Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Hmm bu biraz tup bebek konularına giriyor ve benim hiç tecrübem yok. E2 ile catlatma iğnesi arasındaki bağlantıyı bilmiyorum canim.

Açıkçası ben artık evlat edinme meselesini arastiriyordum. Prosedür olarak bazı engeller çıktı. Yoksa kesin karar vermiştim. Son zamanlarda hep yurt dışından evlat edinebilir miyiz onu arastiriyordum. Onu bile yapamıyoruz su anda. Ama biliyorum bir gün rabbim o kapıyı da açacak. Hatta kendi biyolojik çocuğumuz olsa da çok isterim evlat edinmeyi. Yetimhanelerin önünden geçerken içim çok tuhaf oluyor allah hicbir yavruyu anasız babasiz, hicbir aileyi evlatsiz birakmasin

kizlar merhabalar size bir sey danismak istiyorum. bu ay adetimin 5. günü klomen kullandim gunde 1 tane 5 gun boyunca. ve bugün adetimin 12. günü. az once tuvalette vajinamdan kocaman seffaf upuzun bir akinti geldi. simdi sormak istedigim kac gün veya kac saat gebelik sansim var. cunki esim sehirdisinda isi dolayisi ile ve persembe günü gelebilecek
kacirdik mi sizce bu ay.
oofffff moralim cok bozuldu. 1 haftadir esim olmadigi icin en son iliskide 1 haffta once oldu

Ne gibi engel çıktı ki canım ben eşimle evlenmeden önce kendi çocuklarımız olsun ayrıca bir tanede çocuk esirgemeden evlat edinelim demiştim eşiminde hoşuna gitmişti bu fikir ama inşallah biyolojik çocuklarımız olursa onuda yapıcaz

Akıntının en yoğun olduğu gün yumurtluyorsun canım şuan yoğun mu??

Yurt dışında olduğumuz için bazı farklı belgeler ekleniyor ekstra olarak bulunduğun ülkede kalıcı oturumun var mi ülkeye bebekle girişinde sorun yaşayacak misin gibi.. bizim oturum yok hep geçici vize var onu kabul etmiyorlar. Burada evlat edinme sayfalarını okuyorum bazen çok güzel hikayeler var. Üstelik bazıları emzirmis ilaç vs kullanarak pompa kullanarak süt gelmiş. Çok güzel bir duygudur eminim. Ama bildiğim kadarıyla türkiyede çocuğu olanlara vermiyorlar. Sıra beklerken hamile kalanları da sıradan cikariyorlarmis öyle yazmıştı bazı arkadaşlar. Çünkü çocuğu olmayan ve evlat edinme sırasında bekleyen o kadar çok kişi var ki.. aileler evraklarini tamamlayip siraya girdikten sonra 2-3 yil bebegin gelmesini bekliyorlar.

Canım akıntı geldikten sonra yumurtlama oluyor diye biliyorum 24 saat yaşayabiliyormuş stres yapma yarını değerlendirin hemen

Kız Benbirdost sana uydum sabah test yaptım tabiki negatif çıktı
Yalnız bugün yarın adet olmam gerekiyor tam zamanı ama benim bel ağrılarım geçti şişkinliğim duruyor ama adet olacak gibi olma geçti sanki ama testte siliği bırak gri bile çıkmadı:))bildiğin bembeyazzzzdı hantallaştım ama şişkinlik ağırlık var üstümde yarın olurum büyük ihtimalle..olmasam. nolacak sanki test hep negatif

Ve alıntım çoğaldı şuan bile adet olmuş olabilirin ne saçma bir haldeyim ya

Anladım canım tabi normal olarak öncelik olmayanlara.. bizde sürekli ziyaret ederiz..
Sen ozaman vatandaşlık alman için 5 yıl kalman gerekiyor galiba kaç yıldır ordasın??

Offf bize niye hiç çift çizgi çıkmıyor ya kafayı yedik resmen...
Çift gördüklerimizde sahte çıktı zaten
Bende bugün adet olucak gibiydim ama olamadım..
Sabah kesin olucam...
Karnım gurulduyor çünkü

Ve alıntım çoğaldı şuan bile adet olmuş olabilirin ne saçma bir haldeyim ya
Ama bak hem adet olucam diyorsun hemde akıntım çoğaldı diyorsun bende heyecanlanıyorum napim benim mi suçum şimdi bu :)))))
Hem ben niyeyse hala sende var diye düşünüyorum..
ayneyn de de var inşallah var sizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…