sonuçlarında sıkıntı yok bende yok ama olmuyor çok stres yapıyorum artik kendimi bu ay hsg filmine hazırlıyorum doktor filmden sonrada olmazsa tüp bebek dedi.

Kuzum bilmiyorum geçip geçmediğini kendim öyle hissediyorum eylülde film çekeyim şimdi tatildeyim çok kötü oldu geç olması canım sıkılıyor

Olmadı beraber hsg çekeriz ben eylülde düşünüyorum ağustos sonu yani bizde sorun olmasa daha bir rahat olurum Allah ne zaman verirse derim tabiki yine öyle ama kul tedbiri almalı o mantıkla bişey varsa belki önlem alırız

Kuzum bilmiyorum geçip geçmediğini kendim öyle hissediyorum eylülde film çekeyim şimdi tatildeyim çok kötü oldu geç olması canım sıkılıyor
Neyse canım ağustosu tatil olarak değerlendir artık eylülde tam gaz devam edersin...

Canım bişi daha sorcam yaaaa şimdi benim e2 değerime bakılmadan çatlatma iğnesi vurdu doktor kendi tüp bebek doktorum değil. Ama ben önceki hafta ameliyat oldum ondan sonra rahim toparlansın diye çift doz östrojen kullandım 10 gün. 2 gün önce bitti. Progesterona geçtim. Dolayısıyla e2 yüksek vücudumda ama tek yumurta var bu ay. Sence tek yumurta olduğunda ohhs riski olur mu? Tüp bebek aşılama tedavilerinde e2 yüksekse çatlatma iğn vurmuyorlarmış, ama ben vuruldum tek yumurtayla ohhs ye girer miyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…