Hmm bu biraz tup bebek konularına giriyor ve benim hiç tecrübem yok. E2 ile catlatma iğnesi arasındaki bağlantıyı bilmiyorum canim.Canım bişi daha sorcam yaaaaşimdi benim e2 değerime bakılmadan çatlatma iğnesi vurdu doktor kendi tüp bebek doktorum değil. Ama ben önceki hafta ameliyat oldum ondan sonra rahim toparlansın diye çift doz östrojen kullandım 10 gün. 2 gün önce bitti. Progesterona geçtim. Dolayısıyla e2 yüksek vücudumda ama tek yumurta var bu ay. Sence tek yumurta olduğunda ohhs riski olur mu? Tüp bebek aşılama tedavilerinde e2 yüksekse çatlatma iğn vurmuyorlarmış, ama ben vuruldum tek yumurtayla ohhs ye girer miyim yaaa
Ne gibi engel çıktı ki canım ben eşimle evlenmeden önce kendi çocuklarımız olsun ayrıca bir tanede çocuk esirgemeden evlat edinelim demiştim eşiminde hoşuna gitmişti bu fikir ama inşallah biyolojik çocuklarımız olursa onuda yapıcazAçıkçası ben artık evlat edinme meselesini arastiriyordum. Prosedür olarak bazı engeller çıktı. Yoksa kesin karar vermiştim. Son zamanlarda hep yurt dışından evlat edinebilir miyiz onu arastiriyordum. Onu bile yapamıyoruz su anda. Ama biliyorum bir gün rabbim o kapıyı da açacak. Hatta kendi biyolojik çocuğumuz olsa da çok isterim evlat edinmeyi. Yetimhanelerin önünden geçerken içim çok tuhaf oluyorallah hicbir yavruyu anasız babasiz, hicbir aileyi evlatsiz birakmasin
Akıntının en yoğun olduğu gün yumurtluyorsun canım şuan yoğun mu??kizlar merhabalar size bir sey danismak istiyorum. bu ay adetimin 5. günü klomen kullandim gunde 1 tane 5 gun boyunca. ve bugün adetimin 12. günü. az once tuvalette vajinamdan kocaman seffaf upuzun bir akinti geldi. simdi sormak istedigim kac gün veya kac saat gebelik sansim var. cunki esim sehirdisinda isi dolayisi ile ve persembe günü gelebilecek
kacirdik mi sizce bu ay.
oofffff moralim cok bozuldu. 1 haftadir esim olmadigi icin en son iliskide 1 haffta once oldu
Yurt dışında olduğumuz için bazı farklı belgeler ekleniyor ekstra olarak bulunduğun ülkede kalıcı oturumun var mi ülkeye bebekle girişinde sorun yaşayacak misin gibi.. bizim oturum yok hep geçici vize var onu kabul etmiyorlar. Burada evlat edinme sayfalarını okuyorum bazen çok güzel hikayeler var. Üstelik bazıları emzirmis ilaç vs kullanarak pompa kullanarak süt gelmiş. Çok güzel bir duygudur eminim. Ama bildiğim kadarıyla türkiyede çocuğu olanlara vermiyorlar. Sıra beklerken hamile kalanları da sıradan cikariyorlarmis öyle yazmıştı bazı arkadaşlar. Çünkü çocuğu olmayan ve evlat edinme sırasında bekleyen o kadar çok kişi var ki.. aileler evraklarini tamamlayip siraya girdikten sonra 2-3 yil bebegin gelmesini bekliyorlar.Ne gibi engel çıktı ki canım ben eşimle evlenmeden önce kendi çocuklarımız olsun ayrıca bir tanede çocuk esirgemeden evlat edinelim demiştim eşiminde hoşuna gitmişti bu fikir ama inşallah biyolojik çocuklarımız olursa onuda yapıcaz
Canım akıntı geldikten sonra yumurtlama oluyor diye biliyorum 24 saat yaşayabiliyormuş stres yapma yarını değerlendirin hemenkizlar merhabalar size bir sey danismak istiyorum. bu ay adetimin 5. günü klomen kullandim gunde 1 tane 5 gun boyunca. ve bugün adetimin 12. günü. az once tuvalette vajinamdan kocaman seffaf upuzun bir akinti geldi. simdi sormak istedigim kac gün veya kac saat gebelik sansim var. cunki esim sehirdisinda isi dolayisi ile ve persembe günü gelebilecek
kacirdik mi sizce bu ay.
oofffff moralim cok bozuldu. 1 haftadir esim olmadigi icin en son iliskide 1 haffta once oldu
Anladım canım tabi normal olarak öncelik olmayanlara.. bizde sürekli ziyaret ederiz..Yurt dışında olduğumuz için bazı farklı belgeler ekleniyor ekstra olarak bulunduğun ülkede kalıcı oturumun var mi ülkeye bebekle girişinde sorun yaşayacak misin gibi.. bizim oturum yok hep geçici vize var onu kabul etmiyorlar. Burada evlat edinme sayfalarını okuyorum bazen çok güzel hikayeler var. Üstelik bazıları emzirmis ilaç vs kullanarak pompa kullanarak süt gelmiş. Çok güzel bir duygudur eminim. Ama bildiğim kadarıyla türkiyede çocuğu olanlara vermiyorlar. Sıra beklerken hamile kalanları da sıradan cikariyorlarmis öyle yazmıştı bazı arkadaşlar. Çünkü çocuğu olmayan ve evlat edinme sırasında bekleyen o kadar çok kişi var ki.. aileler evraklarini tamamlayip siraya girdikten sonra 2-3 yil bebegin gelmesini bekliyorlar.
Offf bize niye hiç çift çizgi çıkmıyor ya kafayı yedik resmen...KızBenbirdost sana uydum sabah test yaptım tabiki negatif çıktı
Yalnız bugün yarın adet olmam gerekiyor tam zamanı ama benim bel ağrılarım geçti şişkinliğim duruyor ama adet olacak gibi olma geçti sanki ama testte siliği bırak gri bile çıkmadı:))bildiğin bembeyazzzzdı hantallaştım ama şişkinlik ağırlık var üstümde yarın olurum büyük ihtimalle..olmasam. nolacak sanki test hep negatif
Ama bak hem adet olucam diyorsun hemde akıntım çoğaldı diyorsun bende heyecanlanıyorum napim benim mi suçum şimdi bu :)))))Ve alıntım çoğaldı şuan bile adet olmuş olabilirin ne saçma bir haldeyim ya
Kız yok beraber yarın oluruz:)Ama bak hem adet olucam diyorsun hemde akıntım çoğaldı diyorsun bende heyecanlanıyorum napim benim mi suçum şimdi bu :)))))
Hem ben niyeyse hala sende var diye düşünüyorum..
ayneyn de de var inşallah var sizdeee
Yinede olmayalım kız mucize olsun :)))Kız yok beraber yarın oluruz:)
Evet canım garantisi 14-15 gün sonrasıIgneyi oldugumuz gundenmi basliyoruz saymaya acaba
Evet ama kimseden ses yokBu topikte bi kaç kişi vardı sanki test yapacak kimseden ses yok
Anladim.gec dollenme gec yumurtlamayla oluyo mesela hani 14unde yumurtladigin varsayalim o tarihte degilde mesela daha sonra yumurtlamissin ve ozamanda iliskin olmus ve dollenmis yumurta gec dollenme dedikleri bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?